Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Charty Afgańskie - wszystko i o wszystkim ...

Relacje i fotorelacje z wystaw, zdjęcia różnego typu, nowinki ze świata ... oraz wiele wiele innych ..............
zapraszam do wpspółrealizjacji tego "działu"

• Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam
Dział dla chartów afgańskich :) świetny pomysł . Nie jestem stałym bywalcem forum ale czasem jestem . Nie za bardzo umie się nim posługiwać :oops: . Proszę powiedzcie mi jak wstawia się zdjęcie w tekscie i pod tym podpisem na dole ?????
Pozdrawiam Iwona i AFGANY

Posted

k.iwona napisał(a):
Witam
Dział dla chartów afgańskich :) świetny pomysł . Nie jestem stałym bywalcem forum ale czasem jestem . Nie za bardzo umie się nim posługiwać :oops: . Proszę powiedzcie mi jak wstawia się zdjęcie w tekscie i pod tym podpisem na dole ?????
Pozdrawiam Iwona i AFGANY

zaraz napisze ci na priv

• 2 weeks later...
Posted

Cześć wszystkim ,Moniko witam Cię serdecznie.Mimo że mam awatarka pudelka to afgany tez u mnie mieszkają :) Moja Viva i jej mała córeczka India ;)Nawet mam malucha jednego na sprzedaż-pieska złotego.Może ktoś wie kto by chciał kudłola do domku????

Posted

M.M.- wychowałam się na tej ulicy, przy której mieszkasz :) Teraz wyniosłam się poza Warszawę, ale moi rodzice mieszkają tam do dzisiaj. Ponieważ pracuję w Falenicy codzinnie idę do nich na obiadek gdy mam przerwę :evil_lol: I codziennie mijam Twój dom, czasem nawet z którymś z moich psów :cool1:
Witaj sąsiadko zatem, jaki mały ten świat jest...

Posted

Gosiak i kto by pomyślał,że sasiadkę przez neta trzeba szukac hehehe:evil_lol: .Może,któregoś dnia wybierzemy się na wspólny spacerek ?
Witaj Asiu miło Cie tu widzieć,mam nadzieje,że popiszez z nami troszke.Wstaw fotki swojej malenkiej ksiezniczki,chetnie je poogladamy :-)

Posted

Monika obiecuję że wstawię fotki ,,,,,,,,tylko najpierw jej porobię nowe i ładne ,żeby nie było że brzydala pokazuje ;).A dziewczynka zyskała domowe imie INDIA i rośnie jak na drożdzach .

Posted

Dzięki Ewelina za ten wątek,właśnie prawie poznałam sąsiadkę :-)Mam nadziję,że wszystko się rozwinie i naprawdę będzie o czym pogadać.
Pozdrawiam Was serdecznie :-)

Posted

M.M. napisał(a):
Dzięki Ewelina za ten wątek,właśnie prawie poznałam sąsiadkę :-)Mam nadziję,że wszystko się rozwinie i naprawdę będzie o czym pogadać.
Pozdrawiam Was serdecznie :-)

jaki ten świat mały czyż nie prawda ??? hehehe.
I ja się ciesze , mam nadzieje że wiecej odważnych przybędzie :)

• 2 weeks later...