giselle4 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Jestem Macius i to juz wszystko...wiecj info nie bedzie:crazyeye: Znalazła mnie dobra cioteczka i zatelefonowala po schronisko tak to juz jest z ludzmi o dobrym sercu ze maja ...po pare psiakow i ciocia mnie nie mogla zostawic ale bardzo teskni za mna i moj los lezy jej na sercu troche nie ufa innym bo wiadomo ze najlepiej sie zajmę ja tym pieskiem a inni nie wiadomo. Nie martw sie cioteczko ,my tez kochamy psiaki i ich los lezy nam na sercu i to nie tylko bokserow....:shake: Mam około 3-4 lat ,jestem bardzo grzeczny umiem sie bawic zabawkami i całowac ciotki po buzi. Pieknie chodze na smyczy i jeste biszkopcikiem o cudownej urodzie. Łapki ok ,nic nie zauwazylam niepokojacego,siersc w porzadku,moze troche za mało masy ale to jest do nadrobienia. Zaszczepiony ,odpchlony i odrobaczony,dostal czwerwoną oboze aby nikt jego nie zaczarował :) i teraz kto moze pomoc Macius ma chipa-985 17 00000 51 592 nie mozemy jego znalezc w rejestrze Bielawa i Dzierzoniow maja poczatek chipa-968 Swidnica-972 i mamy problem. Jezeli istnieje miłosc do zwierzat ? a istnieje to miłosc do bokserow jest miłoscią do dzieci czuła,delikatna i romantyczna bo one maja w sobie radosc zycia ,taka dziecinna i beztroską Nie wywalajmy psiakow nie wywalajmy bokserow one bardzo cierpia i odchodza często z tęsknoty 664 315 852-Grazyna 74 83 11 800-Jasia giselle4@autograf.pl Quote
giselle4 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Maciusz ogłaszany przez Radio Sudety,moze pan usłyszy odpchlony ,bawi sie kaczuszka SDC17684 Poleć na: dalej z kaczuszka P SDC17690 Poleć na: Quote
giselle4 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 co masz na stole juz nic tam cos jeszcze pachnie ukradlem ciotce dalem jej buziaka P odpoczne troche Quote
giselle4 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Macius ,tak mieszkam SDC17699 Poleć na: sliczny jestem dala mi kaczuszke do poslanka musze tutaj zostac Quote
Mysza2 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Grażynko, może do dać na SOS bokserom , to zadbany pies, może ktoś go szuka? Quote
fiorsteinbock Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Rzeczywiscie dobrze wyglada, chociaz sie zastanawialam czy jego ktos nie wywali przy drodze. Iza pisala, ze caly czas chodzi kolo przystanku jakby szukal, czekal :( Quote
giselle4 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Mysza2 napisał(a):Grażynko, może do dać na SOS bokserom , to zadbany pies, może ktoś go szuka? bardzo prosze,Myszko nie pytaj...dawaj Quote
giselle4 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Rzeczywiscie dobrze wyglada, chociaz sie zastanawialam czy jego ktos nie wywali przy drodze. Iza pisala, ze caly czas chodzi kolo przystanku jakby szukal, czekal :( tez o tym mysle i ten chip Quote
fiorsteinbock Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 giselle4 napisał(a):tez o tym mysle i ten chip Grazynko, wpisywalam nr czipa na www indentyfikacja.pl - nie ma w tej bazie, ale jest informacja, zeby pisac bezposrednio do nich w takich sytuacjach - gdy nie mozna odnalezc nr czipa. Zaraz wysylam tam wiadomosc i moze pomoga w identyfikacji. Dzwonilam tam, nr nie ma w zadnej bazie - nawet producent chipów. Probuje sie skontaktowac z Głowna Izba Weterynaryjna, jesli pies mial paszport to powinni miec dane czipa. Jesli Gl. Izba nie posiada to trzeba dzwonic po Okregowych. Quote
giselle4 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Grazynko, wpisywalam nr czipa na www indentyfikacja.pl - nie ma w tej bazie, ale jest informacja, zeby pisac bezposrednio do nich w takich sytuacjach - gdy nie mozna odnalezc nr czipa. Zaraz wysylam tam wiadomosc i moze pomoga w identyfikacji. suuuper,to czekamy Quote
Mysza2 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 napisałam do Germaine na pw i na tego maila ze strony SOS bokserom żeby go umieścili. Quote
giselle4 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Mysza2 napisał(a):napisałam do Germaine na pw i na tego maila ze strony SOS bokserom żeby go umieścili. Macius merda kikutkiem Quote
wieso Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 jestesmy, piekny jest,,,,,,,,bidulek moze sie zgubil ???? Quote
fiorsteinbock Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Dzwonilam juz do Krajowej Izby, jesli mial wystawiony paszport to znajda wlasciciela po czipie. Generalnie to jest jedna wielka sciema z tymi czipami, gdyz np. czipujac psa w Bielawie, bezplatnym czipem moja Nuka jest wprowadzona jedynie w bielawskim rejestrze...i teraz, jesli zgubi sie we Wroclawiu to nikt nie znajdzie moich danych bo nie ma dost. do bielawskiego rejestru... A pierwsze trzy cyfry czipa to zazwyczaj nr producenta - nie miasta. Edit: mam odpowiedz z Izby, nie zlokalizowano psiaka. Drugie rozwiazanie, dzwonic po Urzedach Miasta i tam szukac pomocy... Quote
giselle4 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 wieso napisał(a):jestesmy, piekny jest,,,,,,,,bidulek moze sie zgubil ???? i zapraszamy http://www.dogomania.pl/threads/206067-Bobik-cakiem-sympatyczny-grzeczny-i-ciekawy-zycia-piesek...kto-pokocha ciocie kochane Quote
joaaa Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 A oni wiedzą który to producent ma ten numer? Może wtedy mozna byłoby dojść, gdzie ten chip był sprzedany, to znaczy dokąd. Quote
giselle4 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 joaaa napisał(a):A oni wiedzą który to producent ma ten numer? Może wtedy mozna byłoby dojść, gdzie ten chip był sprzedany, to znaczy dokąd. dobra mysl,dobry trop Quote
Poker Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 joaaa napisał(a):A oni wiedzą który to producent ma ten numer? Może wtedy mozna byłoby dojść, gdzie ten chip był sprzedany, to znaczy dokąd. tez o tym pomyślałam.Przynajmniej może da sie miejscowość ustalić. Ktoś mógł go skraść, a potem wywalić. Quote
giselle4 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Poker napisał(a):tez o tym pomyślałam.Przynajmniej może da sie miejscowość ustalić. Ktoś mógł go skraść, a potem wywalić. dziekuje co pare głowek pracujących to wreszcie trafimy:) Quote
basia34 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Krol Macius byl dzisiaj odwidzany przez swoja wybawidzicielke.Mysle ze jest juz spokojna.Napewno ja uspokoilam.Oprowadzilam ja po schronisku z kolezanka. Quote
Jusia&Szila Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 nooo :) jesli mial trafic boksio do schroniska to lepiej nie mogl trafic jak do Was, wiadomo! Quote
basia34 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 dzieki Jusia ,ale mysle ze u nas bedzie krolowi maciusowi dobrze. Quote
Jusia&Szila Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 no pewnie, o to jestem spokojna, jakos nie wydaje mi sie ze go wywalili... pewnie go szukaja, oby szybko znalezli! Quote
Recommended Posts