giselle4 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Jusia&Szila napisał(a):no pewnie, o to jestem spokojna, jakos nie wydaje mi sie ze go wywalili... pewnie go szukaja, oby szybko znalezli! ja pamietam ze jakas ciocia mowila cos o adopcji boksia hihihi Quote
giselle4 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 basia34 napisał(a):Krol Macius byl dzisiaj odwidzany przez swoja wybawidzicielke.Mysle ze jest juz spokojna.Napewno ja uspokoilam.Oprowadzilam ja po schronisku z kolezanka. to super wiesci bedzie pomagac oglaszac:) Quote
joaaa Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Giselle, potrzebuję zdjęć na stronę, bo te tutaj nie otwierają mi się, bo mam kłopoty z netem. Możesz mi wysłać na maila? Wysyłam Ci pw. Quote
giselle4 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 joaaa napisał(a):Giselle, potrzebuję zdjęć na stronę, bo te tutaj nie otwierają mi się, bo mam kłopoty z netem. Możesz mi wysłać na maila? Wysyłam Ci pw. wysłane cioteczko:) Quote
basia34 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Ruch u Maciusia niesamowity Grasiu ,ale to bardzo dobrze. Quote
giselle4 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 basia34 napisał(a):Ruch u Maciusia niesamowity Grasiu ,ale to bardzo dobrze. im wiecej ciotek tym wiecej głowek do myslenia bardzo dobrze Basiu:) Quote
andegawenka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Mysza2 napisał(a):Grażynko, może do dać na SOS bokserom , to zadbany pies, może ktoś go szuka? Oby Myszko Quote
Mysza2 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 andegawenka napisał(a):Oby Myszko Witaj Ninuś. Grazynko Germaine odpisała że jak się wyrobi to go wstawi dzisiaj na stronkę fundacji Quote
fiorsteinbock Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 joaaa napisał(a):A oni wiedzą który to producent ma ten numer? Może wtedy mozna byłoby dojść, gdzie ten chip był sprzedany, to znaczy dokąd. Tak, po numerze trafili do producenta i nawet w bazie tejze firmy nie bylo wpisanego psa. Przychylam sie do opinii pracownicy Izby Weterynaryjnej, ze jedynie urzedy miasta moga nam teraz pomoc. To jak z czipem mojej Nuki, jedynie wlasciciela zna Urzad Miasta w Bielawie - nie ma nas w zadnej innej bazie. To sa wlasnie darmowe czipy z gminy... Teraz na wlasna reka powinna wprowadzic nr do baz danych, rowniez tej miedzynarodowej. Quote
giselle4 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 [quote name='Mysza2']Witaj Ninuś. Dziekuje Germaine:) i dziekuje Tobie:) Quote
andegawenka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Mysza2 napisał(a):Witaj Ninuś. Grazynko Germaine odpisała że jak się wyrobi to go wstawi dzisiaj na stronkę fundacji (Witaj Myszko, staram sie pozbierać....jeszcze troche czasu potrzebuję) Chłopak wygląda na zadbanego, może jednak gdzieś ktoś szuka... Quote
Mysza2 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 A znasz producenta? Bo jesli tak to ja bym zadzwoniła do jakich gmin dostarcza. I wtedy obdzwonić te gminy Quote
joaaa Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 No właśnie, Fioristen, kto to produkuje, może zapisują jakie partie numerów gdzie idą. Quote
iza91 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Widzę, że kochany Maciuś ma już wątek :D jestem taaaak pozytywnie zaskoczona tą metamorfozą schroniska, że dalej nie mogę wyjść z podziwu :) na prawdę super!!! W przyszłym tygodniu jeśli można odwiedzę Maciusia, bo moja mama bardzo chce go poznać a nie ma jej w tym momencie w kraju ;) także jeszcze raz DZIĘKUJĘ za oprowadzenie po schronisku i teraz jestem już spokojna, bo wiem że jest w dobrych rękach :D Quote
fiorsteinbock Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Cioteczki, nie zapamietalam - ale dowiem sie jutro, zadzwonie raz jeszcze, swoja droga zajrzyjcie na ta stronke, moze przyda nam sie jeszcze kiedys: http://www.identyfikacja.pl/www/ Edit: wyslalam maila z zapytaniem o producenta. Quote
fiorsteinbock Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 iza91 napisał(a):Widzę, że kochany Maciuś ma już wątek :D jestem taaaak pozytywnie zaskoczona tą metamorfozą schroniska, że dalej nie mogę wyjść z podziwu :) na prawdę super!!! W przyszłym tygodniu jeśli można odwiedzę Maciusia, bo moja mama bardzo chce go poznać a nie ma jej w tym momencie w kraju ;) także jeszcze raz DZIĘKUJĘ za oprowadzenie po schronisku i teraz jestem już spokojna, bo wiem że jest w dobrych rękach :D Izo, mam nadzieje, ze Twoje odwiedziny stana sie regularnymi ze wzgledu na/i dla innych psiakow :) Quote
iza91 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Rzeczywiscie dobrze wyglada, chociaz sie zastanawialam czy jego ktos nie wywali przy drodze. Iza pisala, ze caly czas chodzi kolo przystanku jakby szukal, czekal :( wiecie moim zdaniem ktoś go wywalił :( on chodził za każdym...był głodny, wystraszony. Lgnął do każdego, bo pytałam pare osób i go kojarzyli. Prawdopodobnie został wyrzucony przedwczoraj w godzinach wieczornych, bo wtedy został pierwszy raz zauważony :( jak ja pomyślę, że on się biedny tułał przez całą noc w obcym miejscu to mnie szlag trafia :/ całe szczęście jest już bezpieczny i trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie :) Ps. a fotki normalnie pierwsza klasa ! <3 <3 Quote
Mysza2 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 iza91 napisał(a):Widzę, że kochany Maciuś ma już wątek :D jestem taaaak pozytywnie zaskoczona tą metamorfozą schroniska, że dalej nie mogę wyjść z podziwu :) na prawdę super!!! Prawda że to schronisko to jak nie u nas w Polsce? I skoro tam może tak być to i gdzie indziej mogłoby. A jak jest to wiemy niestety:( Quote
iza91 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Prawda prawda :D na prawdę kawał dobrej roboty! zwłaszcza jak ktoś tam był pare dobrych lat temu i widział jak to wszystko kiedyś wyglądało. Normalnie szok! Najlepszy przykład na to, że jak się chce to można! Ehh gdyby każde schronisko tak wyglądało... fiorsteinbock postaram się aby były regularne :) czekam na moje dłuugie upragnione wakacje po maturze :cool1: trzymać kciuki za moją weterynarie :evil_lol: haha ^^ Quote
dusje Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Sluchajcie, jesli wierzyc pet base.eu, to to jest producent: Destron Fearing / Digital Angel Corporation @ (Tel. +1 612 4551621) Quote
basia34 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Iza91 zawsze jestes mile widziana w schronisku .Ja bede trzymala kciuki za mature. Quote
giselle4 Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 iza91 napisał(a):wiecie moim zdaniem ktoś go wywalił :( on chodził za każdym...był głodny, wystraszony. Lgnął do każdego, bo pytałam pare osób i go kojarzyli. Prawdopodobnie został wyrzucony przedwczoraj w godzinach wieczornych, bo wtedy został pierwszy raz zauważony :( jak ja pomyślę, że on się biedny tułał przez całą noc w obcym miejscu to mnie szlag trafia :/ całe szczęście jest już bezpieczny i trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie :) Ps. a fotki normalnie pierwsza klasa ! <3 <3 w nocy moze troche podmarzł ale zobaczy sie a fotki takie sobie jak przyjedzie fioresteinbock to zrobi fotki miodzio a ja Ciebie nie poznalam :( ale weterynarz nam sie przyda...trzymam kciukasy:) Quote
giselle4 Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 dusje napisał(a):Sluchajcie, jesli wierzyc pet base.eu, to to jest producent: Destron Fearing / Digital Angel Corporation @ (Tel. +1 612 4551621) cioteczki bardzo dziekuje za kazda pomoc:) Quote
fiorsteinbock Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Ja jeszcze nie dostalam odpowiedzi z w sprawie producenta czipa, moze to i ten tylko mysle, ze zamiast do producenta pukac to szybciej do polskiego dystrybutora...jesli takowy istnieje :) Quote
Recommended Posts