Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wstawiam fotke reprezentanta mojej hodowli w USA
CALAMUS True Just a GIGOLO pies ma zaledwie 12 miesięcy ( miot T kilka dni temu obchodził 1 urodziny) GIGOLO na ostatnie wystawie debiutował w klasie 12-18 mies. (miał 12 mies i 2 dni) otrzymał swoje 6 BOW (Best of Winner ) !!!!! z tego co pisze właścicielka jeszcze nie przegrał w klasie - tylko gratulować.
a oto jegomośc GIGOLO we własnej osobie w wieku 12 mies. i 2 dni

Więcej zdjęć i komplet wyników wystawowych GIGOLO zamieszcze na mojej stronie :) i co ty na to Fartowa :)

• Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a teraz afgan inaczej . wstawiałam fotki portretowe ,wystawowe w statyce i ruchu ale jeszcze nie wstawiałam fotki afgana w locie więc nadrabiam zaległości

tak wita nas jeden z afganów jak wracamy np z pracy .
macie jakieś śmieszne zdjęcia afganów ?

Posted

najpierw pare "dziwnych" fotek

@Moon Light - ja nie tylko "pale"tym Galganem w kominku ale czasami "stawiam "

go na stole zamiast wazonu z kwieciem;)

a na temat papilotow i pielegnacji otworzmy inny topic, bo inaczej zrobi sie smitenik i moderator nas znielubi
@Iwonko mam duzo dziwnych afganich i charcich fotek -moze bede sie "dzielic" po troszku...

Posted

te dwie Zolte maja w domu kolesiow z Kraju Odwroconego do Gory Nogami, to sie pewnie nasluchaly opowiesci o kangurach i poszly trenowac - dobrze ze nie doczekaly opowiastki o misiu koala bo musialabym eukaliptusy ogrodzic jakims plotem by je uchronic przed zezarciem -;)

Posted

Więc Zdecydowanie NIE !!!! nie będzie nas w Bydgoszczy i z tego co wiem nie będzie wielu miłośników charta , którzy tradycijnie co roku tą wystawą otwierali sezon . My lubimy gdy nasze psy dobrze bawią się w ringu i żadno cwc nie jest warte jednej milionowej sekundy stresu mojego afgana.

Już niedługo swięta będzie więcej czasu i będą fotki :)

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Też tak uważam:razz:
Ale bez brudek sa sliczne:loveu:

Z bródką przypominają mi arabów z arabskich bazarów :evil_lol:

A najpiękniejsze są takie "afganowe podrostki", z puszystą sierścią:loveu:

Posted

Calamus Show Me Heaven ma cudowny wlos :loveu:Jenny jak ja bym chciala miec afgana ale niestety warunkow do trzymania takiego psiaka nie mam ale za to mam miniaturke afgana[ grzywacza chinskiego] hehehehe:evil_lol:

Posted

jolai alf napisał(a):
Włos ma rzeczywiście cudny. A jak z czesaniem chętnie daje sie czesać? Ja ze swoim Batim mam ciagłą walkę na szczotkę i wannę.:shock:

Widzialam I.R.E w Warszawie na wystawie i z czesaniem nie bylo problemu, afgan nie ma innego wyjścia by miec taki wlos musi poddawać się wszystkim zabiegom pielęgnacyjnym.
Moja afganka ma 9,5 mies. i na stole stoi bezproblemowo, suszarka jeszcze jest mniej akceptowania ale nadrabiamy to:cool3:.
Nie wiem jaki Jolu ty masz problem z czesaniem swego afgana byc moze za bardzo rozpiściłaś go
, albo pozwalasz mu na manipulację tobą zdominuj go trochę bo jak chłopak dojrzeje będziesz miala z nim większy probem z czesaniem niz dotychczas.

Posted

Z czesaniem nie mam problemu ( pod warunkiem że czesze sama gorzej jak SEBASTIAN zaczyna mi pomagać zaraz mnie to drażni - nie taka szczotka nie w tą strone czesze itd.... - czesanemu afganowi jest wszystko jedno ) własnie pisze wam posta i idę kompnąć Furya. I.R.A. nie lubi nakładania odzywki i stania w ręczniku gada całe 5 minut. Ewelina twoja afganka ma na imie RUMBA :) moja afganka ma na imie ZORBA :).