Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uploaded with ImageShack.us

uwielbiam piłeczki..jabłka z drzew...patyczki:)
teraz to nawet wolę te zabawki od wszystkich innych swoich:)

tutaj piłeczkowe zabawy:)

uczymy się aportować:)ale fajna zabawa:)

Popatrzcie tylko jak pięknie potrafie dawać "piątkę":)))

Po zabawach jestem baaardzo,ale to bardzo zmęczona:)

tak bardzo,że śpie juz zwykle do rana:)

miłego dnia życzymy:)

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

eee..mamy jeszcze troche poduszek, kapci...:)wczoraj mało nie dostałam zawału...naznosil;a mi do łózka zabawek...same takie które się uruchamiają po naciśnieciu;)kaczuszka która kwaka, świnka która chrumka, ptaszek ćwierkajacy...
ja w srodku nocy..po ciemku..pod kołdrę...jak sie na to położyłam...jak to sie wszytsko zaczęło wydzierać;))))))

Posted

o rany ale pogrom :)
nasza sunia , jak była mała miała taką zabawkę od córki , która uderzając o podłogę wydawała odgłos sprężynki takie "ła ła iłała iłała " zwariowałą na jej punkcie , gryzła ją , zwierzątko przechodziła kolejne operacje wkładania bebechów , szycia , cerowania , łatania ... wreszcie śmierdzące , utytłane , oślinione tak aż sztywne zginęło w ząbkach Fiśki urządzenie przestało działać , został tylko mamlak do memlania i został zamemlany na śmierć

ostatnio , parę miesięcy temu byłam w sklepie i patrzę a na półce leży małpka , mała z długimi nóżkami i rączkami , wzięłam ją i nacisnęłam a ona zaczęła krzyczeć ... kupiłam...
Fiśka zachowywała się jak dziecko które cieszy się z nowej zabawki , szybko wyczaiła że trzeba małpkę ścisnąć zębami żeby zapłakała ,, i ściskała ją i ściskała aż oczywiście pudełeczko z urządzeniem popękało ... obklejone taśmą i wszyte spowrotem działało , przetrwało szycia , wybebeszania , małpka była
któregoś dnia w tym samym sklepie moja córka kupiła tygrysa , działał na tej samej zasadzie , trzeba było ścisnąć i wydawał wielki jazgot jak wściekły lew
niestety plastikowa puszka nie wytrzymała i musiałam zrobić przeszczep , ze niszczonej małpki płaczce urządzenie dostało się tygrysowi ... jak na razie tygrys cały nawet i krzyczy jak małpka

a to Fiśka z tygryskiem :)

Posted

moja Mafia ma kilka takich zabawek-te fajniejsze rozbraja szybko,i nawet nie ma co przeszywać do innej zabawki:)
kupiłam jej ostatnio piszczącą piłeczkę i"zdechłego kurczaka"w biedronce.kurczak śmieszny,kolorowy,wygląda jakby go walec przejechał czy cos..teraz ciagle sie na niego kładę, siadam staję...a kurak wydaje przeciagłe"iiiiiiiii uuuuuuuuu":)))

dziś się po raz kolejny już kąpałyśmy-kąpiel to nie jest to co Mafia lubi najbardziej;)

FOCH POKĄPANIOWY:))))

tEN BAJZEL Z TYŁU TO ZA KARĘ...ZA TO KĄPANIE...
jak tak można mnie traktować..mnie...Mafię:)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

o matko z córką, ale diabeł!!:loveu:
nic się nie zmieniła :)
do dziś ja wspominam jak ubieram moje ulubione dresowe spodnie pełne malutkich dziureczek po małych ostrych zębolach :cool3:
moim kotom na dźwięk imienia Dasza wciąż cierpnie skóra na grzbiecie ;)
na ogródku trzeba było ją pilnować bo pchała się do rynny a sądząc po tym jak ciężko było jej się tam wsuwać prawdopodobnie gdyby jej się to udało, musiałaby w tej rynnie zostać na zawsze :p

wyrosła z niej niezła dżaga :loveu:
pozdrowienia dla Mafii

Posted

cyga-fryga napisał(a):

do dziś ja wspominam jak ubieram moje ulubione dresowe spodnie pełne malutkich dziureczek po małych ostrych zębolach :cool3:

teraz robi to samo..tylko zamiast małych dziurek sa ogromne dziurska:)mojemu mężowi wygryzła w spodenkach 20zm dziure w kroku:D n znak protestu założył te spodenki i w nich chodził pół dnia, a Mafia patrzyła z miną pt"aleś ty głupi":D

dostała od mojej teściówki sliczny, błekitny kocyk-wygląda ten kocyk jak ser szwajcarski;)

ale za to codziennie wieczorem mówię tylko"Mafia-na miejsce"...Mafia idzie na swoje posłanie i czeka az ja tym dziurawym kocykiem utulę, posmyram po brzucholu i słodko śpi aż do rana:)

jest kochana..choc straszna diablica;)

Posted

jak tak oglądałam wasze zdjęcia to przypomniał mi się ten filmik :
[video=youtube;1kxqeHg4_VY]http://www.youtube.com/watch?v=1kxqeHg4_VY[/video]

Myślę że Dasza ze swoją pomysłowością i nadmiarem energii świetnie by się z nimi dogadała ;)

Posted

Cyga-Fryga..ten film to jakaś podróbka:DDD ktos zamiast Mafii wkleił Fretki:)
Mafia dokąłdnie tak sie zachowuje:)i to nie gdy wyjechali;)...bo jak nas nie ma w domu-a niewiele czasu Mafia spedza sama-rqaczej któreś z nas zawsze jest;)no więc,jak nas nie ma to ona grzecznie sobie śpi..a gdy jesteśmy...zaczyna sie akcja-niszczarka w ciapki:D
teraz też lezy sobie niby krzecznie...ale gryzie moją drewniana szczotke..już jej zostawiłam bo nie da sie uratować...
przywykłam:)))
oprócz zdolności niszczenia-Mafia ma tez dobrze rozbudowana zdolność...biegania po domu bez celu:D nie wiadomo dlaczego..i co..i jak..po prostu wpada na pomysł zeby biegać i biega od balkonu na łożko...i tak na przykład przez 10 minut:)))
czasem przyłazimy ze spaceru...połtora godziny biegania...hasania...ciagania badyli...l;edwo lezie do domu..wchodzi..i jakby sie jakiejś amfy nawciagała.... :D

Alexandra-pyszczek faktycznie...baaardzo podobny...a tułów moja Mafia ma w mniejsze kropeczki:)
Mafia wazy 11kg:)
wylizywanie pudełek po jogurtach i budyniach to też jedna z lepszych frajd Mafii:)