Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten problem z oczkami to juz chyba zostanie, co jakis czas trzeba będzie dawac leki. Ale jak sobie przypomnę, w jakim stanie było to jedno oczko, to ciesze się, ze skończyło się tak dobrze. Jetuś trzymaj się, Pani o ciebie dba a to najwazniejsze:lol:

Posted

Z Jetki zrobił się straszny niszczyciel - dzisiaj pożarła moją kołdrę jak byłam w pracy!!! Trochę zostało do przykrycia, ale od dzisiaj zamykam drzwi od pokoi, a psy zostawiam na korytarzu i wolny dostęp do kuchni. Mam nadzieję, że tu nie znajdzie nic do zniszczenia, ale czas pokaże! Oczka już w miarę dobrze!

Posted

Gdybym wczesniej znalazła dogo i wątek Jetusi to juz by pewnie u mnie była :loveu: Najwidoczniej nie była nam pisana,dlatego bardzo mocno trzymam kciuki zeby jej przyszły domek był poprostu super!! Bo Jetusia na to zasługuje:loveu:

Posted

Czas rozstania się zbliża. Z jednej strony się cieszę, że Jetka wreszcie będzie w swoim domku, a z drugiej tak mi smutno, że nie bedzie z nami. Ja kocham tę suczkę i będzie mi bez niej bardzo smutno. Czy to znaczy, że nie nadaję sie na domek tymczasowy?

Posted

Aga, nadajesz się, nadajesz; właśnie takich domków tynczasowych szukają pieski:loveu: Najważniejsze, zeby sunia nadal była szcvzęśliwa. Ona tez będzie za Wami tęsknić...