pajunia Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Agusia, czy Ci sie fotki nie pomylily? Bo te co wyslalas, to sa te stare, jeszcze z marca, te, ktore juz sa wklejone. Innych nie dostalam od Ciebie. Te, ktore wkleilam na 89 stronie. Quote
agusiazet Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Ups to pewnie się pomyliłam, zaraz poprawię, przepraszam!!:shake: Quote
pajunia Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Agusia, niestety nic nie otrzymalam. Zadnego maila i zadnych zdjec. Sprobuj, prosze jeszcze raz, moze na pieseczki@aol.com. Quote
agusiazet Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 :placz:Smutno mi bez Jetki. Ona już chyba o nas zapomniała! Szkoda, że nic tu nowego! Ale cóż zrobić, to tylko ja nie mogę żyć bez Dogo!!!:placz: Quote
Tola Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Myśle Aga, ze Jetka zawsze Cię będzie pamiętać:loveu: A zdjecia i wiadomosci przydałyby się. Tęsknimy za Jetusią:loveu: Quote
m_barti Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Hallo, ja tylko na chwilke, bo nie mamy internetu ale mysle ze pod koniec miesiaca bedzie wszystko znowu normalne, jetka czuje sie w nowym domu bardzo dobrze i nawet polubila jut koty od sasiadow Pozdrowienia Quote
robkowa Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Pozdrowionka i mizianka dla Jetki! Na zdjęciach z maja wygląda ślicznie :loveu: Quote
agusiazet Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='martaa2']Jetusia:loveu: Dla przypomnienia oto Jetka, super fajna sunia!!! Quote
robkowa Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Agusiazet chyba Ci się przykrzy bez Jetki? :razz: Quote
agusiazet Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Madziu strasznie, to przesuper pies, strasznie żałuję, że nie mogła u mnie zostać - kochana, mądra i energiczna, prztulaśna Jetka, jedyna na świecie!!! Quote
robkowa Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Chyba to ten minus domku tymczasowego, każdy się do siebie przyzwyczaja, i Pan i pies i trudno się potem rozstać Quote
agusiazet Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Ale jakby były wieści od Jetki, byłoby fajniej, bo spokojne sumienie miałabym, że ją wydałam w dobre ręce!!! Quote
pajunia Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Agus, nie martw sie. Badz pewna, ze ja w dobre rece wydalas. Jetka ma naprawde wspanialy dom. Takliego domku, to by mozna wszystkim psiakom zyczyc. Quote
agusiazet Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 pajunia napisał(a):Agus, nie martw sie. Badz pewna, ze ja w dobre rece wydalas. Jetka ma naprawde wspanialy dom. Takliego domku, to by mozna wszystkim psiakom zyczyc. Pajuniu, ja wiem, wiem, ale mimo wszystko chciałabym to mieć udokumentowane! Taka zołza jestem! Quote
Czaka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Ciekawe jakie Jeta ma plany na wakacje? :cool3: Quote
agusiazet Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Pojedzie w odwiedziny do młodych Zadziorzątek, pewnie by się dogadały!!! Quote
Czaka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Zadziorzątka nie czują respektu przed starszymi psami :shake: Biagają nawet za moimi wilkami :diabloti: Jetka troszkę jest podobna do ich mamy, więc pewnie chętnie sprawdzą, czy ma mleczko w cysiach:evil_lol: Quote
Recommended Posts