Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bazyl to naprawde piekny pies, ale w boksie ogolnym bardzo zmizerniał. sierść matowa i brudna, drapie sie cały czas po uszku, trzepie nim - cos zdecydowanie go tam drazni. nie wyglada juz tak pieknie jak wtedy, gdy trafił do schronu. a w takim stanie nikt biedaka nie zauważa:(

Posted

paniMysza napisał(a):
a ile kosztuje miesiąc?

poczytaj sobie caly opis, z tego co zrozumialam koszt 300 zl , ale wiekszosci oplacane jest to przez zalozycielki tego tematu..oczywiscie choc polowe wypadaloby zebrac.

Posted

monika, pisałas do tej dziewczyny prywatna wiadomość? ale jak to, że one płaca? dziwne. fajne, ale dziwne:)
nasz bazylek jest duzy, wiec może by się kwalifikował.

Posted

Melduję się na wątku. Tak my płacimy większość, zazwyczaj to była całość, ale mamy sporo kastracji i sterylek kotów tak więc pewne wsparcie jest potrzebne. Wiem, że to może się wydawać dziwne, ale zawsze miałyśmy psy na DT, a teraz nic i jakoś tak spokojnie jest ;). DT mamy wstępnie zarezerwowany, ale sytuacja może się zmienić. Chłopak jest genialny. Będziemy intensywnie myśleć, tym bardziej, że ja studiuje we Wrocku (wet), a Ania w przyszłym tygodniu tu będzie kangurem. Dam znać jak będzie wyglądać sytuacja na bieżąco, bo staramy się o BDT u wolontariuszki. Tak jak pisałam na wątku, wizyta u weta to nie problem.

Posted

Macia napisał(a):
Melduję się na wątku. Tak my płacimy większość, zazwyczaj to była całość, ale mamy sporo kastracji i sterylek kotów tak więc pewne wsparcie jest potrzebne. Wiem, że to może się wydawać dziwne, ale zawsze miałyśmy psy na DT, a teraz nic i jakoś tak spokojnie jest ;). DT mamy wstępnie zarezerwowany, ale sytuacja może się zmienić. Chłopak jest genialny. Będziemy intensywnie myśleć, tym bardziej, że ja studiuje we Wrocku (wet), a Ania w przyszłym tygodniu tu będzie kangurem. Dam znać jak będzie wyglądać sytuacja na bieżąco, bo staramy się o BDT u wolontariuszki. Tak jak pisałam na wątku, wizyta u weta to nie problem.

o jejku!:)

• 2 weeks later...