agusiazet Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Strasznie chciałabym wiedzieć co słychać u mojej / nie mojej Jetki? Quote
agusiazet Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Już mam wakacje, chętnie poczytałabym, co słychać u Jetki? Quote
Tola Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Cos u Jetki cisza; ani zdjec ani wiadomosci:roll: Quote
m_barti Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Czesc fani Jetki, przepraszamy serdecznie, ze sie nie odzywalismy. Mamy dopiero od kilku dnie znowu dojscie do internetu. Zdjec narazie nie ma, bo przez ta przeprowadzke gdzies sie aparat zapodzial. A szkoda, bo bylismy teraz na weekend w Bawarii u rodzicow i spedzilismy duzo czasu w takim domku w lesie gdzie Jetka sie czula jak w raju. Jetka rowniez bawila sie na polanie z sarnami... by byly piekne zdjecia. Ale zrobilam kilka komorka, musze sprobowac te wkleic. Pytanie... Czy Jetka miala jakies zle doswiadczenie ze starsza pania? Atakuje wszyskie nasze starsze sasiadki (warczy i lapie za lydy) :lol:. Jetka boji sie burzy (jak wiele psow), deszczu i wycieraczek w samochodzie. W naszym nowym domu juz sie malowiele oswoila, bawi sie czesto w ogrodku i jezeli ktos obcy wejdzie na trawe to Jetka zamienia sie w ochronnego psa. Zyczymy mile spedzonych wakacji oraz pogody i do uslyszenia , pa! Quote
agusiazet Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Super, że coś napisaliście i straszna szkoda, że nie ma zdjęć. Jak Jeta była u mnie nie miała żadnych kontaktów ze starszymi osobami, najwięcej z dziećmi małymi i troszkę podrośniętymi! W ogóle do ludzi, po zapoznaniu, była bardzo pozytywnie nastawiona, a dzieci pokochała. Teraz czuje się coraz pewniej więc może mieć swoje sympatie i antypatie. Burz u nas nie przeżyła, ale huków sylwestrowych bała się okropnie. Dziwne, bo mój Sony nie zwraca zupełnie uwagi, a jak już to jazgocze! Pozdrawiam na wakacje i czekam na choćby jedno zdjęcie!!!! Quote
robkowa Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Fajnie że się odezwaliście, cieszę się że u Jetki wszystko w porządku. Czekamy w takim razie na nowe zdjęcie Jetki, piszcie co jakiś czas, agusiazet bardzo się zżyła z Jetką i z niecierpliwością wyczekuje na nowe informacje Udanych wakacji! Quote
agusiazet Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Główna fanka Jetki wkleja zdjęcie, tak dla przypomnienia. Moje ulubione zdjęcie Jetulca: Quote
Tola Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='agusiazet']Główna fanka Jetki wkleja zdjęcie, tak dla przypomnienia. Moje ulubione zdjęcie Jetulca: Ja tez pamietam ją taka po pierwszej kąpieli... Quote
agusiazet Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 I jeszcze raz ja ze zdjęciem! który mój , a który już nie, kto wie? I takie fajne zdjęcie Jetki, zdobywcy kanapy: Quote
m_barti Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 A tu jeszcze pare goraco oczekiwanych i aktualnych zdjec!!!:loveu: Quote
pajunia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Oh, dzieki. Sliczne zdjecia. To sie Agusia ucieszy. A ja Wam jeszcze raz za ten wspanialy domek dla malej dziekuje. Fajni jestecie. I przyjemnie mi bylo Was poznac. Quote
agusiazet Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Bardzo się cieszę pajuniu, tak miło patrzeć na szczęśliwego psa! A to zdjecie jest boskie: Nowi właściciele Jety jesteście super! Quote
m_barti Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Pisze troche komentarzu do tych zdjec: Kiedy jetka sie nudzi to spedza czas przed drzwiami i sie przyglada sasiedziu podobnym sierscia do niej z tym ze to kot. Sama sie nie moglam nadziwic, ale stwierdzilam, ze Jetka jezeli kot ucieka to ona goni. Kiedy kot ustanie to Jetka staje sie nie pewna. Ostatnio taki mlody kot Jetke gonil.:grins: Agusiu, jestesmy Ci bardzo wdzieczni, ze Jetce te podstawy tak ladnie nauczyliscie. Ja nie mam jakos cierpliwosci na wychowanie i jestem rada, ze chociaz daje lapke. Dzieki Wam rowniez za kochanego pieska i pajuni zyczymy powodzenia w dalszym poszukiwaniu wlascicielow dla bezdomnych psow do uslyszenia:Dog_run: Quote
agusiazet Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Miło słyszeć, Jetka to pojętna uczennica była, a poza tym wszystko małpowała po moim psie, więc było łatwiej! Czy nadal taki ruchliwy i aktywny pies z niej? Powiększam zdjęcia (ich rozdzielczość nie za bardzo): Quote
Tola Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Najważniejsze ze widac Jetusię:loveu: Ale urocza z niej psinka:loveu: I Szczęśliwa! Bardzo sie cieszę! Quote
m_barti Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Z jetka czesto chodze biegac. Na poczatku biegla przy nodze bo myslala ze przed kims uciekamy, ale teraz juz wie moze po drodze sobie na krotkie wypady w krzaki pozwolic. Najlepiej czuje sie w lesie, gdzie zapachy roznych zwierzat. Wtedy jest cala dzika, tylko zeby nie te kleszcze. Kupilismy krople przeciwko i juz tak nie napadaja. Osemki nadal robi ze swoimi zabawkami. Quote
agusiazet Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 To strasznie aktywna sunia, może dlatego, że troszkę siedziała za kratami! Na kleszcze trzeba uważać, bo choróbska roznoszą i można mieć kłopoty. Ponoć najlepszy środek zapobiegawczy to Front Line, nie wiem, czy tak się pisze. A dla Jestki bieganie to wielka frajda. Trzymajcie się i bądźcie szczęśliwi:):):) Quote
agusiazet Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Wyjeżdżam na wakacje, ale wrócę! Jetka - pamiętam o Tobie i nigdy nie zapomnę!!1 Quote
m_barti Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Pozdrowienia dla wszystkich !!! Jetka wyjezdza jutro na wakacje do wloch! zobaczymy jak bedzie! P.S. Jetka ugryzla nasza nowa sasiadke w lydke, nie wiem dlaczego, ale ma cos do starych babek! do uslyszenia Quote
robkowa Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 m_barti napisał(a):Z jetka czesto chodze biegac. Na poczatku biegla przy nodze bo myslala ze przed kims uciekamy, ale teraz juz wie moze po drodze sobie na krotkie wypady w krzaki pozwolic. Najlepiej czuje sie w lesie, gdzie zapachy roznych zwierzat. Wtedy jest cala dzika, tylko zeby nie te kleszcze. Kupilismy krople przeciwko i juz tak nie napadaja. Osemki nadal robi ze swoimi zabawkami. te słynne ósemeczki Jetki:loveu: Quote
agusiazet Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 A co Jetusia z Państwem planują na wakacje? Quote
Tola Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Wirtualne mizianka dla Jetki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts