basia34 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Ja rowniez dziekuje cioteczki Wam wszystkim za pomoc.Macius bedzie Mi Ciebie brakowalo.Pa serce moje.Rycze. Quote
iza91 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Jaka cudowna wiadomość na zakończenie tego okropnego (matura z matmy:/) dnia :multi::multi::multi: jej tak się cieszę ;) Super, że trafił na fajną rodzinkę ;) Quote
Mysza2 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Maciusiu, powodzenia psiaczku, mam nadzieję że to "ten dom i Ci ludzie" Żebyś już nigdy nie został porzucony. A Ci pierwsi niech ida do sklepu po pluszaka wypasionego a nie po żywe stworzenie. Quote
giselle4 Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='Mysza2']Maciusiu, powodzenia psiaczku, mam nadzieję że to "ten dom i Ci ludzie" Żebyś już nigdy nie został porzucony. A Ci pierwsi niech ida do sklepu po pluszaka wypasionego a nie po żywe stworzenie.[/QUOTE] oj ,masz racje albo niech kupią z papierami...naucza wszystkiego takiego szkraba,odrobacza i zaszczepia i niech kochają:) Quote
iwstar58 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Oj Maćku... zjawili się i twoi ludzie. Nie zawsze, kto pierwszy ten lepszy. I widocznie tak miało być Szczęścia..na zawsze fajny boksiu Quote
giselle4 Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='iwstar58']Oj Maćku... zjawili się i twoi ludzie. Nie zawsze, kto pierwszy ten lepszy. I widocznie tak miało być Szczęścia..na zawsze fajny boksiu[/QUOTE] Iwonko zgadzam sie..... mimo ze dziewczynka była mądra i piekna jak marzenie ..... rodzice dziwni ale to juz było Maciek szczescia łobuzie:) Quote
giselle4 Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='iza91']Jaka cudowna wiadomość na zakończenie tego okropnego (matura z matmy:/) dnia :multi::multi::multi: jej tak się cieszę ;) Super, że trafił na fajną rodzinkę ;)[/QUOTE] Twoja znajda juz ma sie dobrze ma dom i ludzi mowiłam ze damy rade Quote
iza91 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='giselle4']Twoja znajda juz ma sie dobrze ma dom i ludzi mowiłam ze damy rade[/QUOTE] dziękuję Wam wszystkim!! :):) Quote
giselle4 Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='iza91']dziękuję Wam wszystkim!! :):)[/QUOTE] i Tobie kochana ,...od Ciebie sie tan łancuszek szczescia zaczyna:):) Quote
Recommended Posts