agusiazet Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Hej, ja też te zdjęcia dostałam, ale pajunia mnie wyprzedziła z ich wklejeniem, dzięki. Moja poczta coś wczoraj nie chodziła, a i dzisiaj szwankuje. Ja się nie martwię o Jetkę, tylko tęsknię, a to zasadnicza różnica. A moja Ala cały czas się dopytuje, kiedy Jeta wróci, a jak mówię, że nie wróci, to się pyta ale kiedy i gadaj tu z taką. A widzicie jaką Jeta ma piękną, nabijaną ćwiekami obrożę? Quote
Czaka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Widziałem! Niby taka delikatna damska, bo czerwoniutka, a ćwieki dodają jej pikanterii. Całkowita zmiana image. :evil_lol: Quote
agusiazet Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Ale jej do twarzy w tym nowym imag'u. Fajny piesek wreszcie trafił na swoich ludzi!!! Quote
kaja888 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 a gdzie można te zdjęcia zobaczyć? bo tutaj ich nie widzę Quote
agusiazet Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Nie wiem, czemu u Ciebie ich nie widać, bo u mnie są na wątku, tutaj!!! Quote
kaja888 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 ja tu widzę tylko 2 zdjęcia, a to dla mnie za mało :p Quote
sahara Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Jaka szczęśliwa dziewczynka :loveu: Jak ja bym chciała zobaczyc takie zdjęcia Edny i Sahary :roll: Quote
Tola Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Jetka prezentuje sie super:loveu: Pajunia - dziękujemy za zdjęcia i wiesci! Quote
agusiazet Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Jak przyjemnie tu wejść i popatrzeć na szczęśliwego pieska!!!:loveu: Może ktoś zajrzy tutaj i pomoże: http://http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=52797 Quote
agusiazet Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='pajunia']oto wiadomosc z domu Jetki Jak miło patrzeć na szczęśliwego pieska, mimo, że się za nim tęskini!!! Quote
kaja888 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 coś pięknego, widać że Jatunia w nowym domku będzie miała bardzo dobrze, prawie tak jak u Agusi. Quote
agusiazet Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Jetusiu jak to dobrze, że masz swój domek i swoich Państwa, bo jak czytam, co tu psów w potrzebie, to mnie przerażenie ogarnia!!! Dobrych snów życzę mojej suczce!!! Quote
Tola Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Jetusia wygrała; najpierw Ty Aga ją dojrzałaś, teraz ten dom w Niemczech...Te suczki, które z nią były nadal są w schronisku i byc moze zostaną tam na zawsze. Tylko niektóre psinki daje sie uratować, ale przeciez wazne jest każde psie życie. Jetusi nieustannie życzę szczęścia:loveu: Quote
Ulka18 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Ale piekna, szczesliwa Jetunia :loveu: no i ta obrozka, tak niesamowicie czerwona, ze az nie do uwierzenia :crazyeye: Quote
agusiazet Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Ciekawe, co tam słychać u kochanej Jetusi? Quote
agusiazet Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Chyba podam Pani Adrianie link do watka Jetki, bo miło byłoby mieć o suni nowe informacje!!! Quote
kaja888 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 a co tu taka cisza? czy nic nie wiadomo co u Jetuni? Quote
pajunia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 agusiazet napisał(a):Chyba podam Pani Adrianie link do watka Jetki, bo miło byłoby mieć o suni nowe informacje!!! Podaj Agus, podaj. Na pewno sie sami zamelduja i beda o Jetce pisali, fajnie by bylo. Quote
agusiazet Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Ok, podam, dzięki Pajuni, że się odezwałaś, bo myslałam, że już nas nie lubisz, ale widzę, że się myliłam!!!:oops: Quote
pajunia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 No cos Ty Agus :oops: . Ja mam urwanie kapelusza. W dodatku ostatnie prawie trzy tygodnie, Pineska sie ciekala, a moje stare, hormonami kierowane, psy, mi bude demolowaly w dzien i w nocy, aby swoje erotomanskie popedy zaspokoic. takiego horroru jeszcze nie przezylam. Tak, ze o niczym innym myslec nie moglam. Sorry.;) Quote
agusiazet Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Pan Martin dzisiaj napisał, więc w odpowiedzi podałam mu (nie tylko) link do wątku Jetki na Dogomani, mam nadzieję, że zechce od czasu do czasu jakieś nowości o suni napisać!!! Oto list: Dzien dobry pani Agnieszko, Mam pytanie, czy jetka byla przez ten caly rok u pani? Kiedy byla odebrana z chroniska? Bo Pani Konarska mowila, ze jetka do 5 lutego byla u rodziny, ktora miala wyjechac do Anglii. Czy od 5 lutego byla Jetka u Pani? Kto to jest ta mala dziewczynka na zdjeciach? Zauwazylam, ze Jetka lubi male dziewczynki. Pierwsze dni byla troche wystraszona, nie dawala sie zbytnio glaskac od obcych. Bywamy czesto miedzy ludzmi i Jetka ma zaufanie do naszej rodziny i znajomych i szaleje gdzie tylko moze. Jest to kochany piesek, bardzo grzeczna i uwielbia sie tarzac w swiezym gnoju roznego rodzaju. A tu pare aktualnych zdjec od Jetki! Pozdrowienia To zdjęcie jest cudne: Reszta tez nie gorsza, zdjęcia szczęśliwego pieska: Quote
m_barti Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Czesc wszystkim co znaja Jetke! Zalogowalismy sie dzis w dogomani i naprawde tu mozna przeczytac caly zyciorys Jetki. Naprawde ciekawe! Jak widze widzieliscie juz aktualne zdjecia, od czasu do czasu bede wklejal pare zdjec!:roll: Quote
agusiazet Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Witamy, witamy serdecznie i rzecz jasna, chętnie o Jetce poczytamy i obejrzymy zdjęcia!!! Aga Quote
m_barti Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Jak mozna dolaczyc zdjecia? Bo ja nie moge tego znalesc! Quote
Recommended Posts