Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wchodze sobie na dogomanie a potem w temacik o afganach a tu taka niespodzianka. Jam nie przyzwyczajona do pochwał:oops: ciesze się że szczenięta nie tylko nam ale i wam podobają się . Co do porównań nigdy do nikogo się nie porównywałam . My mamy swój ulubioty exterier afagna i to tylko tyle. Pojęcie najlepsza hodowla i najlepszy pies jest względne - tak na prawde ważne jest tylko to co mam się podoba co kochamy . Bo trzeba miec radośc z obcowania i posiadania i my to mamy.

• 3 weeks later...
  • Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a tutaj jedna z ostatnich fotek tatusia prezentowanych powyzej "Ksiazecych Zywiolow"

Multi CH.Karakush And Proud Of It.... tez zywiol bo STORM

a ponizej inne dziecko tego samego zywiolowego tatusia...tez zywiol
Breathlees de Dajeerling.... FURYO

Posted

Fart Stable
jakby się dało wyeliminować ze zdjęcia pania trzymająca się tego pieknego psa fotka byłaby idealna . A co do fotki Furia - na żywo ładniejszy .
i możesz sobie gadać że się czepiam :)

Posted

wow az takiego efektu to sie nie spodziewałam . To przykre ale tak jak sądziłam ten pies bezemnie wyglada lepiej . Lidka ja obydwie foty ściągam do swojego kompiuterka i powiem ci że jakbym nie widziała tego psa na żywo!!!! ale to prawda MOC JEST Z NIM ! a ta szyja ! WOW

Posted

Hihiii k.iwona nie jest az tak źle , z Toba tez ten pies wygląda całkiem nieźle. A wiesz ,ze ja tez tak mam ,jak pies fajnie na fotce wyjdzie ,to ja glowa w druga strone albo śpię itd :)

Posted

[quote name='Fart']a tutaj jedna z ostatnich fotek tatusia prezentowanych powyzej "Ksiazecych Zywiolow"

szkoda ze zdjęcie ejst w postaci gif bo mam fajny programik do przeróbki gdzie foto było by takie same tylko bez Iwonki ;d;d;d

Posted

Florka - Żadna ze mnie pani :) Iwona po prostu - jeszcze taka stara nie jestem :)) - przynajmniej mam taka nadzieje:)
a co do fotki to mi najbardziej podoba się ten przedziałek na mojej głowie hehehehe

Posted

[quote name='Fart']Ewelina powyzej twego posta jest foto bez Iwony:sg168:

tak tak wiem :)

ale ja pokaze na swoim przykłądzie o co mi konkretnie chodziło :)

oczywiście można usunąc do końca postać człowieka :)

pozdr.

Posted

Ewelina chyba latwiej i szybciej jest pokazc czego nie mozna zrobic ze zdjeciem ;)

@Iwona moze z wiosna czas na nowy image...i paski zamiast przedzialka...
paski sa piekne przeciez, nie nawet wiecej...paski sa NAJpiekniejsze

Posted

k.iwona napisał(a):
Florka - Żadna ze mnie pani :) Iwona po prostu - jeszcze taka stara nie jestem :)) - przynajmniej mam taka nadzieje:)
a co do fotki to mi najbardziej podoba się ten przedziałek na mojej głowie hehehehe

No pewnie ze nie jestes stara ale ja jestesm jeszcze "dzecko" ;)

Posted

k.iwona napisał(a):
czy ktoś z was wie gdzie ja musze wejść żeby zlikwidować ten napis o 6 kolorowych afganiątkach - kurcze nie moge tego znaleść

No wiec tak wchodzisz w Panel Użytkownika i po lewej stronie bedze Edytuj Podpis i wtedy kasujesz "6 Afganatek .........." a zostawiasz tylko Swój adres stronkai tak jak masz zawsze ;)

Posted

Fart zobacz co dostałam na GG
Aga Michalczyszyn 11:28:20
dzień dobry
Aga Michalczyszyn 11:28:30
widziała pani nowe szczeniaki Sulimana?
IWONA 11:29:39
tak
Aga Michalczyszyn 11:30:04
śliczne prawda....takie słodkie....i tyle domino....

Posted

@ Iwonko -moja fanke moge zaprosic na wakacje, bedzie miala przyjemne z pôzytecznym, a fotek narobi i nie tylko z Quinnem

OK -kobiety tylko dajcie kawe wypic i zaraz leca te fotki