Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ech Iwona technika jest wysoko rozwinieta - namierzymy ich GPS-em...
opowiadaj lepiej cos tym razem wykombinowala w tych swoich joggingach z motywacja....ja mam jeszcze magiczne slowo - haha, ale to juz sama sprawdzalas jak dziala...ringowka ginie smiercia tragiczna -

Posted

Dziękuje Ci Frat ze pozwalasz w ogle mi sprobowac z tak siwtym psem;-) zobaczym jesli nie dam rady poszukam szczego innego.Iwonko dzekuje za dobre rady ;-) Niesety nie mialam okaqzji widzec Storma na zywo ale mysle ze w Sopocie bedzie wlasnie okazja;)

Posted

ostatnie zdanie i tak nalezy do Storma, a On jak kazdy Wladca jest kaprysny...
...jakis czas temu probowala w tutejszym kraju na tutejszym ringu sil swoich mloda dziewczyna ( tak na oko 17 letnia), ktora "wychodzila" te probe molestujac mnie przy kazdej okzji -ja nie bylam skora, bo widzialam jej poczynania na ringu JH, no ale w koncu przyszedl ten dzien...spokojnie pokazalam jej jak ulozyc sobie ringowke w zgodzie z wlosem,Storm zachowywal stoicki spokoj..para ruszyla po pustym ringu, po pierwszych gora10 krokach ,Storm ujal zebami powyzej lokcia "swoja" handlerke i poprowadzil ja wlasnym tempem...hehe to tempo bylo oczywiscie takie ,ze dziewczyna z wizgiem weszla w zakret i runela na "ogrodzenie" ringu...puszczajac ringowke, a glowny bohater udal sie wyciagnietym klusem do wlasnego "obozowiska", wskoczyl na stol ( trymerski) i z gory z bardzo kpiacym wyrazem twarzy obserwowal zakonczenie przedstawienia... dziewczyna zrezygnowala z ringowych potyczek w towarzystwie Storma
jak "uzbierala" odwagi to przyszla po borzoja...byla jeszcze wieksza plama-bo borzoi nawet nie drgnal z miejsca przeistaczajac sie w odlany z olowiu pomnik...
kazdego psa mozna wystawic technicznymi umiejetnosciami, ale nie CHARTA...
CHARTOWI trzeba najpierw oddac dusze, cialo ,kazda krople krwi i kazdy oddech,a potem tylko NIE popsuc istniejacej wiezi zaznaczonej cienka ringowka

Posted

Fart napisał(a):
ostatnie zdanie i tak nalezy do Storma, a On jak kazdy Wladca jest kaprysny...
...jakis czas temu probowala w tutejszym kraju na tutejszym ringu sil swoich mloda dziewczyna ( tak na oko 17 letnia), ktora "wychodzila" te probe molestujac mnie przy kazdej okzji -ja nie bylam skora, bo widzialam jej poczynania na ringu JH, no ale w koncu przyszedl ten dzien...spokojnie pokazalam jej jak ulozyc sobie ringowke w zgodzie z wlosem,Storm zachowywal stoicki spokoj..para ruszyla po pustym ringu, po pierwszych gora10 krokach ,Storm ujal zebami powyzej lokcia "swoja" handlerke i poprowadzil ja wlasnym tempem...hehe to tempo bylo oczywiscie takie ,ze dziewczyna z wizgiem weszla w zakret i runela na "ogrodzenie" ringu...puszczajac ringowke, a glowny bohater udal sie wyciagnietym klusem do wlasnego "obozowiska", wskoczyl na stol ( trymerski) i z gory z bardzo kpiacym wyrazem twarzy obserwowal zakonczenie przedstawienia... dziewczyna zrezygnowala z ringowych potyczek w towarzystwie Storma
jak "uzbierala" odwagi to przyszla po borzoja...byla jeszcze wieksza plama-bo borzoi nawet nie drgnal z miejsca przeistaczajac sie w odlany z olowiu pomnik...
kazdego psa mozna wystawic technicznymi umiejetnosciami, ale nie CHARTA...
CHARTOWI trzeba najpierw oddac dusze, cialo ,kazda krople krwi i kazdy oddech,a potem tylko NIE popsuc istniejacej wiezi zaznaczonej cienka ringowka

Po tej histori co Pani tu napisal to mam nadzeje ze mnie nic takiego ze strony Storma nie spotka i ze uda mi sie z nim zgrac. czas pokaze ;-)czy jak bedzie Pani w sobote na wystawie kibicowac Oli bedzie mila Pani Storma ze soba ....

Posted

-a to jest pytanie za piec punktow i ja nie umiem na nie odpowiedziec - to zalezy od wielu czynnikow -po pierwsze chocby pogody, po drugie stopnia naszego"zuzycia" po przebytych kilometrach... nadto charcich bedzie za nami szostka ,wiec jakos nie widze tego,ze sobie tam bedziemy komfortowo spacerowac miedzy ringami a przed dniem wystawowym najwazniejszy jest komfort i odpoczynek moich Przyjaciol

Posted

jestem ale tylko na chwile bo zaraz cos tam w domu poświruje i kompie FURYA . Pani Lidko sposób mam i powiem jak przyjedziesz . w tym tygodniu troche sobie pobiegałam. Lidka a suszarke dla mnie masz ??? Fota Storma super! Mam nowe zdjęcia jego córki True Lady - paluszki lizać :)- niestety nie moge ich tu wstawić bo coś mi sie stało z tekstem na tym forum - moge pisać tylko w jednym ciągu i nie moge wstawić nic - nawet linka - CZY KTOS Z WAS MI POMOŻE ? jak mam to odblokować ????? a może macie namiary na jakiegos administratora co by mógł mi pomóc ?

Posted

pewnie ze mam suszarke...i opocz tego literek srodka cudownego i pol kamienia....
tez spadam -ide "kapac"chalupe swoja po calosci przed "potopem" wloskim...mam nadzieje ze po tej wizycie beda mogla jeszcze patrzec na makaron w postaciach roznych

Posted

k.iwona napisał(a):
niestety nie moge ich tu wstawić bo coś mi sie stało z tekstem na tym forum - moge pisać tylko w jednym ciągu i nie moge wstawić nic - nawet linka - CZY KTOS Z WAS MI POMOŻE ? jak mam to odblokować ????? a może macie namiary na jakiegos administratora co by mógł mi pomóc ?

k.iwona jakiej używasz przeglądarki? Parę osób miało już taki problem jak używali explorera.Jesli ty tez go używasz,spróbuj zmienić na mozillę może wszystko wróci do normy.Jak nie,to dalej będziemy szukać przyczyny.

Posted

Zamontowałam dalej nic mi nie działa z tą tylko różnicą że DGM też mi nie działa cały czas mam błąd na stronie i podstrony otwieraja mi się dwa dni. Lidka wiesz że czarny żabojad nie umie pływać :))) Maoś zasówa jak torpeda a Furyo tylko dużo piany robi i niewiele sie przesów . Babki na kocach podziwiały efekt kompieli jedna z zazdrościa mówiła ze ona też by tak chciała jedno zanurzenie i poława wagi mniej :))) żadnych zdjęć nie wstawie bo nic mi nie działa.

Posted

Witam **** lidka suszarka super dzięki **** no i pozwolę sobie pochwalić się . Bylismy na wystawie miedzynarodowej w SOPOCIE ( My i FART z narybkiem :))) heheh ) . Poszło nam wspaniale Calamus TRUE FIGHTER ( syn Karakush AND PROUD of IT ) ****- najlepsze szczenie w rasie- ***** niestety został pozbawionty szansy pokazania się w finale bo Monika tuż przed finałami znikneła gdzieś z kartą oceny :(((( . ****** FURYO czyli BREATHLEES de Darjeeling ( syn Karakush AND PROUD of IT ) Najlepszy JUNIOR w RASIE :))) iiii ** BIS JUNIOR 3 ** :)))))))))) a sam Karakus AND PROUD OF IT _**** NAJLEPSZY W RASIE CZYLI BOB **** poza tym pozostała dzieci w/w jegomościa STORMA w ten sam dzień Calamus TRUE LADY BOB PUPPY od Stefana Styefika - to na węgdzech a w Holandi szał Calamus TRUE FIRE z takim samym rezultatem :) zdjęcia z sopotu i innych krajów mam i wsyawie na swoją strone bo na DGM w dalszym ciagu niestety nic mi nie działa :))) pozdrawiam Florke kabieta walczy dzielnie a z ringowych zmagań to znam jeszcze wynik na MP w obydwa dni wygrała OLA SZYDŁOWSKA z BORZOJEM

Posted

GRATULACJE DLA WAS i P.LIDKI:multi: :multi: :multi: Dziękuje za super spedzony dzien w waszym towarzystwie a tak na marginesie (nie ma tam gdzies u Was w namiocie mojej bialej bluzki) ??:razz:

Pozdr