Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agusia, prosze nie przesadzaj. Sebastian jest jeszcze w drodze, wiec nie moze nic wkleic. Oprocz tego zatrul sie czyms w drodze i bardzo zle sie czuje. Jesli dzis dojedzie, to z pewnoscia musi sie polozyc i najpierw wyzdrowiec. I wypoczac po tej drodze. To bylo okolo 5000km, wiec nie zadaj juz zdjec.
Jetka ma naprawde bardzo dobry domek. Wczoraj z Adrianem rozmawialam. Sa zauroczeni Jetka i beda sie rowniez bezposrednio z Toba kontaktowac, wysylajac zdjecia i info o Jetce.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A co to już mi nawet nie wolno napisać, co czuję? To nic złego!!! Będą zdjęcia to bedą, nie to nie! Zresztą jak nowi własciciele Jetki nie bedą tu pisać, to wątek powinien być zamknięty. Sebastianowi życzę zdrowia i dziękuję!!!

Posted

Masz rację Aga. My też chcemy uczestniczyć w życiu Jetki chociaż przez czytanie o niej i oglądanie jej zdjęć!!! Pczekamy az Sebastian wypocznie, ale nie długo

Posted

Chwileczke!!!! Czy ja cos napisalam, ze nie bedzie informacji? Prosze mi to wytlumaczyc!! Agusiazet ma sama kontakt z wlascicielami, i czy Sebastian po przejechaniu 5000 km nie ma prawa do odpoczynku, szczegolnie, ze jest chory ? Gdybym wiedziala, ze zaczna sie znowu takie insynuacje, nigdy bym sie nie podjela adopcji Jetki. Poniewaz Agusia ma sama kontakt z wlascicielami, to mysle, ze bedzie najlepiej, gdy ona sama te informacje bedzie dalej na forum przekazywala.:angryy:

Posted

Jak je będę mieć, to na pewno przekażę. I nie widzę powodu do obrażanie się, że sobie na wątku Jetki piszemy, my, którzy mieliśmy z Jetką bezpośredni kontakt. Przecież to nic złego tak sobie powspominać. Przykre, że żałujesz, że Jetce pomogłaś, to bez sensu żałować dobrych uczynków - przecież dzięki Tobie ma domek, a dzięki Sebastianowi dotarła tak daleko!!!

Posted

ja z niecierpliwością czekam na informacje o Jetce. To wspaniale moć poczytać o tak pięknie zakończeniach historiach tych biednych Psiaczków. Te pozytywnie zakończone historie są bardzo budujące. Agusia bardzo wiele zrobiła dla Jetuni i nic dziwnego, że oczekuje na jej zdjęcia z nowego domku. Ja chociaz znam Jetkę tylko z tego watku też na nie czekam. I to nie jest nic złego że ten watek jest kontynuowany i mam nadzieję, że tak będzie dalej.

Posted

ja z niecierpliwością czekam na informacje o Jetce. To wspaniale moć poczytać o tak pięknie zakończeniach historiach tych biednych Psiaczków. Te pozytywnie zakończone historie są bardzo budujące. Agusia bardzo wiele zrobiła dla Jetuni i nic dziwnego, że oczekuje na jej zdjęcia z nowego domku. Ja chociaz znam Jetkę tylko z tego watku też na nie czekam. I to nie jest nic złego że ten watek jest kontynuowany i mam nadzieję, że tak będzie dalej.

Posted

Posted

Pajuniu dziękujemy za Jetke i inne psiaki, którym tak pomagasz, ale zrozum szalonych dogomaniaków, którzy związują się emocjonalnie z kazdym wyjętym ze schronu psem. Oczywiecie Sebastian musi wypocząć, bo zrobił kawał drogi i kawał dobrej roboty.

Posted

Pajuniu, mam nadzieję, że się na nas nie pogniewałaś!
Ja jeszcze na spacerach łapię się, że chcę Jetkę zawołać, bo ona zawsze sobie biegała gdzieś w pobliżu. Wszyscy okoliczni psiarze zdziwieni, że ja teraz z pojedyńczym okazem na spacerach. I ciągle przepytuję Alę, czy pamięta Jetkę! Mała jest, ale pamięta.

Posted

Sebastian, dziękujemy pięknie i mamy nadzieję, że już jesteś zdrowy!!!

Jetka dostała nową obrożę, ale nasza była w tym samym stylu, tylko, że czerwona. A nowa Pani Jetki całkiem urodziwa osóbka, będą do siebie pasować - dwie ładne panie w jednym domu dla jednego Pana, ale dobrobyt!!!

Posted

Bardzo przyjemni Ci nowi Panstwo Jetusi :loveu: I Jetusia takie ma przymkniete oczka z zadowolenia :loveu:

Pajunia ma duzo na glowie. Nie siedzi caly czas na dogo i nie wie, czy na watkach byly nowe posty i jakie i ze sie denerwujecie, ze nie ma zdjec. Kilka slow mozna bylo inaczej zinterpretowac, szczegolnie z terminem,
ze nie bedziecie dlugo czekac.

A widzialyscie zdjecia naszego Panderka z domu Pani Sandry? Zajrzyjcie jaki piekny nasz mielecki Pandek teraz Jasper :lol:

Posted

No widzisz Agusiu nie masz powodu do zmartwień! :multi: Jetuchna wygląda na szczęśliwą i oczka ma takie rozbawione. O takim domku dla Jetki chyba wszyscy marzyliśmy! :loveu: