Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jusia&Szila napisał(a):
no pewnie, o to jestem spokojna,
jakos nie wydaje mi sie ze go wywalili...
pewnie go szukaja, oby szybko znalezli!

ja pamietam ze jakas ciocia mowila cos o adopcji boksia hihihi

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basia34 napisał(a):
Krol Macius byl dzisiaj odwidzany przez swoja wybawidzicielke.Mysle ze jest juz spokojna.Napewno ja uspokoilam.Oprowadzilam ja po schronisku z kolezanka.

to super wiesci
bedzie pomagac oglaszac:)

Posted

joaaa napisał(a):
Giselle, potrzebuję zdjęć na stronę, bo te tutaj nie otwierają mi się, bo mam kłopoty z netem.
Możesz mi wysłać na maila?
Wysyłam Ci pw.

wysłane cioteczko:)

Posted

joaaa napisał(a):
A oni wiedzą który to producent ma ten numer?
Może wtedy mozna byłoby dojść, gdzie ten chip był sprzedany, to znaczy dokąd.

Tak, po numerze trafili do producenta i nawet w bazie tejze firmy nie bylo wpisanego psa.
Przychylam sie do opinii pracownicy Izby Weterynaryjnej, ze jedynie urzedy miasta moga nam teraz pomoc. To jak z czipem mojej Nuki, jedynie wlasciciela zna Urzad Miasta w Bielawie - nie ma nas w zadnej innej bazie. To sa wlasnie darmowe czipy z gminy...
Teraz na wlasna reka powinna wprowadzic nr do baz danych, rowniez tej miedzynarodowej.

Posted

Mysza2 napisał(a):
Witaj Ninuś.

Grazynko Germaine odpisała że jak się wyrobi to go wstawi dzisiaj na stronkę fundacji

(Witaj Myszko, staram sie pozbierać....jeszcze troche czasu potrzebuję)

Chłopak wygląda na zadbanego, może jednak gdzieś ktoś szuka...

Posted

Widzę, że kochany Maciuś ma już wątek :D jestem taaaak pozytywnie zaskoczona tą metamorfozą schroniska, że dalej nie mogę wyjść z podziwu :) na prawdę super!!! W przyszłym tygodniu jeśli można odwiedzę Maciusia, bo moja mama bardzo chce go poznać a nie ma jej w tym momencie w kraju ;) także jeszcze raz DZIĘKUJĘ za oprowadzenie po schronisku i teraz jestem już spokojna, bo wiem że jest w dobrych rękach :D

Posted

iza91 napisał(a):
Widzę, że kochany Maciuś ma już wątek :D jestem taaaak pozytywnie zaskoczona tą metamorfozą schroniska, że dalej nie mogę wyjść z podziwu :) na prawdę super!!! W przyszłym tygodniu jeśli można odwiedzę Maciusia, bo moja mama bardzo chce go poznać a nie ma jej w tym momencie w kraju ;) także jeszcze raz DZIĘKUJĘ za oprowadzenie po schronisku i teraz jestem już spokojna, bo wiem że jest w dobrych rękach :D

Izo, mam nadzieje, ze Twoje odwiedziny stana sie regularnymi ze wzgledu na/i dla innych psiakow :)

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Rzeczywiscie dobrze wyglada, chociaz sie zastanawialam czy jego ktos nie wywali przy drodze. Iza pisala, ze caly czas chodzi kolo przystanku jakby szukal, czekal :(

wiecie moim zdaniem ktoś go wywalił :( on chodził za każdym...był głodny, wystraszony. Lgnął do każdego, bo pytałam pare osób i go kojarzyli. Prawdopodobnie został wyrzucony przedwczoraj w godzinach wieczornych, bo wtedy został pierwszy raz zauważony :( jak ja pomyślę, że on się biedny tułał przez całą noc w obcym miejscu to mnie szlag trafia :/ całe szczęście jest już bezpieczny i trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie :)

Ps. a fotki normalnie pierwsza klasa ! <3 <3

Posted

iza91 napisał(a):
Widzę, że kochany Maciuś ma już wątek :D jestem taaaak pozytywnie zaskoczona tą metamorfozą schroniska, że dalej nie mogę wyjść z podziwu :) na prawdę super!!!

Prawda że to schronisko to jak nie u nas w Polsce?
I skoro tam może tak być to i gdzie indziej mogłoby. A jak jest to wiemy niestety:(

Posted

Prawda prawda :D na prawdę kawał dobrej roboty! zwłaszcza jak ktoś tam był pare dobrych lat temu i widział jak to wszystko kiedyś wyglądało. Normalnie szok! Najlepszy przykład na to, że jak się chce to można! Ehh gdyby każde schronisko tak wyglądało...

fiorsteinbock postaram się aby były regularne :) czekam na moje dłuugie upragnione wakacje po maturze :cool1: trzymać kciuki za moją weterynarie :evil_lol: haha ^^

Posted

iza91 napisał(a):
wiecie moim zdaniem ktoś go wywalił :( on chodził za każdym...był głodny, wystraszony. Lgnął do każdego, bo pytałam pare osób i go kojarzyli. Prawdopodobnie został wyrzucony przedwczoraj w godzinach wieczornych, bo wtedy został pierwszy raz zauważony :( jak ja pomyślę, że on się biedny tułał przez całą noc w obcym miejscu to mnie szlag trafia :/ całe szczęście jest już bezpieczny i trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie :)

Ps. a fotki normalnie pierwsza klasa ! <3 <3

w nocy moze troche podmarzł
ale zobaczy sie
a fotki takie sobie
jak przyjedzie fioresteinbock to zrobi fotki miodzio
a ja Ciebie nie poznalam :(

ale weterynarz nam sie przyda...trzymam kciukasy:)

Posted

dusje napisał(a):
Sluchajcie, jesli wierzyc pet base.eu, to to jest producent: Destron Fearing / Digital Angel Corporation @ (Tel. +1 612 4551621)

cioteczki bardzo dziekuje za kazda pomoc:)