Milena. Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Witam. Prawie rok temu kupiłam mojemu psiakowi w typie owczarka niemieckiego długowłosego metalowy kaganiec firmy Dingo. Wszystko było OK., dopóki na kagańcu nie pojawiła się rdza. Pojawiła się ona już pół roku temu, ale nie było jej dużo, więc to zignorowałam. Tej wiosny rdzy się zrobiło znacznie więcej. Chcę kupić Atosowi nowy kaganiec metalowy, ale zastanawiam się, czy każdy nowy będzie rdzewiał. Czy zależy to od firmy? Czy może od czegoś innego? A może nie ma żadnej reguły? Pozdrawiam, Milena. ;) Quote
vege* Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 to może kup powlekanego fizjologa, nie jest strasznie drogi, a psu na pewno będzie w nim wygodnie, no i skoro powlekany to nie powinien zardzewieć ;-) Quote
Milena. Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 A nie wiesz może, gdzie dostanę taki w Internecie? Bo ja mieszkam w `dziurze` i trudno cokolwiek dla psa dostać. :) Quote
Paulix Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 vege* napisał(a):to może kup powlekanego fizjologa, nie jest strasznie drogi, a psu na pewno będzie w nim wygodnie, no i skoro powlekany to nie powinien zardzewieć ;-) milenaa napisał(a):A nie wiesz może, gdzie dostanę taki w Internecie? Bo ja mieszkam w `dziurze` i trudno cokolwiek dla psa dostać. :) http://www.google.pl/search?hl=pl&source=hp&q=kaganiec+fizjologiczny+powlekany&aq=f&aqi=&aql=&oq= Quote
Recommended Posts