agusiazet Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 A to my na Fuerte: Od prawej Ala, Aga, Tina, Marta i Krzysiu! Quote
agusiazet Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Nie ma wieści i nie ma, a ja czekam i czekam!!! Quote
sacred PIRANHA Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 no agusiazet nie dziwie sie ze sie zakochalas.....po prostu booooska!!!! Quote
sacred PIRANHA Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 normalnie wlasnie sie ucze wstwiac zdjęcia hihi Quote
sacred PIRANHA Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 to jest wlasnie moj Tim... moj maly diabelek:) a tutaj macie jego ulubiona pozycje do spania: Quote
sacred PIRANHA Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 umiem wstawiac zdjęcia:) ja laik komputerowy....agusiazet a to wszystko dzięki Twojej instrukcji wklejania zdjęc z tego wątku...buziaki dla ciebie:) Quote
sacred PIRANHA Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 swiezych informacji o Jetce nadal nie ma:( ...poczekamy poczekamy ( nawet ja juz pokochalam tą suńke:) ) agusiazet co do tego zdjęcia ze smoczkiem pani sie nie zgodzila niestety na "opublikowanie" ( ona jest z tak zwanych wyzszych sfer i ma hopla na punkcie prywatnosci:( ) ale w zamian za to wklejam zdjęcie mojego wariata w kaszkiecie ...i od razu mowie On naprawde lubi w tym kaszkiecie chodzic...wcale go nie męcze!! :) Quote
sacred PIRANHA Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 zeby nie zasmiecac innych wątków...stworzylam wlasny ( juz wiem jak to sie robi:) )...serdecznie zapraszam...nie tylko agusie:) : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76933 Quote
agusiazet Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Byłam, byłam, Twój Timi jest taki fotogeniczny, mój Sony to niespecjalnie kocha zdjęcia robić!!! Quote
sacred PIRANHA Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 moj Timo to roznie...czasem sie cieszy jak dziecko ( chyba po prostu wie ze jest wtedy w centrum zainteresowania a to to wręcz kocha!) a czasem cos mu odbije i sie boi...hihihi...stary juz, glupi czasem:) najlepiej wychodzi na zdjęciach ze spacerkow...wtedy zawsze jest czyms zainteresowany wiec ma gdzies ze latam za nim jak wariatka i cos tam pstryka:) Quote
sacred PIRANHA Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 martaa2 napisał(a):Jetusia pokaz sie nam bo tesknimy!!! nawet ja tesknie...Twoja nowa wirtualna wielbicielka:loveu: Quote
agusiazet Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Ciągle nie ma wieści, szkoda, strasznie szkoda!!! Mam nadzieję, że wszystko u Jetki ok!!! Quote
sacred PIRANHA Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 agusiazet napisał(a):Ciągle nie ma wieści, szkoda, strasznie szkoda!!! Mam nadzieję, że wszystko u Jetki ok!!! napewno wszystko oki, sa tacy szczesliwi, ze nie maja czasu do kompa usiasc:loveu: Quote
m_barti Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Witamy! U Jetki wszystko jak najlepiej. Zrobila sie z niej nie zla piesciocha. Ze naszej sasiadce podgryzla lyde, to sie powoli nie dziwie. Slyszalam jak przegania wszystkich psow, jak tylko lapka stapia na jej piekna trawke. Jetka wie co robi poprostu :fadein: Mowia, ze urosla. My tego tak nie widzimy, na wadze przybrala okolo kilo. Dzis nauczylam ja dawac najpierw jedna a potem druga lapke. Ale daje tylko za cos do jedzenia. Chcialm wlasnie sie wreszcie od Marcina nauczyc wklejac zdjecia i wam nowa jetke pokazac, ale niestety slysze, ze moj mezolek juz chrapie... moze jutro. Pozdrawiamy wszystkich z Dogomanii. Ten Timi to sliczny piesek. Quote
sacred PIRANHA Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 m_barti napisał(a):Witamy! U Jetki wszystko jak najlepiej. Zrobila sie z niej nie zla piesciocha. Ze naszej sasiadce podgryzla lyde, to sie powoli nie dziwie. Slyszalam jak przegania wszystkich psow, jak tylko lapka stapia na jej piekna trawke. Jetka wie co robi poprostu :fadein: Mowia, ze urosla. My tego tak nie widzimy, na wadze przybrala okolo kilo. Dzis nauczylam ja dawac najpierw jedna a potem druga lapke. Ale daje tylko za cos do jedzenia. Chcialm wlasnie sie wreszcie od Marcina nauczyc wklejac zdjecia i wam nowa jetke pokazac, ale niestety slysze, ze moj mezolek juz chrapie... moze jutro. Pozdrawiamy wszystkich z Dogomanii. Ten Timi to sliczny piesek. Timo dziekuje slicznie:loveu: i pozdrawia Jetke, cos mi sie wydaje, ze by sie w niej zakochal:loveu: Quote
agusiazet Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Witam i bardzo się cieszę i dziękuję za info! Na zdjęcia oczywiście czekam z utęsknieniem!!! Quote
m_barti Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 martaa2 napisał(a):Wszyscy tu czekamy, bo Jetusie kochamy:p jezeli chodzi o Timo, problem jest, ze Jetka nie jest taka latwa. Do duzych psow nie ma zaufania, ale na Timo moze by sie skusila, bo lasek z niego jest. Quote
m_barti Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Milo zobaczyc byla rodzinke Jetki w komplecie... Jestem cikawa jak by zareagowala gdyby was zobaczyla. Napewno by piszczala z radosci jakby ja ktos ze skory zdzieral i robila swoje osemki. Mam jedno jeszcze pytanie... Jak Jetka zladowala w schronisku? Quote
agusiazet Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Ja nie mam pojęcia, zaraz zerknę na początek wątku, a jak nic nie znajdę to może Marta będzie wiedziała albo Romki! Quote
Recommended Posts