Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eh...jak te psiaczki szybko rosną. Z jednej strony tęskno za okresem szczenięcym, z drugiej zaś przyjemnie patrzeć jak mała kuleczka wyrasta na pięknego przedstawiciela rasy :)

• 1 month later...
Posted

Saiko, z przyjemnością obserwuję Twojego akiciaka, ponieważ mam radosną (przynajmniej dla mnie!) wiadomość- zdecydowałam się na Akitę! I właśnie z tej samej hodowli, co Twój Saikyo- Akity z Beskidów. Może możesz powiedzieć coś więcej, masz jakieś rady, zastrzeżenia? Utrzymujesz może kontakt z hodowcą?

Posted

O proszę :), tak kontakt w miarę utrzymuję, chociaż nie zadaje już tylu pytań co na początku...właściwie to przez ponad 3 miesiące o nic nie pytałem, tylko opisywałem charakter rudego i wysyłałem fotki ;p. Jeżeli masz jakieś pytania o hodowlę to możemy porozmawiać na pw, bo tak na forum to nie chcę robić nikomu reklamy, ponieważ pani Joanna może sobie tego nie życzyć :) chociaż nie wiem, nie pytałem.

• 3 months later...
Posted

Ech, Saikyo! Piękny profil! :) Zdjęcie zakopanego rudzielca w śniegu zdecydowanie najlepsze, myślę że taka temperatra jest dla niego optymalna!

Posted

Aby nie być gołosłowny wrzucam niewyraźne zdjęcie telefoniczne robione co prawda o 1.00 w nocy przy temperaturze poniżej -10 stopni, ale oddające ideę, że jednak da się pogodzić dwóch dominantów ;). Na fotce przerośnięty amstaff i chuderlawa akita :)

Jak będzie cieplej to pojawi się więcej fotek ze wspólnych spacerów ;).

• 5 months later...
Posted

Dzięki :)

Uwielbiam Akity Inu, ale jakoś rodzice nie są do nich przekonani dlatego mamy WHWT ^^

Szczerze... nie polecam, można zwariować przy nich :mad:

Posted

Jedno i drugie... za każdym razem jak się go widzi to (przynajmniej ja tak mam :P) micha się cieszy - tyle już jest u nas w domu, a wciąż jestem pod wrażeniem jeśli chodzi o charakter tego psa.

Druga strona medalu, to... też charakter który trzeba ogarnąć, bo w przeciwnym wypadku wymyka się to spod kontroli...

Posted

SAIKO napisał(a):
Jedno i drugie... za każdym razem jak się go widzi to (przynajmniej ja tak mam :P) micha się cieszy - tyle już jest u nas w domu, a wciąż jestem pod wrażeniem jeśli chodzi o charakter tego psa.

Druga strona medalu, to... też charakter który trzeba ogarnąć, bo w przeciwnym wypadku wymyka się to spod kontroli...

Wiem wiem rozumiem stąd obawy moich rodziców ;p
Teraz gdy mam Westa na pewno nie wzięłabym Akity bo pewnie bym osiwiała przez te dwa charakterne psy :evil_lol:
Dlatego jak na razie wolę owczarkowate :)
Ale i tak Akity są cudne,świetne i w ogóle oh i ah :loveu: