Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej, ja też te zdjęcia dostałam, ale pajunia mnie wyprzedziła z ich wklejeniem, dzięki. Moja poczta coś wczoraj nie chodziła, a i dzisiaj szwankuje. Ja się nie martwię o Jetkę, tylko tęsknię, a to zasadnicza różnica. A moja Ala cały czas się dopytuje, kiedy Jeta wróci, a jak mówię, że nie wróci, to się pyta ale kiedy i gadaj tu z taką. A widzicie jaką Jeta ma piękną, nabijaną ćwiekami obrożę?

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jetusia wygrała; najpierw Ty Aga ją dojrzałaś, teraz ten dom w Niemczech...Te suczki, które z nią były nadal są w schronisku i byc moze zostaną tam na zawsze. Tylko niektóre psinki daje sie uratować, ale przeciez wazne jest każde psie życie. Jetusi nieustannie życzę szczęścia:loveu:

Posted

agusiazet napisał(a):
Chyba podam Pani Adrianie link do watka Jetki, bo miło byłoby mieć o suni nowe informacje!!!

Podaj Agus, podaj. Na pewno sie sami zamelduja i beda o Jetce pisali, fajnie by bylo.

Posted

No cos Ty Agus :oops: . Ja mam urwanie kapelusza. W dodatku ostatnie prawie trzy tygodnie, Pineska sie ciekala, a moje stare, hormonami kierowane, psy, mi bude demolowaly w dzien i w nocy, aby swoje erotomanskie popedy zaspokoic. takiego horroru jeszcze nie przezylam. Tak, ze o niczym innym myslec nie moglam. Sorry.;)

Posted

Pan Martin dzisiaj napisał, więc w odpowiedzi podałam mu (nie tylko) link do wątku Jetki na Dogomani, mam nadzieję, że zechce od czasu do czasu jakieś nowości o suni napisać!!! Oto list:

Dzien dobry pani Agnieszko,

Mam pytanie, czy jetka byla przez ten caly rok u pani? Kiedy byla odebrana z
chroniska? Bo Pani Konarska mowila, ze jetka do 5 lutego byla u rodziny,
ktora miala wyjechac do Anglii. Czy od 5 lutego byla Jetka u Pani?
Kto to jest ta mala dziewczynka na zdjeciach? Zauwazylam, ze Jetka lubi male
dziewczynki.

Pierwsze dni byla troche wystraszona, nie dawala sie zbytnio glaskac od
obcych. Bywamy czesto miedzy ludzmi i Jetka ma zaufanie do naszej rodziny i
znajomych i szaleje gdzie tylko moze.
Jest to kochany piesek, bardzo grzeczna i uwielbia sie tarzac w swiezym
gnoju roznego rodzaju.

A tu pare aktualnych zdjec od Jetki!

Pozdrowienia

To zdjęcie jest cudne:

Reszta tez nie gorsza, zdjęcia szczęśliwego pieska:

Posted

Czesc wszystkim co znaja Jetke! Zalogowalismy sie dzis w dogomani i naprawde tu mozna przeczytac caly zyciorys Jetki. Naprawde ciekawe! Jak widze widzieliscie juz aktualne zdjecia, od czasu do czasu bede wklejal pare zdjec!:roll: