Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

k.iwona,administratorzy utworzyli Wam (i nie tylko) własne podforum właśnie po to,abyście zakładali osobne tematy dotyczące konkretnych spraw.Nas modów prosili o dzielenie takich właśnie wątków,gdzie jest "mydło i powidło" na mniejsze,tematyczne.Ja rozumiem,że Wy "starzy" uczestnicy tego forum wiecie gdzie co znaleźć i jak sie po nim poruszać.Ale nowym,którzy są np zainteresowani WYSTAWAMI ciężko wyłuskać w GALERII właściwe posty.Wasza GALERIA,gdzie z reguły wstawia się fotki i komentarze do nich,przeistoczyła się w taki wątek wielotematyczny.
Nikt na to nie zwracał większej uwagi,dopóki nie mieliście swojego podforum.
Fart zrobiła pierwszy krok i sama założyła temat Swiatowe AFFY gdzie pisze:

-mysle, ze to pora zalozyc nowy temat, bo pisanie ciurkiem w galerii afghanskiej , nijak nie spelnia swego zadania -temat glowny ginie pod naporem "codziennosci";-)

Myślę,że to kwestia przyzwyczajenia.
I nie powiedziałabym,że Wasze podforum jest martwe ;).Coraz więcej osób nie tylko Was czyta,ale i dołącza do dyskusji :).A te 2 tematy GALERIA i WYSTAWY będą teraz czytelniejsze.
Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Posted

Tak z cała pewnością beda na wystawie Szczecińskiej
ostatnio byłam na Węgrzech i zrobiłam kilka fotek naszej exportowej gwizdeczce - już Championce z dyplomem :)
Ch. Calamus TRUE LADY

Posted

to chodz tutaj i zobaczymy jak dlugo wydolisz, ty sie dobrze zastanow nad swoimi planami, TAKIE afganskie dzieci to w jednym blysku oka przestaja byc przytulasnymi i rozbrajacymi kulkami slodyczy a staja sie nieustepliwa szarancza twardo egzekwujaca swoje prawa...a ty jak korny sluga ,bierzesz i sluzysz, by w podziece zostac - owarczanym ,nastraszonym ,oszczekanym ,podrapanym i obgryzionym...zdjecia godne beda niebawem ...z chrzcin ,a chrzciny zapowiadaja sie na szumna impreze - haha

Posted

ostatnio zaczely podobac mi sie charty ale tylko afgany poniewaz maja dlugi wlos :)
czy macie jakies zdjecia swoich psow w biegu?? jak macie to wstawicie chetnie poogladam bo moim zadniem najpieknieszy afgan to afgan w ruchu

• 4 weeks later...
Posted

pod koniec miesiąca zaczynam ćwiczyć pozycje ringowa z tym Panem

a tak niemrawo przymierzamy się do nieuniknionego początku - jak to się mowi Fartowa babko - co ma wisieć nie utonie

Posted

sie przymierzaj przymierzaj, tylko zeby nie bylo jak z ta sojka -haha - a konkurencja ci rosnie szybko i ...juz sie oblizuje na przyszle zwyciestwa:evil_lol:

Posted

heheh no maja sznse wygladać jak bracia :lol: u was jest chyba taka konkurencja para męska więc jak mały podrośnie to jako co-owner będziesz miała szanse sie wykazac.

Posted

[quote name='k.iwona']pod koniec miesiąca zaczynam ćwiczyć pozycje ringowa z tym Panem
http://img113.imageshack.us/img113/8510/calamustwisterprinceqbq2.jpg
a tak niemrawo przymierzamy się do nieuniknionego początku - jak to się mowi Fartowa babko - co ma wisieć nie utonie
http://img98.imageshack.us/img98/8352/lesznoisenek211myo6.jpg

Iwonko...PIEKNY PIES :loveu::loveu::loveu:

Mam nadzeje ze bedzie szalal na Polskich ringach;)

• Margo changed the title to Charty Afgańskie /Galeria /
  • Margo unlocked this topic