Dafcior Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Cześć mam pytanko? Mojej 5 miesięcznej suni zaczeły rosnąć stałe kły, ale mleczne nawet nie drgną. Konsultowałam sie z wetei i powiedział, że do 7 miesiąca to całkiem normalne. Martwić się mam jak do 7 miesiąca nie wypadną. Jak było u waszych pociech? Quote
Dafcior Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Przepraszam, że się nie przedstawiłam. Mam na imię Gosia i od prawie 3 miesięcy jestem szczęśliwą posiadaczką suni o imieniu Dafne. Od ponad 3 miesięcy czytam wasze forum. Wszystkich serdecznie pozdrawiam. Quote
owczarnia Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Było u naszych pociech różnie, a wszystko to można poczytać na forum. Wystarczy zajrzeć do podwieszonej listy tematów zamiast zakładać nowy... Quote
Dafcior Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Dziękuję bardzo za odpowiedz.:p Quote
Recommended Posts