Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wsadze dzis wieczorkiem - musze ufabrykowac nowe, a teraz ten poprzebierany Angel spi, wiec niegodzi sie go budzic
- poszukam na zastepstwo jakiegos innego kremusa - masz slabosc do takich ? bo ja bardzo, bardzo a jak do tego oczyska czarne i nos czarny to juz calkiem sprzedana jestem...

tego powinnas znac.. Thio - ojciec mojej Sateen

i drugi "prosto hamerykanski"

Posted

[quote name='Fart']Ewelina - czapki z glow i w 1000% przyznaje ci racje!!!!!

[quote name='Fart']wsadze dzis wieczorkiem - musze ufabrykowac nowe, a teraz ten poprzebierany Angel spi, wiec niegodzi sie go budzic
- poszukam na zastepstwo jakiegos innego kremusa - masz slabosc do takich ? bo ja bardzo, bardzo a jak do tego oczyska czarne i nos czarny to juz calkiem sprzedana jestem...

tego powinnas znac.. Thio - ojciec mojej Sateen

i drugi "prosto hamerykanski"
http://img530.imageshack.us/img530/8464/tuxfz6.jpg

Oh słabość to ja mam do wszystkich dumnie i z gracją poruszających się afganów. jeśli chodzi o kolor to ja bardziej przepadam za domino, złote i rude z cz/m. Kremowe to słabość mojej mamy uwielbia je !!!
Ten powyżej to domino ?! Ma lekki zarys na głowie wiec tak przypuszczam ?!

Posted

POZNAŃ - Stawka ilościowa zgłoszonych Afganów

PSY
szczeniąt - 3
młodzież - 5
pośrednia - 2
otwarta - 2
championów - 4
weteranów - 1

SUKI
młodzież - 2
pośrednia - 1
otwarta - 1
championów - 1

Posted

[quote name='kasia_frodo']Ewelina a skąd masz tę ilościową stawkę? bo porównując z podaną na stronie oddziału statystyką to raczej się nie zgadza.
http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/Poznan_stat_charty.pdf

A to jest bardzo proste !

Ja nie podawałam stawki na klubową chartów lecz na Międzynarodową Wystawę o Puchar Europy Środkowej i Wschodniej.

Tu masz linka i statystykę
http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/Poznan_stat_MWPR.pdf

Dlatego też jeśli będzie robić (składać) swój katalog to uwzględnijcie 2 wystawy i 2 różne statystyki ineczej wszystko się wam pomiesza i nici z katalogu :(

w takim razie podaję jeszcze

STATYSTYKA na KLUBÓWKE CHARTÓW

Afgany:

PSY
szczeniąt - 3
młodzież - 5
pośrednia - 3
otwarta - 1
championów- 6
weteran - 1

SUKI
szczeniat - 1
młodzież - 2
pośrednia- 1
otwarta - 1
championów - 2
użtykowa - 1

Posted

k.iwona napisał(a):
Zancie jakies ciekawe noclegi pod lub w Poznaniu w przyzwoitej cenie ? oczywiście z psami .

Witam:)
Mam do wynajęcia pokój w domu z dużym ogrodem,ok.20min jazdy samochodem od poznańskich targów.
Zainteresowanych prosze o kontakt na priv lub mail:julano@wp.pl

Posted

Iwona - ech -przeciez ten aff jest litewski - jestes nieprzygotowana do odpowiedzi? - siadaj -dwa!!!!
szukasz noclegu a dlaczego zapomnialas o Goldenich??? -przeciez to ich rejony -oni ci pomoga!!!

Posted

o widze że szczeniaki pozwoliły Fartowej babce naskrobać odpowiedz :) a tak a pro po to Gratuluje - szczeniaczki super. Najbardziej podoba mi się bliźniakowy samiec. Jeśli kiedykolwiek będe miała Borzoja to na nazwisko bedzie miał FART STABLE bardzo piękne zwierzęta !
Ostatni raz na Litwie byłam w zeszłym roku i raczej tego afgana nie widziałam ale nic straconego :cool1:. Nieprzygotowana - noooo - ale powoli nadrabiam zaległości jeszcze z 2 miechy i bede w temacie.

FLORKA przed wystawa przypomnij mi o koszuli . Dzuiękuje za kibicowanie, mam nadzieje że kciuki też posciskasz :)

Posted

szkoda, ze era kapeluszy z rajerami juz minela, ale od czegoz wyobraznia - wiec wyobraz sobie ze ci dziekuje pieknie "wywijajac " wyzej opisanym kapeluszem...

zgadzam sie poczekac dwa miesiace na kolejny sprawdzian -
a borzojowe dzieci spia w oczekiwaniu na kolacje, a ja siedze przy kompie i przygotowuje sie do chrzcin...
moze ruszysz glowa i zostaniesz matka chrzestna - tylko regula jest taka -
wszystkie dzieci maja jedno wspolne imie - w tym wypadku CLASSIC a potem reszte poprosze na litere "E"... do dziela...tylko znasz moje "gusta" w tej dziedzinie zadne Endlees Summer juz raczej - Encounter with Danger...

Posted

k.iwona napisał(a):
o widze że szczeniaki pozwoliły Fartowej babce naskrobać odpowiedz :) a tak a pro po to Gratuluje - szczeniaczki super. Najbardziej podoba mi się bliźniakowy samiec. Jeśli kiedykolwiek będe miała Borzoja to na nazwisko bedzie miał FART STABLE bardzo piękne zwierzęta !
Ostatni raz na Litwie byłam w zeszłym roku i raczej tego afgana nie widziałam ale nic straconego :cool1:. Nieprzygotowana - noooo - ale powoli nadrabiam zaległości jeszcze z 2 miechy i bede w temacie.

FLORKA przed wystawa przypomnij mi o koszuli . Dzuiękuje za kibicowanie, mam nadzieje że kciuki też posciskasz :)

Oczywiscie ze bede trzymac kcuki:) ok przypomne ;-)

Pozdrawiam :)

Posted

Fartowa ty wiesz że ja nie skora do słodzenia a o twoich Borzojach wypowiadam sie po raz pierwsz! czasem oglądam sobie te różne strony Borzojowe i bywa że tylko patrze , patrze i klikam na rodowód , patrze i myśle że niezłe te borzoje a u ciebie patrze i myśle o tu jest mój Borzoj. Pani LIDKO ;) browo i duży ukłon z mojej strony.
A wracając do spraw przyziemnych to Furyo , Tornado i Twister znowu zrobili demolke i podzielili się mieskiem na niedzielny obiad.