Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jetka właśnie zjada kość, ta mała ma ogromny apetyt i chce chyba zostać grubasem miesiąca. Dzisiaj dostała nową, swoją własną zabawkę i troszkę z nią poszalała. Ale fotka wklejona jest z wcześniej:

Agusiazet przypomina:

DOMKU SZUKA TA PIęKNA DZIEWCZYNA!!!

Posted

Mój mail to krzysiek.z@wp.pl
I napisz, gdzie ją umieściłaś, bo jakaś Dogomaniaczka chce ją yeż ogłosić, żeby się nie powieliło!
Jetka nie nadaje się do małych dzieci, właśnie dzisiaj bez powodu chapnęła moją Alę za palec, na szczęście bez specjalnych szkód, tylko z masą płaczu!!!

Posted

Właśnie wróciłam z Jetką od weta, została zaszczepiona na parwo, nosówke i jeszczecoś jedno na r oraz dostała tabletki homeopatyczne na to drapanie. I dowiedziałm się, że cieczka u suczek trwa aż trzy tygodnie to znaczy do 7 grudnia te przjemności potrwają! Potem można i trzeba sunię wysterylizować!!!

Posted

Jetka jest w 6-ciu miejscach, wieczorem podam adresy. Mam jeszcze kilka stron z ogłoszeniami, ale już wczoraj nie zdążyłam, więc nadrobię dzisiaj.
Agusiazet - jesli przyszły do Ciebie linki aktywacyjne - to trzeba w nie kliknąć ;) W niektórych ogłoszeniach są moje dane (inaczej się nie dało) - więc jak coś to nie bądź zdziwiona ;p

Posted

Ta cieczka Jetki mnie dobija - mój Sony dostaje zajoba.

Już prawie dwa tygodnie Jetka jest u mnie i nie widać stałego domku!!!

Czy Marta na prawdę ją weżmie do siebie, jak ja jej nie znajdę domu? Martusiu napisz mi to wyraźnie, bo strasznie się tym martwię!!!

17 grudzień to niedziela i wtedy Jetka musi być już w innym domku, bo 19 wraca mój mąż który kategorycznie nie wyraża zgody na drugiego psa. A spokój w domu jest dla mnie bardzo ważny!!!

Dlatego proszę Martusiu zadeklaruj się oficjalnie - plis!!!!

Ale boi dupa ze mnie, sory!!!!:cool3: