giselle4 Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='basia34']No moj paniczu jak to bedzie jutro nie wiem.[/QUOTE] Ty nie wiesz to ja Ci narysuje :(:(:(:(......a pozniej nooo dobrze ze do domku poszedl i to dobrego :):):):):) Quote
Mysza2 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 banerek dla Maciusia częstujcie się Grażynko wstaw do 1 postu Quote
giselle4 Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='Mysza2']banerek dla Maciusia częstujcie się Grażynko wstaw do 1 postu robi sie :) Quote
iwstar58 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='giselle4']Ty nie wiesz to ja Ci narysuje :(:(:(:(......a pozniej nooo dobrze ze do domku poszedl i to dobrego :):):):):)[/QUOTE] ha ha ha.. 5 z plusem za rysunek oj Maciek, ale się będzie działo.. Quote
giselle4 Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 mam nadzieje ze jutro zmienie tytuł wątku-Maciek spokoj:) zaglada do Cekina Quote
basia34 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Krolu Maciusiu czy jutro bedziemy sie zegnac.Podnosze. Quote
Mysza2 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='basia34']Krolu Maciusiu czy jutro bedziemy sie zegnac.Podnosze.[/QUOTE] A domek dobry? Quote
giselle4 Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='Mysza2']A domek dobry?[/QUOTE] teraz to mam dylemat bo jeden czekal na niego az bedzie po kwarantannie a drugi Macius czekał az wroci pan z Anglii i teraz mhhhh ktory pierwszy dzisiaj przyjedzie ten dostanie..... nic wiecej nie moge zrobic. Musze miec alternatywe zaufalam człowiekowi od Yakimy i trzymalam ja jak głupia i teraz ona jest na lodzie a ja mam wyrzuty sumienia.... Quote
Nadziejka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [FONT=Arial Black]Oby oby Maciulino:thumbs::thumbs:[/FONT] Quote
giselle4 Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 pierwsza rodzina przyjechala jak na targ dziewic ogladali,fotografowali,cmokali i....pojechali bo musze sie zastanowic nie rozumiem mieli 3 dni na zastanowienie to jakas paranoja Quote
monika083 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='giselle4']pierwsza rodzina przyjechala jak na targ dziewic ogladali,fotografowali,cmokali i....pojechali bo musze sie zastanowic nie rozumiem mieli 3 dni na zastanowienie to jakas paranoja[/QUOTE] to okropne, jakby schron byl sklepem z zabawkami... nie wyobrazam sobie w ogole jak mozna poogladac i wyjsc bez psa... Ja to nawet wybierac nie mialam serca, tz mial wybrac sam ze stronki(bo mi bylo obojetne jaki pies bedzie) i pojechalismy juz po Bruna. Okropne to podejscie ludzi...jeszcze z dziecmi..dzieci od poczatku powinny byc uczone milosci do zwierzat, takiej bezinteresownej i bez wzgledu czy to maly kudlaty york czy kundel... Quote
giselle4 Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Oni byli z fantastyczna dziewczynka ...mozE 6lat i ona prosiła o zabranie Maciusia do domku Ona sie z nim bawiła I NIE BALA SIE Quote
giselle4 Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 czekam na druga rodzine oby byla normalna..oby przyjechala Quote
monika083 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 ja dzisiaj znalazlam malego podlotka,nie wiedzialam co z nim robic i zabralam do domu, pomyslalam,ze zawioze go do schronbu ale nikt nie odbieral, znalazlam jakas organizacje pro ptasia i zadzwonilam i facet poradzil, zebym go odniosla tam gdzie znalazlam, ze matka go znajdzie i te kilku dni przed pofrunieciem bedzie go poza gniazdem chowac, i tak zrobilam , ale serce mi pekalo jak go polozylam w tych zaroslach a on popiskiwal, przeszlam rundke , wracam a przy nim mamka dzielnie siedzi:) nie duzo wieksza od niego , wiec juz do gniazda nie zatarga ale mam nadzieje, ze maly sam szybko poleci... czemu ja zawsze musze natykac sie na jakies biedoty... Quote
giselle4 Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 uffff to mialas przygode... zapraszam do Bubu http://www.dogomania.pl/threads/207296-Bubu-strach-ma-wielkie-oczy...gryze-kąsam-warcze-i-sie-boje?p=16824775#post16824775 Quote
iwstar58 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 O kurcze...Maciek.. ale lepiej, że nie wzięli skoro nie są pewni tak do końca, że chcą właśnie Maćka. Ja też nie wyszłabym ze schronu bez psa ale nie wszyscy tak mają Maćku przyjadą tacy którzy pokochają ciebie psino Quote
giselle4 Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='iwstar58']O kurcze...Maciek.. ale lepiej, że nie wzięli skoro nie są pewni tak do końca, że chcą właśnie Maćka. Ja też nie wyszłabym ze schronu bez psa ale nie wszyscy tak mają przyjechali ciociu...az z Lubina Quote
giselle4 Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 przyjechało stateczne małzenstwo ich czarny bokser umarł:( i znaja rase i przyjechali mimo ze sa chorzy oboje...przeziebienie bo juz się bali ze Ciebie oddam maluszku komus innemu..... Quote
giselle4 Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Pozegnasnie ide z panem Poprzedni Następny jeszcze pozegnanie z Jasią Poprzedni Następny jeszcze siku Poprzedni Następny i do auta Poprzedni Następny to moje auto:) Następny juz odjezdzam ciocie....kocham Was.... Quote
dusje Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Powodzenia, Maciusiu.Badz szczesliwy :lol::multi::lol: Quote
giselle4 Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 wszystkim cioteczkom bardzo dziekujemy za pomoc...za serce ,za podnoszenie i za to ze jestescie ...bez Was to nic by sie nie udało..... szanujemy Was bardzo...pieski Quote
Recommended Posts