agusiazet Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 A to niełatwa sztuka. Oto instrukcja; Jak wstawić zdjęcia na forum Dogomanii? wejdź na http://www.imageshack.us/ kliknij klawisz Przeglądaj wybierz zdjęcie ze swojego kompa, Otwórz na stronie ImageShack kliknij host it! pojawi się strona z masą linków jeżeli zdjęcie jest węższe niż 500: na Dogo (nad polem, w którym piszesz swoją odpowiedź) kliknij klawisz , wyskoczy okienko w okienko wklej OSTATNI link z ImageShack, kliknij OK jeżeli zdjęcie jest szersze niż 500: skopiuj z ImageShack DRUGI link ("Thumbnail for forums (1)") wklej go do swojego posta na Dogo powodzenia!!! czy przyjeżdżają Państwo na urlop świąteczny do Polski? Zaproszenie do Mielca jest jak najbardziej aktualne!!! Quote
m_barti Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 http://img117.imageshack.us/img117/8867/cimg0038qp3.jpg Chyba nie dalo rady! Quote
m_barti Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 http://img521.imageshack.us/img521/402/cimg0039sa8.jpg http://img109.imageshack.us/img109/1783/cimg0041dq3.jpg Tu jeszcze dwa zdjecia! Narazie Quote
Tola Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 m_barti napisał(a):Czesc wszystkim co znaja Jetke! Zalogowalismy sie dzis w dogomani i naprawde tu mozna przeczytac caly zyciorys Jetki. Naprawde ciekawe! Jak widze widzieliscie juz aktualne zdjecia, od czasu do czasu bede wklejal pare zdjec!:roll: Witamy na dogo:lol: Cieszymy sie bardzo, ze będa informacje o Jetce:multi: Quote
pajunia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Ja rowniez Was serdecznie na dogo witam. Fajnie, zescie tu trafili. Moze z Wasza pomoca, jeszcze jakies psiaki domki znajda, jak myslicie?:cool3: Quote
kaja888 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 ja też witam serdecznie na dogo. Cudownie, że będą informacje o Jetuni, to jest taki piękny Piesek i ma taką Wspaniałą Rodzinę!!!! Nie umniejszając jej poprzedniej Rodzinie, która bardzo wiele zrobiła dla Jetuni i w zasadzie ją uratowała. Wielkie dzięki. Jak wspaniale czyta się szczęśliwie zakończone historie. Quote
agusiazet Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Jak Wyście to zrobili, że Jeta leży na swoim posłaniu? U mnie posłanie było do podgryzania, a do spania Pańci łóżeczko!!! Quote
m_barti Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Jetka poprostu wie ze na fotel kanape itd. moze ale niestety lozko jest tabu. Napoczatku chciala do lozka ale to tylko pierwsze dni. Mam jeszcze jedno pytanie, kiedy jetka bedzie miala nastepna cieczke? :lol: Quote
agusiazet Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Jeta jest wysterylizowana tzn. ma wycięte jajniki i nie będzie już miała więcej cieczki. Ma to wpisane w polskiej książeczce zdrowia, nie w paszporcie. A mnie z Jetką super się spało, taki mały kaloryferek!!! Quote
Czaka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 My również gorąco witamy na dogo. Bardzo dziękujemy za przygarnięcie Jetki i czekamy na wiadomości o niej. Quote
m_barti Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Z tymi odwiedzinami to raczej nie darady, to niestety za daleko, my jedziemy tylko na tydzien na wesele, ale kto wie morze innem razem. Dziekujemy serdecznie za zaproszenie. Jak tam Ala czy jeszcze teskni za Jetka? Jetki oczy nadal ropieja ale nie jest tak zle, a wszystkie cechy charakteru Jetki ktore tu czytalismy to naprawde tak jest! :crazyeye: Quote
agusiazet Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Pewnie tęskni, ale na razie zajęła się kochaniem naszego Sonego, czego on nie znosi, a Jetka lubiła - kochanie polega na ściskaniu, całowaniu, oglądaniu dokładnie każdej części ciała. Zaproszenia aktualne cały czas, na razie cieszymy się zdjęciami i informacjami na temat suni!!! I faktem, że ma fajny domek!!! Quote
agusiazet Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Przypomniało mi się, że Jeta powinna mieć myte zęby psią pastą i szczotką, bo ma tendencje do odkładania się kamienia. Nawet jakoś to znosiła. Tak zalecił wet. Quote
agusiazet Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Dogo trochę nie działało, ciekawe co tam u Jetusi? Dzisiaj przyjeżdża Pan przez, którego Jetka nie mogła u nas zostać!!! Quote
m_barti Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Czesc, u Jetki wszystko ok. Pan to znaczy twoj maz? Nie bierz mu tego za zle. Quote
agusiazet Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Tak mój mąż i mam mu to za złe, bo strasznie chciałam ją zatrzymać, bo bardzo mi przypadła do serca ta Jetka!!! Quote
Tola Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Bo Jetusia to super panienka:loveu: i wszystkim przypada go gustu:lol: Quote
Czaka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Też jesteśmy ciekawi, czy już przyzwyczaiła się do nowego domku? :cool3: Quote
m_barti Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Czesc, wszystkim, Jetka jest bardzo kochana i coraz bardziej odwazna i ma swoja glowe. Jest nieraz bardzo uparta. :diabloti: Potem wkleje pare fotek tylko nie wiem dokladnie jak to zrobic zeby byly widoczne pa Quote
agusiazet Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Martin, gdzieś tu wklejałam instrukcję wklejania fotek na Dogo - raczej jest prosta, tylko zdjęcia wcześniej obrobione w Corelu Foto Paincie, żeby nie były większe niż 65 KB. Cieszę się bardzo, że Jeta ma się dobrze i jest szczęśliwa i jestem Wam bardzo, bardzo wdzięczna za dobry domek i serce dla Jetki. To taki super psiak!!! Taki przyjacielski, przytulaśny i w ogóle miły!!! Quote
Tola Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 My też dołączamy sie do wyrazów wdzięczności za podarowanie Jetce domu i życzymy Wesołych świąt! Specjalne świąteczne mizianko dla Jetusi:loveu: Quote
agusiazet Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Państwu Jety i Jecie najlepsze życzenia świąteczne od Agi z Mielca!!! Quote
m_barti Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Zyczymy tez wszystkim Zdrowych i Wesolych Swiat!:roll: Quote
Recommended Posts