Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i już Jetki z nami nie ma. Starsznie smutno bez tej malizny!!!:placz: Pojechała, a była taka przerażona, że miałam ją ochotę wziąć z powrotem. Wyjęłam ją z ciepłego łóżeczka i włożyłam do zimnej klatki z innymi psami. Żebyście widzieli ten olbrzymi wyrzut w jej spojrzeniu, ja Cię tak kocham, a ty, co mi robisz. Mam nauczkę na przyszłość - zawsze osobiście oddawaj psa, którego kochasz nowym właścicielom. Jakoś to chyba bezboleśniej przechodzi. Sesja zdjęciowa na pożegnanie była, ale zdjęcia będą potem, jakoś nie mam ochoty się za to wziąć. Mam nadzieję, że nowi właściciele Jetki wywiążą się ze swojej roli znakomicie, bo ta taka super psiunia!!!
JETUŚ POZOSTANIESZ W MOIM SERCU NA ZAWSZE!!! KOCHAM CIĘ MALUTKA!!!

Posted

Dlatego tak duzo psow zostaje na tymczasach, bo serce sie kroi przy oddawaniu psiakow. Te spojrzenia, tak wymowne, trzeba miec nerwy ze stali, zeby sie nie rozryczec. Ale czy to mozliwe w przypadku dogomaniaka z krwi i kosci :shake: chyba nie...Agusiu, trzymaj sie, Jetka na pewno bedzie miala dobrze.

Posted

Tak, masz rację, ale ja wolałabym, żeby spędziła resztę życia ze mną, to super pies, fajniejszy pod względem charakteru od mojego. Ale Sony jest mój, a Jetka była tylko tymczasowa!!! Ale bedę ją zawsze pamiętac!!!

Posted

Nie, nie mam wieści, chyba jutro Jeta ma być oddana nowym właścicielom! Pajuniu, napisz coś!!

Jetka jeszcze wyleguje się w moim salonie:

Ala, Jeta i Tina:

W moich uściskach:

Posterylkowy brzuszek:

Jak my się kochamy:

Więcej zdjęć od nas nie będzie, niestety!!!

Jeciu, kochamy Cię!!!

Posted

Agus, nie martw sie. Jetka wczoraj po poludniu pojechala do domku. To sa fantastyczni ludzie. Sebastian zrobil zdjecia, ale wstawi je dopiero po powrocie do Polski. ja nie mam takiego programu. Bardzo mili, sympatyczni mlodzi ludzie, maja okolo 30 lat. Jetka sie do tej pani bardzo przytulila, wysciskali ja i widac, ze Jetce bedzie tam dobrze. Obiecali Tobie tez zdjecia wysylac i info o Jetce. Mowili, ze mozesz w kazdej chwili sie z nimi skontaktowac, czy mailem, czy telefonicznie.
Na pewno bedzie mala miala fajnie. Zreszta u mnie w ogrodzie juz szalala z innymi psami. Wiec nie martw sie, choc wiem, ze to latwo mowic.:lol:

Posted

Aga - pieski nie zapominają:lol: Jetusi życzę nieustającego szczęścia. No i czekamy na wciąż nowe wiadomości. Jesteśmy ich wręcz spragnieni!

Posted

Nie wiem, kiedy będą nowe wieści, przecież nie mogę do tych Państwa ciągle pisać, bo bedą mnie mieli dość. Pewnie Sebastian ma zdjęcia, może kiedyś je wklei. A ja tęsknię za Jetką. Jakoś tak dziwnie chodzi się na spacer z jednym psem, który na dodatek jest grzeczny i nie wariuje, i biega, i szaleje jak Jetka. I nie muszę ciągle wołać Jeta i gwizdać, bo jej już tu nie ma. I nikt w nocy nie przytula się do mnie i chce być jak najbliżej, jak ja w prawo to i ona w prawo, ja w lewo i Jetka w lewo. Fajna ta Jetka, Martin i Adriana to dopiero szczęściarze. Ja im zazdroszczę, że mają Jetkę!!!

Posted

ja też sie poryczałam. Ale Jetunia na pewno będzie miała dobrze w nowym domku. Agusia Jetunia miała u Ciebie cudownie wyobrażam sobie co teraz czujesz.