Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

witam afganiarzy - na razie sie tu rozgladam, ale obiecuje nie pozostawac tylko "ogladaczem"
@ Iwona -nie pokazuj tej fotki poki czlowiek jeszcze trzyma sie w granicach rozsadnej przyzwoitosci

Posted

wiesz ja sadze ze one wogole takie jakies bardziej genialne sa- i ja ta ich genialnoscia jestem juz troche zmeczona.... nawet nie probuje sobie wyobrazic co bedzie jak one juz w pelni sprawne bede... czy z mojego domu kamien na kamieniu zostanie i jak szybko bede se posiwiale wlosy wyrywac... dzisiaj mam dzien wazenia i fotek -zobaczymy jakie mamy "osiagi"

Posted

co do afgana na zdjęciu to Nelli określa go jako srebrny ( jakoś nie mogę oprzeć się wrażeniu że jest to jadnak srebrny pręgowany ) nazywa się Kingsleah Arctic Star mieszka u naszych dobrych znajomych w Estoni .
A tu cos dla LIDKI :)))

na zdjęciu szczeniak po Twoja Trzpiotka kama Lama i Karakush AND PROUD OF IT w wieku 2,5 tygodnia

Posted

Iwona - tobie grozi wtargniecie i porwanie tego dziecka afganskiego - niech ono jasnieje -ja trzymam kciuki...
a co do doroslego niebieskiego samca - to glowa "mowila" do mnie Svinto Svinto Svinto i miala racje

Posted

no i jeszcze powinna podpowedziec WESLEY ;) . Wysle ci na meila inne fotki zrobiłam ich dużo ( te nie koniecznie są najlepsze) to zobaczysz Wesleya przyjzyj się ja tą fotke stojącą.

Posted

chyba przenikliwe zimno odebralo mi ostrosc widzenia, albo przestalam patrzec na Providance, a przeciez polowe prezentowanego affa mam w domu i spi rozciagniete na moim lozku... szkoda tylko ze tak po macoszemu potraktowane jest przygotowanie do wystawy - ten zwierz bardziej po "europejsku" zrobiony wiele by zyskal

Posted

Hej jak po świętach ??? mam nadzieję że już odpoczeliście . Lidka nic od Ciebie nie dostałam a było obiecane :((( wejdz na moją strone i zobacz jak rośnie Stormowe potomstwo .

• 3 weeks later...
Posted

Poprostu jak patrze na forach i wystawach na Afgany to poprostu nie wyobrazam sobie Życia bez tych cudnych psów :loveu: :loveu: :loveu: Mam nadzeje ze mogę liczyć na jakieś historie o tej rasie i wiadomości :)

Z góry dziękiuje

FLorka

Posted

Iwona dziekuje za Twistera!!!!!

przyjdz pomieszkaj troche w tym kraju podczas pory deszczowej ( wlasciwe slowo na wlasciwym miejscu) a zobaczysz jakiego bedziesz miala speeda
ja tez "sie wystawialam" ale fotek nie mam, bo 4 charciaki to duzo jak na jedne rece i nogi, to juz mi sily nie styklo na pstrykanie a i tak bys nie uwierzyla w te zdjecia, tylko palcem na photoshopa pokazywa... Quinn przed El Tocayo i uwaga uwaga Quinn przed... Pablo:multi:

Carmina ja jestem alergikiem - kicham, kaszle a nawet czasami sie przyduszam, na dodatek drapie sie jak wsciekla i mam 7 affow w domu i jeszcze borzoje tez 7 i jeszcze szczeniaki... najwazniejsze to CHCIEC a potem wszystko jest mozliwe