Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Witamy wszystkich,

z Jetka wszystko ok! Tylko ostatnio sie troche rozbrykala, bo zjada nam piloty do telewizora , jeden za drugim!!! Przed wczoraj kupilem nowy to wytrzymal dwa dni! Tak trzeba powiedziec ze Jetka przytyla od przyjazdu do nas az dwa kilo!!! Wazy teraz 11,8 Kg. Ma nie zle boczki!

Narazie:lol:

Posted

O kurczę, upaśliście Jetkę. Jak dobrze pamiętam jej ostatnią wagę w Polsce to było 7 kg. Z moich obliczeń wynikałoby, że u Was przybrała prawie 5 kg. Psy i suczki po zabiegach kastracji i sterylizacji mają tendencje do tycia, wiem po moim Sonym. Łatwo zrobić z psa grubasa, gorzej z odchudzeniem. moim zdaniem powinniście Jetę karmić karmą dietetyczną i zero słodyczy, nie mówiąc już o pilotach telewizyjnych, te to dopiero są kaloryczne:):diabloti:

Posted

Hallo, Hallo,
nie myslcie prosze ze my ja pasimy!!! Jetka przybrala u nas 1,8 kg przes 7 miesiecy. My zesmy ja wazyli jak do nas przyszla i wazyla ok. 10 kg. Takze wszystko w normie!!!

Pozdrowienia:lol:

Posted

agusiazet napisał(a):
Właśnie mija rok jak Jetka opuściła schronisko:):):) Chyba warto ten fakt udokumentować zdjęciami szczęśliwego pieska!!!!

juz rok:cool1:
a Ty Agus juz zdazylas pomoc nastepnej czarno-bialej slicznotce...:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

16 listopada 2006 Jetka przyjechała na tymczas do mnie, dzisiaj dokładnie mija rok jak tej ślicznej, mądrej i kochanej suczce udało się opuścić schronisko.

Jetko bądź już tylko szczęśliwa i kochana!!!

Ja Ciebie nigdy nie zapomnę, skradłaś kawałek mojego serca na zawsze:)

Posted

Ojej - to najlepsze zyczenia dla Jetki:loveu:
No i rocznicowe podziekowanai dla Ciebie Aga - to Ty sprawiłaś, ze Jetka zobaczyła świat poza schroniskiem:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

A tak swoją drogą, to bardzo jestem ciekawa, czy Jeta pamięta Agusię. Wydaje mi się, że raczej tak. Pewnie obie byście bardzo się cieszyły! :loveu:

• 2 weeks later...