Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam nadzieję, że Jetka nie ma mi za złe zmiany banerku. Znalazłam te dwie panny na Dogo, prawie nikt się ich wątkami nie interesuje, więc może choć tak im pomogę, bo chciałam wziąć Ednę na tymczas, żeby nie zachorowała, ale nie mam zgody rodziny, więc sprawa się rypła!

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak naprawdę to łóżeczko Sonego, niestety Jeta woli je od swojego, namiętnie obgryza i w ogóle przepędziła prawowitego właściciela! Choć ten ostatni wcale się tym nie przejął i wyleguje się na łóżkach, kanapach i fotelach!!!:evil_lol:

Posted

Trafiłaś w sedno, Martusiu, strasznie ożywiła go to mała. Nawet teraz przerabiają zapasy za moimi plecami, chociaż jak ma jej dosyć to tak ją wali łapą lub gryzie, że mała ucieka, gdzie pieprz rosnie. Na 2 sekundy i jest spowrotem gotowa do zabawy, straszny wariatuńcio z niej!!!

Posted

Taki ostatek, to jeszcze nie jest, bo nam na prawdę się ciężko rozstać. Mimo okropnego wandalizmu Jetki w ostatnim czasie, która ośmieliła się wypatroszyć i pożreć moją ulubioną poduszkę. Może nawet to była poduszka mojego męża! Są fotki z tego aktu, dowód uwieczniony na wieki. Wkleję jak mi je ktoś wgra na komputer! Poza tym Jetka jest kochana, nauczyła się bawić (gryźć) smycz, bo wcześniej się jej bała oraz podgryzać (bardzo delikatnie) rękę w zachęcie do zabawy, a wcześniej by się nie ośmieliła! Sunia jest wspaniała, cudna i boska, gdyby jeszcze była uprzejmamnie słuchać na spacerach, to stanowiłaby psi ideał!!!

Posted

No tak, suczydło zrobiło się śmiałe, bo szczęśliwe. Aga; wybaczysz mi chyba, ze na wątku Jetusi piszę o innej suni, ale usprawiedliwieniem jest to, ze to Jetki kolezanka:lol: Otóz przy Biance i Kropce TZ tak mi się rozkochał w suczydłach ze schroniska, ze chce zabrac do nas na tymczas tę malutką sunię, o której pisałam Ci wczesniej i której zdjęcia wysłałam. Czy pomogłabys teraz w czasie ferii w umieszczeniu jej ogłoszeń w necie?

Posted

Oczywiście, z największą chęcią i radością!!!!I Największe brawa dla TZ, może jeszcze mojemy by przegadał, że w bloku można mieć wiecej niż jednego psa!!! Bo mój twierdzi, że nie, choć u nas są jeszcze dwa - i nie idzie go przekonać. Powtarza w swoim domu (chodzi tylko o domek z ogródkiem) możesz mieć nawet trzy i trzymam go za slowo, bo ten domek staje się coraz bardziej realny!!!

Posted

No niestety - na stałe jeden pies w domu i to decyzja ostateczna! Dla suni domek tylko tymczasowy i szukanie nowego stałego, ale dobre i to dla takiej maleńkiej suczynki, która musi przebywać ze szczeniakami w boksie bo ze wzgledu na rozmiar gdzie indziej się nie nadaje:cool3:

Posted

Aga - odezwała się Pani, której dałaś mi nr telefonu - wzięła tydzień temu ze schroniska w Zamościu sunię szczeniaka - Funię. Dotrzymała słowa:lol:

Posted

[quote name='pajunia']A ktora to ta malenka sunka? Moze ja u mnie tez poumieszczam, jesli nic przeciwko temu nie macieß
Bardzo proszę:lol: na razie pokażę ją Wam na wątku Jetki, jutro przyjezdza do mnie:lol:

Posted

to teraz juz ostatnie dni Jetuni u agusiazet, ostatnio jak wchodzilam miala jechac do Niemiec i chyba termin wyjazdu juz sie zbliza z tego co wyczytalam z 2 ostatnich stron
juz pisalam na watku innej zamojskiej suni ze w tej chwili nie mam czasu nadrabiac zaleglosci dogomaniackich i wrecz nie moglam sie polapac na poczatku o co chodzi bo tu Jetuchna jakis czas temu miala jechac a tu nadal w domku tymczasowym, w watku suni podobnej do dalmatynczyka pojawila sie inna sunia, jutro zasiegne szczegolowych inf od Marty:lol: to bede na biezaco choc przez chwilę

jaki tytul pisac: Jeta (Pędzelek) jedzie do domu do Niemiec czy inaczej?

Posted

kurcze az trudno uwierzyc ze taka fajna sunia tyle szukala domu, az z wschodniej prawie granicy jedzie do Niemiec ale najwazniejsze by Jetuchna byla szczesliwa w stalym domku, niewazne w ktorym miejscu na globie!