Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzis odbieramy wyniki badan krwii.Troche sie boje,bo starowinka miała od pazdziernika problemy z wątrobą ,a teraz po zabiegu i masie leków moze byc nawrót...choc patrząc na nią - wesoła i szczeslwą mam cichą nadzieje ,ze jest dobrze :oops:

Posted

Attache!! A kto robil ten portret Borysowi???
Umowilam sie kiedys z gosciem, ze porobi takie portrety moim futrzakom i sie nie odezwal.... :mad:

Nie wiedzialam tych zdjec.... To mala Amelka???? :-o

Wlasnie dostalam fotki z wczoraj...
Szkoda, ze tak wialo okrutnie....

Posted

To zdjecie z wystawy???Ona odbywala sie na jakims blokowisku???
Rozwiane afgany wygladaja niezwykle efektownie:lol: co widac na zalaczonym obrazku.

Portret Borysa robila pani Kost na wystawie w Legionowie.Mam cala serie profesjonalnych fotek.

Ejj...no jak Amelka....zobacz co ma miedzy nozkami.....takie czarne...;)

• 1 month later...
Posted

przed chwileczką dostałam takiego newsa:) - tą radosną wiadomością chcę podzielić się nim z wami.
W dniu dzisiejszym odbyła się na Węgrzech klubowa wystawa chartów . Mieliśmy na niej nasz "Afgański Narybek " w wieku niecałe 6 miesięcy . CALAMUS TRUE LADY wygrała BIS BABY & PUPPY.
Cieszę się ogromie tym bardzie że jest to debiut miotu "T " na ringach. Pełne wyniki i fotaski właściciele "TRUE " prześlą mi jutro.

Krist-Wil
fotka mega odlotowa :)

Fart
pogratuluj Tatuśkowi naszego miotu T niechaj pierś mu się wydmie nieco ku przodowi :)))

Posted

Bardzo sie ciesze, chyba juz dawno tak sie nie cieszylam... niech to zwyciestwo bedzie na "dobry znak" dla reszty rodzenstwa...
a Storm to niech lepiej juz nie bedzie bardziej dumny jak jest, bo znowu w koszta popadne i bede musiala dywan czerwony kupic