agusiazet Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 A oto obiecana fotka Jetki dewastatorki: Quote
robkowa Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 no to nieźle szaleje i jaka zadowolona przy tym :evil_lol: Quote
Tola Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 No Jetuś, z tej strony to ja cię nie znałam:evil_lol: Quote
agusiazet Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 No to przyjedż (zapraszamy), jakie wojownicze odgłosy wydaje podczas zabawy z Sonym - myslałby kto" dziki pies na wojennej ścieżce"!!! Quote
agusiazet Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 jetka ma znowu problemy z oczkami, strasznie ropieją, tym razem dostała antybiotyk dicortineff vet - zakraplamy systematycznie!!! Quote
Tola Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ten problem z oczkami to juz chyba zostanie, co jakis czas trzeba będzie dawac leki. Ale jak sobie przypomnę, w jakim stanie było to jedno oczko, to ciesze się, ze skończyło się tak dobrze. Jetuś trzymaj się, Pani o ciebie dba a to najwazniejsze:lol: Quote
agusiazet Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Dbamy, dbamy o Jetusię, bo ja kochamy!!! Quote
Tola Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Co u Jetusi? Nie było mnie 2 dni i juz stęskniłam się:loveu: Quote
agusiazet Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Z Jetki zrobił się straszny niszczyciel - dzisiaj pożarła moją kołdrę jak byłam w pracy!!! Trochę zostało do przykrycia, ale od dzisiaj zamykam drzwi od pokoi, a psy zostawiam na korytarzu i wolny dostęp do kuchni. Mam nadzieję, że tu nie znajdzie nic do zniszczenia, ale czas pokaże! Oczka już w miarę dobrze! Quote
Pestka111 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Agusiu :evil_lol: Może się nudziła? :-? Quote
Tola Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Jetuś skarbie, daj spokój z tą demolką, i tak ci to nie pomoze i nie zostaniesz w tym domku Quote
agusiazet Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Niestety, nie zostanie!!! Ale dzisiaj psy miały tylko do dyspozycji korytarz i kuchnię, reszta mieszkania (pokoje) zamknięta i moje dobra materialne ocalały!!! Quote
Tola Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Czy juz wiadomo, kiedy Jetka wyjeżdża? Buziaczki dla Jetusi i jetusiowej rodzinki:lol: Quote
agusiazet Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Nie wiem.... Czekam na info. Buziaczki porozdawane, Jeta mi chciała odgryżć nos, ale uratowałam tę część twarzy!!! Quote
agusiazet Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Najnowsze fotki Jetulca: Z ukradzioną zabawką: Chcieli zabawkę zabrać, więc ewakuacja pod łóżko: Quote
Niewiasta_21 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Sliczna Jetusia :loveu: :loveu: :loveu: Nie moge sie na nia napatrzec. Quote
agusiazet Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Tak Niewiasto, muszę się z Tobą zgodzić, Jetka to urodziwa suczka - zgrabna, proporcjonalna i to spojrzenie!!! Sam miód i orzeszki!!!:cool3: Quote
Niewiasta_21 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Gdybym wczesniej znalazła dogo i wątek Jetusi to juz by pewnie u mnie była :loveu: Najwidoczniej nie była nam pisana,dlatego bardzo mocno trzymam kciuki zeby jej przyszły domek był poprostu super!! Bo Jetusia na to zasługuje:loveu: Quote
agusiazet Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Strasznie żałuję, że Jetka nie zostanie w Polsce, mogłabym ją chociaż odwiedzić, a tak to raczej odpada!!! Żeby tylko dobrze trafiła!!! Quote
agusiazet Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Czas rozstania się zbliża. Z jednej strony się cieszę, że Jetka wreszcie będzie w swoim domku, a z drugiej tak mi smutno, że nie bedzie z nami. Ja kocham tę suczkę i będzie mi bez niej bardzo smutno. Czy to znaczy, że nie nadaję sie na domek tymczasowy? Quote
Ulka18 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Nadajesz sie, nadajesz...kazdy z nas ma uczucia i to dobrze, ze kochasz Jetke. Ja tam lubie domki tymczasowe, w ktorych psiaki sa kochane. Quote
Tola Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Aga, nadajesz się, nadajesz; właśnie takich domków tynczasowych szukają pieski:loveu: Najważniejsze, zeby sunia nadal była szcvzęśliwa. Ona tez będzie za Wami tęsknić... Quote
agusiazet Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Jeszcze jest, a ja już tęsknię i strasznie się martwię, jak jej tam będzie. Zaraz napiszę całą epistołę do właścicieli!!! Jetka zdobyła moja serce na zawsze!!! Quote
Recommended Posts