agusiazet Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 A oto najnowsze fotki; Śpię pod komputerem, żeby mi się Pani nie zdematerializaowała: Spod fotela wygląda "Fela": Quote
Tola Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Słodka Jetusia:loveu: Nic a nic nie przeczuwa zmian w swoim życiu Quote
pajunia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 agusiazet napisał(a):Pewnie, jeśli mówią po polsku, bo ja po niemiecku ani w ząb!!! Agus, przeciez to Polacy. Wyslalam Ci juz ich dane? Bo juz nie pamietam. Quote
agusiazet Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Tak, dane ich mam, chyba je bedzie trzeba podać przy wyrabianiu paszportu! Quote
agusiazet Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Nie mam Internetu, będę mieć ferie, więc nie wiem, kiedy się odezwę!! Quote
robkowa Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Nareszcie :loveu: Bardzo sie ciesze ze Jetuchna w koncu bedzie miala domek :laola: dziwne ze w Polsce sie nie udalo tylko az w Niemczech ale widocznie tam jej szczescie pisane Quote
pajunia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 agusiazet napisał(a):Tak, dane ich mam, chyba je bedzie trzeba podać przy wyrabianiu paszportu! Tak Agus, podaj je do paszportu. Dzieki.:lol: Quote
Tola Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Aga - jak wstawiać zdęcia, aby były takie duze jak Jetusi? Quote
agusiazet Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Martuś, ja je obrabiam w Corelu i zmniejszam rozdzielczość, tak na oko. Jeśli chcesz mogę Ci je tak porobić, mam teraz czas, bo są ferie!!! Quote
agusiazet Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Nie udało nam się iść do weta, bo strasznie lało, a mamy daleko, więc cała operacja paszportowo-czipowa przeniesiona na poniedziałek! Quote
Tola Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 agusiazet napisał(a):Martuś, ja je obrabiam w Corelu i zmniejszam rozdzielczość, tak na oko. Jeśli chcesz mogę Ci je tak porobić, mam teraz czas, bo są ferie!!! Tzn chciałam powiększyć te zdjecia które juz są, takie większe o wiele bardziej przemawiają...Ale teraz sunie juz są powystawiane, więc nie wiem czy coś zmieniać. Quote
agusiazet Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Jetka się przypomina - już niedługo wyjeżdżam - musimy się pożegnać!!! Quote
agusiazet Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Pajuniu, pogoda się poprawiła, czy wyjazd nie mógłby odbyć się na moich feriach tzn. do 25 lutego? Łatwiej byłoby mi wszystko zorganizować! Chyba, że u Was nadal zaśnieżone! Dzisiaj się czipujemy i paszportujemy. Zaraz wychodzimy to zrobić!!! Quote
agusiazet Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Jeta jest już szczęśliwą właścicielką paszportu i czipa, a zatem gotowa do wyjazdu!!! Quote
agusiazet Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Piszę post a go nie widać, ciągle coś tu szwankuje. Jeta jest już szczęśliwą posiadaczką paszportu i czipa, gotowa do wyjazdu, choć sama o tym nie wie! Quote
Niewiasta_21 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Jetuś...bedziemy tesknic! Obys była szczesliwa :-) Quote
agusiazet Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 I na dzień dobry też Jeta. Mamy parę nowych zdjęć i nową odmianę dalmatyńczyka do "adopcji" - he, he moja Alusia ma ospę!!! Wygląda jak dalmatyńczyk abinos!!! Quote
Tola Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Pamiętamy, pamiętamy:loveu: Mizianka i buziaczki Quote
agusiazet Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Czekamy na wieści o koleżankach Jetusiowych, że już mają super domki. Cieszymy się razem z nimi!!! Quote
Recommended Posts