Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"Fart"Stable napisał(a):
Iwona dziekuje za Twistera!!!!!

i tak bys nie uwierzyla w te zdjecia, tylko palcem na photoshopa pokazywa... Quinn przed El Tocayo i uwaga uwaga Quinn przed... Pablo:multi:

Jakoś szczególnie lokata Qunna mnie nie dziwi . Nie da się ukryć ze pies jest najwyższych lotów a konkurencją jest zawsze i dla wszystkich.
GRATULACJE :)))))
Ja tych obiecanych zdjęć to chyba nie wstawie - brakuje mi rąk i weny twórczej w ogarnieciu tego całego chaosu.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Mam pytanie:kiedys bylam w zoologu i slyszlalam rozmowe wlascicielki sklepu ktora jest rowniez hodowczynia razem z przyjaciolka.ta spytala czy ich suka stala sie juz reproduktorka,na co wlascicielka powiedziala ze brakuje jej jeszcze czegos.to znaczy ze psy nazywa sie reproduktorami a suku reproduktorkami?zawsze myslalam ze sukami hodowlanymi.

• 2 weeks later...
Posted

zobacz jeszcze na szyje u czerwonego pręgusa ja już widze go w afgańskich kudełkach i ta szyja i ukontowanie kolana . Machoniu na ringówce zasówa jak stary wyjadacz.

Posted

Wszystkie są cudne :iloveyou:
Faktycznie malcowi się szyjka nie konczy :loveu:
Oj coraz bardziej rosnie we mnie miłosc do tych cudeniek :loveu:
Gartuluje tak udanego miotu,zreszta gratuluje wszystkich ,bo wszystkie u Calamusy sa przepiękne :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

Ja osobiście uważam hodowlę Calamus za jedną z Najlepszych w Polsce i być może Europie (nie wiem jak stoją rankingi Europejskie). Mają piękne psy i szczenięta co widać po miocie T i innych :)

Posted

Paaati_93 napisał(a):
Ja osobiście uważam hodowlę Calamus za jedną z Najlepszych w Polsce i być może Europie (nie wiem jak stoją rankingi Europejskie). Mają piękne psy i szczenięta co widać po miocie T i innych :)

W 100% się zgadzam :lol: :loveu: