Ewelinaa Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Fart napisał(a):Ewelina - czapki z glow i w 1000% przyznaje ci racje!!!!! :multi::multi::multi::multi: proszę o jeszcze fotek kremuska !!!! Quote
Fart Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 wsadze dzis wieczorkiem - musze ufabrykowac nowe, a teraz ten poprzebierany Angel spi, wiec niegodzi sie go budzic - poszukam na zastepstwo jakiegos innego kremusa - masz slabosc do takich ? bo ja bardzo, bardzo a jak do tego oczyska czarne i nos czarny to juz calkiem sprzedana jestem... tego powinnas znac.. Thio - ojciec mojej Sateen i drugi "prosto hamerykanski" Quote
Ewelinaa Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='Fart']Ewelina - czapki z glow i w 1000% przyznaje ci racje!!!!! [quote name='Fart']wsadze dzis wieczorkiem - musze ufabrykowac nowe, a teraz ten poprzebierany Angel spi, wiec niegodzi sie go budzic - poszukam na zastepstwo jakiegos innego kremusa - masz slabosc do takich ? bo ja bardzo, bardzo a jak do tego oczyska czarne i nos czarny to juz calkiem sprzedana jestem... tego powinnas znac.. Thio - ojciec mojej Sateen i drugi "prosto hamerykanski" http://img530.imageshack.us/img530/8464/tuxfz6.jpg Oh słabość to ja mam do wszystkich dumnie i z gracją poruszających się afganów. jeśli chodzi o kolor to ja bardziej przepadam za domino, złote i rude z cz/m. Kremowe to słabość mojej mamy uwielbia je !!! Ten powyżej to domino ?! Ma lekki zarys na głowie wiec tak przypuszczam ?! Quote
Florka_xyz Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 PIĘKNOŚCI :loveu::loveu::loveu:az by sie takie cudo chcialo miec w domu(marzenie);) Quote
k.iwona Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Fart jesteś wstrętna wstawiasz fotki a wiesz ze ja nie moge - nie dobry 'kotek". Quote
Ewelinaa Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 POZNAŃ - Stawka ilościowa zgłoszonych Afganów PSY szczeniąt - 3 młodzież - 5 pośrednia - 2 otwarta - 2 championów - 4 weteranów - 1 SUKI młodzież - 2 pośrednia - 1 otwarta - 1 championów - 1 Quote
Joanna G Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 To może teraz do tej stawki ilościowej dopasujemy nasze pieski :) Suka klasa młodzieży Natalie Wood Gandamak . Prosze o uzupełnianie pozostałych . Quote
Martinee Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Ja będe w Poznaniu i napewno będe na Afganach piękne psiny Quote
k.iwona Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Calamus TRUE LADY w mł no i pies w klasie mł Quote
kasia_frodo Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Ewelina a skąd masz tę ilościową stawkę? bo porównując z podaną na stronie oddziału statystyką to raczej się nie zgadza. http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/Poznan_stat_charty.pdf Quote
Ewelinaa Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='kasia_frodo']Ewelina a skąd masz tę ilościową stawkę? bo porównując z podaną na stronie oddziału statystyką to raczej się nie zgadza. http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/Poznan_stat_charty.pdf A to jest bardzo proste ! Ja nie podawałam stawki na klubową chartów lecz na Międzynarodową Wystawę o Puchar Europy Środkowej i Wschodniej. Tu masz linka i statystykę http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/Poznan_stat_MWPR.pdf Dlatego też jeśli będzie robić (składać) swój katalog to uwzględnijcie 2 wystawy i 2 różne statystyki ineczej wszystko się wam pomiesza i nici z katalogu :( w takim razie podaję jeszcze STATYSTYKA na KLUBÓWKE CHARTÓW Afgany: PSY szczeniąt - 3 młodzież - 5 pośrednia - 3 otwarta - 1 championów- 6 weteran - 1 SUKI szczeniat - 1 młodzież - 2 pośrednia- 1 otwarta - 1 championów - 2 użtykowa - 1 Quote
kasia_frodo Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 a to sory, myślałam, że piszesz o klubówce... a nad katalogami panujemy ;) Quote
Ewelinaa Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='kasia_frodo']Ewelina a skąd masz tę ilościową stawkę? bo porównując z podaną na stronie oddziału statystyką to raczej się nie zgadza. http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/Poznan_stat_charty.pdf [quote name='kasia_frodo']a to sory, myślałam, że piszesz o klubówce... a nad katalogami panujemy ;) Ok , super ! Quote
Joanna G Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 My z Natalą jesteśmy w 2 dni. Również w 2 dni w klasie młodzieży jest pies Jahzorn at Ersari Varius Avis. Quote
k.iwona Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Zancie jakies ciekawe noclegi pod lub w Poznaniu w przyzwoitej cenie ? oczywiście z psami . Quote
k.iwona Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 a ja mogę wklejać zdjęcia :) mam nadzieje że to widzicie zapomniałam dodać że na zdjęciu jest Calamus TORNADO PRINCE wiek 10 miesięcy Quote
laisve Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Witam ;) Celestian FLASH FOR FANTASY :iloveyou: Quote
Jureja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 k.iwona napisał(a):Zancie jakies ciekawe noclegi pod lub w Poznaniu w przyzwoitej cenie ? oczywiście z psami . Witam:) Mam do wynajęcia pokój w domu z dużym ogrodem,ok.20min jazdy samochodem od poznańskich targów. Zainteresowanych prosze o kontakt na priv lub mail:julano@wp.pl Quote
k.iwona Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Jureja juz pisze ci meila ja znalazłam klub polo w necie wygląda przyzwoicie . laisve to twój afgan ? masz afgany ? napisz coś o sobie Quote
Florka_xyz Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Pani Iwonko super ze bedzecie w Poznaniu przynajmniej bede mogła Was odwiedzic i Wam pokibicowac;) Do zobaczenia w poznaniu ;-) Quote
Fart Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Iwona - ech -przeciez ten aff jest litewski - jestes nieprzygotowana do odpowiedzi? - siadaj -dwa!!!! szukasz noclegu a dlaczego zapomnialas o Goldenich??? -przeciez to ich rejony -oni ci pomoga!!! Quote
k.iwona Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 o widze że szczeniaki pozwoliły Fartowej babce naskrobać odpowiedz :) a tak a pro po to Gratuluje - szczeniaczki super. Najbardziej podoba mi się bliźniakowy samiec. Jeśli kiedykolwiek będe miała Borzoja to na nazwisko bedzie miał FART STABLE bardzo piękne zwierzęta ! Ostatni raz na Litwie byłam w zeszłym roku i raczej tego afgana nie widziałam ale nic straconego :cool1:. Nieprzygotowana - noooo - ale powoli nadrabiam zaległości jeszcze z 2 miechy i bede w temacie. FLORKA przed wystawa przypomnij mi o koszuli . Dzuiękuje za kibicowanie, mam nadzieje że kciuki też posciskasz :) Quote
Fart Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 szkoda, ze era kapeluszy z rajerami juz minela, ale od czegoz wyobraznia - wiec wyobraz sobie ze ci dziekuje pieknie "wywijajac " wyzej opisanym kapeluszem... zgadzam sie poczekac dwa miesiace na kolejny sprawdzian - a borzojowe dzieci spia w oczekiwaniu na kolacje, a ja siedze przy kompie i przygotowuje sie do chrzcin... moze ruszysz glowa i zostaniesz matka chrzestna - tylko regula jest taka - wszystkie dzieci maja jedno wspolne imie - w tym wypadku CLASSIC a potem reszte poprosze na litere "E"... do dziela...tylko znasz moje "gusta" w tej dziedzinie zadne Endlees Summer juz raczej - Encounter with Danger... Quote
Florka_xyz Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 k.iwona napisał(a):o widze że szczeniaki pozwoliły Fartowej babce naskrobać odpowiedz :) a tak a pro po to Gratuluje - szczeniaczki super. Najbardziej podoba mi się bliźniakowy samiec. Jeśli kiedykolwiek będe miała Borzoja to na nazwisko bedzie miał FART STABLE bardzo piękne zwierzęta ! Ostatni raz na Litwie byłam w zeszłym roku i raczej tego afgana nie widziałam ale nic straconego :cool1:. Nieprzygotowana - noooo - ale powoli nadrabiam zaległości jeszcze z 2 miechy i bede w temacie. FLORKA przed wystawa przypomnij mi o koszuli . Dzuiękuje za kibicowanie, mam nadzieje że kciuki też posciskasz :) Oczywiscie ze bede trzymac kcuki:) ok przypomne ;-) Pozdrawiam :) Quote
k.iwona Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Fartowa ty wiesz że ja nie skora do słodzenia a o twoich Borzojach wypowiadam sie po raz pierwsz! czasem oglądam sobie te różne strony Borzojowe i bywa że tylko patrze , patrze i klikam na rodowód , patrze i myśle że niezłe te borzoje a u ciebie patrze i myśle o tu jest mój Borzoj. Pani LIDKO ;) browo i duży ukłon z mojej strony. A wracając do spraw przyziemnych to Furyo , Tornado i Twister znowu zrobili demolke i podzielili się mieskiem na niedzielny obiad. Quote
Recommended Posts