robkowa Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 W zamojskim schronisku przebywa młodziutka sunia ok. roku, jest tam od początku wakacji. Jest bardzo radosna, cały czas "wykłada się" do pieszczot i głaskania. Wypuszczona z boksu biega cała szczęśliwa, co parę minut podbiega do swojej Pańci, która przychodzi zabierać ją na spacerki i chce lizać z wdzięczności za wypuszczenie twarz i ręce. Bardzo zabiega o względy ludzi, cieszy się z najmniejszego kontaktu z człowiekiem. W schronisku jest cicha i smutna, całkowicie zdominowana przez inne suczki:-( Może tutaj znajdzie się ktoś kto ją pokocha i zabierze do domku na stałe.... Obecnie sunia przebywa w domu tymczasowym w Mielcu (woj. podkarpackie), została zaszczepiona, wykąpana, odrobaczona. Jest bardzo grzeczna i pojętna, cieszy się z kontaktu z człowiekiem. Przy częstym wychodzeniu na spacer wszystkie potrzeby załatwia poza domem. Przyjaźnie nastawiona do dzieci, obecna tymczasowa opiekunka Agusiazet sugeruje by nie były to dzieci poniżej 7 roku życia, które są nieobliczalne, żywiołowe i ruchliwe - Jetka się ich boi, ceni sobie spokój. Niestety gania koty - szukamy domku bez kotów. Niestety w domu tymczasowym może zostać tylko do 17 grudnia, potrzebny stały dom przed tą datą!!! Zdjęcie Jetki już na tymczasie: Jetka w trakcie kąpieli: Quote
Cathedral Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Ty ją wyprowadzasz? Może trzeba małej zrobić plakaty adopcyjne i ogłoszenia w innych miejscach w internecie? Bo Supełek już dzięki temu znalazł domek! Quote
agusiazet Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 O kurczę, ta Pędzelek wyglada zupełnie jak mój Sonuś, tylko uszka ma niestojące!!!! Mała ślicznotka szuka domku!!! Quote
robkowa Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Marta - współautorka strony zamojskiego schroniska zajmuje się Pędzelkiem. Quote
robkowa Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 Pędzelek nadal jest w schronisku, bardzo się cieszy kiedy przyjeżdza Marta, nadal czeka na swój wlasny domek... Quote
agusiazet Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 U Pędzelka mały ruch, ale może ktoś się skusi? czy sunia jest na Allegro? Quote
robkowa Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Pędzelka nie ma na Allegro, a mozesz agusiazet?:loveu: Marta bardzo sie ucieszy, zżyła sie z sunią ale nie moze zabrac jej do domu na stałe, zaraz jej zapytam czy mogę podac jej nr tel i maila Quote
agusiazet Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Liścik z tekstem i zdjęciami suni dostałam, na weekendzie wystawię ją na Allegro i mam nadzieję, że się uda!!! Quote
agusiazet Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Pędzelek już na Allegro, oby jej się udało tą drogą znaleźć kochających ludzi - to taka słodka sunia!!! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=136181191 Quote
robkowa Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Agusiazet mi się wyswietla strona Dogomanii:razz: Quote
agusiazet Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 O kurczę ,mi też, ale wszystkie dane są w porządku!!! Gwarantuję własną głową, że sunia jest na Allegro!!!! Ale nie ma nawet obserwujących - szkoda!!!! Quote
agusiazet Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Może teraz się otwierać będzie to, co trzeba: http://allegro.pl/item136181191_urocza_sunia_pedzelek_chce_do_domu_.html Quote
agusiazet Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Pędzelku, słaby ruch u Ciebie i na Allegro też bez rewelacji!!!! oj śliczna suniu jak Ty przetrzymasz zimę? Quote
agusiazet Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Zmieńcie może coś w tytule, żeby było więcej ruchu!!!! Im więcej ludzi tu zajży, tym większe szanse na domek!!!! Quote
robkowa Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Zrobilismy dzis nowe zdjęcie Pędzelkowi, umieszcze je wieczorem. Po wypuszczeniu biegała po trawie jak oszalała, to był pokaz tych właśnie "ósemeczek" o których mówiła Marta Quote
robkowa Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Dzięki Legion, ja nie umiałam wyciąć kawałka zdjęcia z numerem rejestracyjnym samochodu:oops: Quote
agusiazet Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Ja jestem zauroczona, ale nie mogę tej panienki wziąć- czego bardzo żałuję!!! śLICZNA PANIENKA SZUKA DOMKU!!!! Quote
Recommended Posts