Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fundacja Pomocy Labradorom PRIMA razem z Polskim Towarzystwem Rejestracji i Identyfikacji Zwierząt już po raz drugi zapraszają do udziału w akcji identyfikacyjnej

"Chip dla laba - fajna sprawa"

Termin akcji: od 1 do 30 kwietnia

Darmowa rejestracja, pokrywasz tylko koszt chipa w wysokości 25 zł (plus ewentualny koszt wszczepienia chipa u Twojego weterynarza)

Dodatkowo, w trakcie akcji istnieje możliwość darmowej rejestracji w Ogólnopolskiej Bazie Danych Polskiego Towarzystwa Rejestracji i Identyfikacji Zwierząt psów już zachipowanych.

W AKCJI MOGĄ WZIĄĆ UDZIAŁ WSZYSCY POSIADACZE PSÓW, NIEZALEŻNIE OD RASY

Fajna sprawa, może ktoś będzie chciał skorzystać. Więcej na stronie: www.fundacjaprima.pl

Posted

[quote name='Renata N']Fundacja Pomocy Labradorom PRIMA razem z Polskim Towarzystwem Rejestracji i Identyfikacji Zwierząt już po raz drugi zapraszają do udziału w akcji identyfikacyjnej

"Chip dla laba - fajna sprawa"

Termin akcji: od 1 do 30 kwietnia

Darmowa rejestracja, pokrywasz tylko koszt chipa w wysokości 25 zł (plus ewentualny koszt wszczepienia chipa u Twojego weterynarza)

Dodatkowo, w trakcie akcji istnieje możliwość darmowej rejestracji w Ogólnopolskiej Bazie Danych Polskiego Towarzystwa Rejestracji i Identyfikacji Zwierząt psów już zachipowanych.

W AKCJI MOGĄ WZIĄĆ UDZIAŁ WSZYSCY POSIADACZE PSÓW, NIEZALEŻNIE OD RASY

Fajna sprawa, może ktoś będzie chciał skorzystać. Więcej na stronie: www.fundacjaprima.pl

Renatko,bardzo fajna sprawa:)

Posted

Tak sobie dumam, ze moze psiak przyjechal autobusem do tej miejscowosci a jego wlasciciel nie musi koniecznie miec internetu,wiedziec, jak szukac zaginionego psa. Moze wiec pomoglyby plakaty z podaniem pierwszych i ostanich nr chipa/zabezpieczenie przed ewentualnymi oszustami/ rozwieszone na trasie autobusow i w autobusach kursujacych do tego Mosciska,jak myslicie?
Fafel wyglada na zadbanego i jakos trudno mi dac wiare w jego swiadome porzucenie. A moze zostal ukradziony i porzucony? Moze tez lokalna TV,Radio zechcialaby oglosic komunikat :lol:
Trzymam kciuki za Happy End i niech mnie moja intuicja nie zawiedzie ;):lol:

Posted

dusje napisał(a):
Tak sobie dumam, ze moze psiak przyjechal autobusem do tej miejscowosci a jego wlasciciel nie musi koniecznie miec internetu,wiedziec, jak szukac zaginionego psa. Moze wiec pomoglyby plakaty z podaniem pierwszych i ostanich nr chipa/zabezpieczenie przed ewentualnymi oszustami/ rozwieszone na trasie autobusow i w autobusach kursujacych do tego Mosciska,jak myslicie?
Fafel wyglada na zadbanego i jakos trudno mi dac wiare w jego swiadome porzucenie. A moze zostal ukradziony i porzucony? Moze tez lokalna TV,Radio zechcialaby oglosic komunikat :lol:
Trzymam kciuki za Happy End i niech mnie moja intuicja nie zawiedzie ;):lol:

Komunikat był w Radiu Sudety
i nic.....
nastepna sprawa
Maciusiowio brakuje witamin i wypada jemu siersc
ale juz dostaje i witamini i tranik.....
dzisiaj był na spacerku z michelle ale nie mowila nic ...
moze sama napisze:)

Posted

dusje napisał(a):
Tak sobie dumam, ze moze psiak przyjechal autobusem do tej miejscowosci
u nas już pksy nie jeżdża...tzn no jeżdżą ale może 2-3 dziennie. Kierowcy w moich busach wiedzą o całej sprawie więc gdyby czegoś nowego się dowiedzieli to od razu bym o tym wiedziała. Busem on na pewno nie przyjechał. A tak jak już wcześniej pisałam pojawił się w okolicach drogi wieczorem jak już się zaczynało robić ciemno...

Posted

Byłam z Maćkiem na spacerze i cóż mogę powiedzieć ..hm...to typowy boksio pragnący zainteresowania człowieka, miziania, czułości, kręcący precelki i pilnujący się. Zerkał czy idę za nim, a gdy tylko go zawołałam biegł do mnie i dawał całuski, domagał się drapanka, wykonywał różne akrobacje typu " i tak Ciebie poliżę". Jeszcze wesoły, radosny........jeszcze........ale jak długo??????

Posted

monika083 napisał(a):
nie no . ja mysle, ze nie ma co szukac bylych''wlascicieli'' ,poprostu trzeba chlopakowi super domku szukac!!:)

Chyba masz rację. Jeśli nikt go w necie nie ogłasza to albo nie szuka, albo nie zna takich możliwości, tak czy siak szansa na znalezienie właściciela marna.

Posted

Ja mam wciąż mieszane uczucia, poniewaz ostatnio w naszym rejonie ginie dużo psów w typie rasy. Przyszlo mi do glowy, że może i on został komuś ukradziony i albo uciekl, ale nie chciał współpracowac i go wywalili.
Nie wiem co o tym myslec.
Dzisiaj, pod wieczór w Strzelinie przy Biedronce, z auta zostal wywalony psiak - mieszaniec z rotkiem. Ludzie szukaja dla niego DT. Pies jest chudziutki, ale wciaz wesoly, reaguje na siad, sygnalizuje potrzebe wyjscia na sioo mimo to dostal kopa w d..e na pozegnanie...

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Ja mam wciąż mieszane uczucia, poniewaz ostatnio w naszym rejonie ginie dużo psów w typie rasy. Przyszlo mi do glowy, że może i on został komuś ukradziony i albo uciekl, ale nie chciał współpracowac i go wywalili.
Nie wiem co o tym myslec.
Dzisiaj, pod wieczór w Strzelinie przy Biedronce, z auta zostal wywalony psiak - mieszaniec z rotkiem. Ludzie szukaja dla niego DT. Pies jest chudziutki, ale wciaz wesoly, reaguje na siad, sygnalizuje potrzebe wyjscia na sioo mimo to dostal kopa w d..e na pozegnanie...

brak mi słow:(
jak zwykle przed Swietmi....sprzatanie

Posted

basia34 napisał(a):
Jesli beda sprawdzone domki i nie odnajdzie sie wlasciciel to ,krolewicz pojedzie do domku po kwarantannie.

spawdzimy i ocenimy
wiesz,ze pozniej chcemy fotek i info
a nie oddamy na zatracenie

Posted

giselle4 napisał(a):
brak mi słow:(
jak zwykle przed Swietmi....sprzatanie

przed świętami i przed wyjazdami na wakacje :(:(
Prezenciki dla dzieci zaczynają zawadzać :(

Śliczny królewicz