caryca26 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Ona jest super słodka! A tych ocząt wprost nie da się nie zauważyć! Quote
si_bcw Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 obszczekała mnie ostatnio jak ostatnią łachudrę :D Quote
si_bcw Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 chodząca łagodność w domu:) lekko zestresowana, zmęczona, bo się strasznie nałaziła, ale jest ok:) Quote
martka1982 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 no właśnie miałam pytać jak się ma, ale widzę,że już news jest Quote
si_bcw Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 naprawdę dobrze jest. już nawet koty wyszły z kanapy, choć Cynamon mnie zaskakuje, o boi się bardziej niż Wanila i nadal syczy. z Buczem wielkiej miłości nie ma, są po prostu obok siebie. generalnie weszła do rodziny zupełnie bezkonfliktowo. nadal łazi za nami krok w krok i nie wchodzi na górę (do połowy schodów jej się udało do tej pory) ale już widać że jest spokojniejsza. obejścia pilnuje, rowerzystów i nordikowców obszczekuje, jest goood! :) Quote
martka1982 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 to jak już szczeka na rowerzystów to znaczy,ze jest lepiej niz dobrze! gratuluję wyboru! Quote
R-oy Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 A tu nikt nie napisal :( Santi w sierpniu zaledwie po kilku tygodniach od adopcji odeszla za teczowy most........ Mialas przynajmniej te swoje kilka tygodni z kochajacymi ludzmi, pewnie najlepszy okres w twoim zyciu.. [*]... Quote
SkarpetKa Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Santi kochanie tak nie powinno być, miałaś okazję cieszyć się życiem i loc Ci to odebrał :-( [*] ważne że nie sama, za to my losowi jesteśmy wdzięczni! Quote
Recommended Posts