Czaka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Najważniejsze, że będzie kontakt z nowymi właścicielami! :crazyeye: Quote
agusiazet Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 No i już Jetki z nami nie ma. Starsznie smutno bez tej malizny!!!:placz: Pojechała, a była taka przerażona, że miałam ją ochotę wziąć z powrotem. Wyjęłam ją z ciepłego łóżeczka i włożyłam do zimnej klatki z innymi psami. Żebyście widzieli ten olbrzymi wyrzut w jej spojrzeniu, ja Cię tak kocham, a ty, co mi robisz. Mam nauczkę na przyszłość - zawsze osobiście oddawaj psa, którego kochasz nowym właścicielom. Jakoś to chyba bezboleśniej przechodzi. Sesja zdjęciowa na pożegnanie była, ale zdjęcia będą potem, jakoś nie mam ochoty się za to wziąć. Mam nadzieję, że nowi właściciele Jetki wywiążą się ze swojej roli znakomicie, bo ta taka super psiunia!!! JETUŚ POZOSTANIESZ W MOIM SERCU NA ZAWSZE!!! KOCHAM CIĘ MALUTKA!!! Quote
Pestka111 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Agusia :( no i się w pracy pobeczałam :( Mam nadzieję że będzie jej tam dobrze. Quote
agusiazet Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Nie jesteś osamotniona, ja ryczę ciągle jak sobie pomyslę o tym spojrzeniu!!! Quote
Ulka18 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Dlatego tak duzo psow zostaje na tymczasach, bo serce sie kroi przy oddawaniu psiakow. Te spojrzenia, tak wymowne, trzeba miec nerwy ze stali, zeby sie nie rozryczec. Ale czy to mozliwe w przypadku dogomaniaka z krwi i kosci :shake: chyba nie...Agusiu, trzymaj sie, Jetka na pewno bedzie miala dobrze. Quote
Czaka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Popatrz na to z drugiej strony, gdyby nie Ty Jetka mogła resztę życia spędzić w schroniskowym kojcu. Quote
agusiazet Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Tak, masz rację, ale ja wolałabym, żeby spędziła resztę życia ze mną, to super pies, fajniejszy pod względem charakteru od mojego. Ale Sony jest mój, a Jetka była tylko tymczasowa!!! Ale bedę ją zawsze pamiętac!!! Quote
agusiazet Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Nie, nie mam wieści, chyba jutro Jeta ma być oddana nowym właścicielom! Pajuniu, napisz coś!! Jetka jeszcze wyleguje się w moim salonie: Ala, Jeta i Tina: W moich uściskach: Posterylkowy brzuszek: Jak my się kochamy: Więcej zdjęć od nas nie będzie, niestety!!! Jeciu, kochamy Cię!!! Quote
Ulka18 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Agusiu, Pajunia napisze, jak tylko wszystkie pieski zostana przekazane wlascicielom. Wszytko jest dobrze, nie martw sie. Quote
Niewiasta_21 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 To Jetka juz pojechała?! O rety...Jetuś,kochamy cie wszyscy!!!! Trzymaj sie tam malutka i bądź szczesliwa!!! Agusiazet,Ty tez sie trzymaj,wszystko będzie dobrze :-) Quote
Czaka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Zdjęcia rzucają na kolana ! :loveu: Nie martw się, zobaczysz, że wszystko będzie dobrze! Quote
pajunia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Agus, nie martw sie. Jetka wczoraj po poludniu pojechala do domku. To sa fantastyczni ludzie. Sebastian zrobil zdjecia, ale wstawi je dopiero po powrocie do Polski. ja nie mam takiego programu. Bardzo mili, sympatyczni mlodzi ludzie, maja okolo 30 lat. Jetka sie do tej pani bardzo przytulila, wysciskali ja i widac, ze Jetce bedzie tam dobrze. Obiecali Tobie tez zdjecia wysylac i info o Jetce. Mowili, ze mozesz w kazdej chwili sie z nimi skontaktowac, czy mailem, czy telefonicznie. Na pewno bedzie mala miala fajnie. Zreszta u mnie w ogrodzie juz szalala z innymi psami. Wiec nie martw sie, choc wiem, ze to latwo mowic.:lol: Quote
agusiazet Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Super, dziękuję za wieści, dzisiaj po pracy do nich napiszę! Quote
pajunia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Zapomnialam napisac, Jetka pojedzie w przyszlym miesiacu na urlop do Polski. W okolice Torunia, gdzie jej nowa rodzinka ma rodzine.:lol: Quote
agusiazet Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 W kwietniu, super, zapraszam już Państwa i Jetulca do odwiedzin, bo ja sama się pewnie nie ruszę!!! Quote
agusiazet Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Wysłałam do Państwa Jety elaborat i zdjęcia Jetki. Mam nadzieję, że mi odpiszą, bo ja tak tęsknię za tą małą. I jakieś zdjęcia!!! Quote
agusiazet Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Odpisali, że Jetka ma się dobrze i oni też już ją kochają! Mam nadzieję, że spotkamy się w Polsce. Jetuś życzę szczęścia i nie zapomnij o mnie!!! Quote
Tola Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Aga - pieski nie zapominają:lol: Jetusi życzę nieustającego szczęścia. No i czekamy na wciąż nowe wiadomości. Jesteśmy ich wręcz spragnieni! Quote
agusiazet Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Nie wiem, kiedy będą nowe wieści, przecież nie mogę do tych Państwa ciągle pisać, bo bedą mnie mieli dość. Pewnie Sebastian ma zdjęcia, może kiedyś je wklei. A ja tęsknię za Jetką. Jakoś tak dziwnie chodzi się na spacer z jednym psem, który na dodatek jest grzeczny i nie wariuje, i biega, i szaleje jak Jetka. I nie muszę ciągle wołać Jeta i gwizdać, bo jej już tu nie ma. I nikt w nocy nie przytula się do mnie i chce być jak najbliżej, jak ja w prawo to i ona w prawo, ja w lewo i Jetka w lewo. Fajna ta Jetka, Martin i Adriana to dopiero szczęściarze. Ja im zazdroszczę, że mają Jetkę!!! Quote
agusiazet Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Oj, Martuś to my obie mamy oczy mokre, a przecież powinnyśmy się cieszyć, że Jeta już w stałym domku, ale tak mi jakoś bez niej smutno! Quote
kaja888 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 ja też sie poryczałam. Ale Jetunia na pewno będzie miała dobrze w nowym domku. Agusia Jetunia miała u Ciebie cudownie wyobrażam sobie co teraz czujesz. Quote
agusiazet Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Tak bym chciała, żeby Sebastian wkleił już jakieś zdjęcia - tęsknię za moją Jetką! Quote
Recommended Posts