monika083 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 ale super fotorelacja, :) oby wiecej takich ludzi! Quote
bluesky26 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Uploaded with ImageShack.us uwielbiam piłeczki..jabłka z drzew...patyczki:) teraz to nawet wolę te zabawki od wszystkich innych swoich:) Uploaded with ImageShack.us tutaj piłeczkowe zabawy:) Uploaded with ImageShack.us uczymy się aportować:)ale fajna zabawa:) Uploaded with ImageShack.us Popatrzcie tylko jak pięknie potrafie dawać "piątkę":))) Uploaded with ImageShack.us Po zabawach jestem baaardzo,ale to bardzo zmęczona:) Uploaded with ImageShack.us tak bardzo,że śpie juz zwykle do rana:) miłego dnia życzymy:) Quote
lilk_a Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 jaki śliczny cukiereczek z niej :) piękna jest :) Quote
bluesky26 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Uploaded with ImageShack.us uwielbiam łózko:)nie wiem co jest w nim takiego magicznego...mam swoje...zrobione z kołdry...poduszki..ale ono nie jest takie fajne..to chyba to ludziowe bycie takie magiczne:) Uploaded with ImageShack.us zasypiam...mm...:))) Uploaded with ImageShack.us mina pt"TO TWOJE ŁÓZKO???PIERWSZE SŁYSZĘ! :)))" Quote
bluesky26 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Uploaded with ImageShack.us pomagam w pisaniu....:) bardzo skutecznie:) Uploaded with ImageShack.us a tu mój kolejny sukces:) płyyyywaaaam:) mówiłam Wam już ze jestem boska?:) Uploaded with ImageShack.us nowa komenda to"hop" :) lubię skakać:))) Quote
bluesky26 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Uploaded with ImageShack.us nawyki zostają:)podgryzanie nochala jest ciągle fajne..a po podgryzaniu buziak wielki:) Uploaded with ImageShack.us oglądamy tv:)pod wieczór już nawet jestem w stanie chcwilę spokojnie polezec:) tu widac ze było cos ciekawego..bo ludź też sie gapi;) Uploaded with ImageShack.us mistrzyni pierwszego planu:))) Quote
bluesky26 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Uploaded with ImageShack.us cóż mogę napisac na temat tego zdjecia.... no chyba tyl;ko tyle, że uwielbiam moją Mafię:) jest cudowna.kochana. boska po prostu:) Quote
BUDRYSEK Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 fota rewelacyjna :) Mafia jest BOSKA!!!!!:) Quote
bluesky26 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Uploaded with ImageShack.us jakby to powiedzieć...to naprawdę nie ja zaczęłam:))) Uploaded with ImageShack.us to naprawdę nie moja wina..ta poduszka mnie atakowała:))) Uploaded with ImageShack.us przeciez musiałam sie jakoś bronić;) Quote
BUDRYSEK Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 o matko! jak tak dalej bedzie rozrabiala dostanie exmisje! :) Quote
bluesky26 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 eee..mamy jeszcze troche poduszek, kapci...:)wczoraj mało nie dostałam zawału...naznosil;a mi do łózka zabawek...same takie które się uruchamiają po naciśnieciu;)kaczuszka która kwaka, świnka która chrumka, ptaszek ćwierkajacy... ja w srodku nocy..po ciemku..pod kołdrę...jak sie na to położyłam...jak to sie wszytsko zaczęło wydzierać;)))))) Quote
lilk_a Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 o rany ale pogrom :) nasza sunia , jak była mała miała taką zabawkę od córki , która uderzając o podłogę wydawała odgłos sprężynki takie "ła ła iłała iłała " zwariowałą na jej punkcie , gryzła ją , zwierzątko przechodziła kolejne operacje wkładania bebechów , szycia , cerowania , łatania ... wreszcie śmierdzące , utytłane , oślinione tak aż sztywne zginęło w ząbkach Fiśki urządzenie przestało działać , został tylko mamlak do memlania i został zamemlany na śmierć ostatnio , parę miesięcy temu byłam w sklepie i patrzę a na półce leży małpka , mała z długimi nóżkami i rączkami , wzięłam ją i nacisnęłam a ona zaczęła krzyczeć ... kupiłam... Fiśka zachowywała się jak dziecko które cieszy się z nowej zabawki , szybko wyczaiła że trzeba małpkę ścisnąć zębami żeby zapłakała ,, i ściskała ją i ściskała aż oczywiście pudełeczko z urządzeniem popękało ... obklejone taśmą i wszyte spowrotem działało , przetrwało szycia , wybebeszania , małpka była któregoś dnia w tym samym sklepie moja córka kupiła tygrysa , działał na tej samej zasadzie , trzeba było ścisnąć i wydawał wielki jazgot jak wściekły lew niestety plastikowa puszka nie wytrzymała i musiałam zrobić przeszczep , ze niszczonej małpki płaczce urządzenie dostało się tygrysowi ... jak na razie tygrys cały nawet i krzyczy jak małpka a to Fiśka z tygryskiem :) Quote
BUDRYSEK Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 ja w pierwszej chwili nawet nie zauwazylam tego tygryska :) Quote
BUDRYSEK Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 pilnie potrzebny dt...domowy....jutro musze zabrac Go z lecznicy...Mikus z wyrwana lapeczka http://www.dogomania.pl/threads/2164...ację!URATUJMY! Quote
bluesky26 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 moja Mafia ma kilka takich zabawek-te fajniejsze rozbraja szybko,i nawet nie ma co przeszywać do innej zabawki:) kupiłam jej ostatnio piszczącą piłeczkę i"zdechłego kurczaka"w biedronce.kurczak śmieszny,kolorowy,wygląda jakby go walec przejechał czy cos..teraz ciagle sie na niego kładę, siadam staję...a kurak wydaje przeciagłe"iiiiiiiii uuuuuuuuu":))) dziś się po raz kolejny już kąpałyśmy-kąpiel to nie jest to co Mafia lubi najbardziej;) Uploaded with ImageShack.us FOCH POKĄPANIOWY:)))) Uploaded with ImageShack.us tEN BAJZEL Z TYŁU TO ZA KARĘ...ZA TO KĄPANIE... jak tak można mnie traktować..mnie...Mafię:) Quote
bluesky26 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 zanim sie kąpałam...moja ludzia wzieła mnie do lasu...tak uśpiła moją czujność..bo ja lubię chodzić do lasu:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us biegać skakać, latać, pływać:)))) Uploaded with ImageShack.us Quote
bluesky26 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 http://opole.gazeta.pl/opole/5,35114,10530926,Powstaje_galeria_opolskich_kundelkow__ZDJECIA_.html?i=3&fb_ref=su&fb_source=profile_multiline a tu jeszcze jesteśmy w gazecie;)z okazji wczorajszego dnia kundelka:) Quote
bluesky26 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Jesienność mojej Kruszynki:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
cyga-fryga Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 o matko z córką, ale diabeł!!:loveu: nic się nie zmieniła :) do dziś ja wspominam jak ubieram moje ulubione dresowe spodnie pełne malutkich dziureczek po małych ostrych zębolach :cool3: moim kotom na dźwięk imienia Dasza wciąż cierpnie skóra na grzbiecie ;) na ogródku trzeba było ją pilnować bo pchała się do rynny a sądząc po tym jak ciężko było jej się tam wsuwać prawdopodobnie gdyby jej się to udało, musiałaby w tej rynnie zostać na zawsze :p wyrosła z niej niezła dżaga :loveu: pozdrowienia dla Mafii Quote
bluesky26 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 cyga-fryga napisał(a): do dziś ja wspominam jak ubieram moje ulubione dresowe spodnie pełne malutkich dziureczek po małych ostrych zębolach :cool3: teraz robi to samo..tylko zamiast małych dziurek sa ogromne dziurska:)mojemu mężowi wygryzła w spodenkach 20zm dziure w kroku:D n znak protestu założył te spodenki i w nich chodził pół dnia, a Mafia patrzyła z miną pt"aleś ty głupi":D dostała od mojej teściówki sliczny, błekitny kocyk-wygląda ten kocyk jak ser szwajcarski;) ale za to codziennie wieczorem mówię tylko"Mafia-na miejsce"...Mafia idzie na swoje posłanie i czeka az ja tym dziurawym kocykiem utulę, posmyram po brzucholu i słodko śpi aż do rana:) jest kochana..choc straszna diablica;) Quote
cyga-fryga Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 jak tak oglądałam wasze zdjęcia to przypomniał mi się ten filmik : [video=youtube;1kxqeHg4_VY]http://www.youtube.com/watch?v=1kxqeHg4_VY[/video] Myślę że Dasza ze swoją pomysłowością i nadmiarem energii świetnie by się z nimi dogadała ;) Quote
Alexandra20 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 ale piękna jak była malutka ;) teraz widzę jak mój Pucuś mógł wyglądać jako szczeniaczek ;) normalnie Wasza mafia to jego młodsza siostrzyczka ;) ile teraz waży?? to mój Puciasty ;) zobaczcie jakie podobieństwo ;) http://www.dogomania.pl/threads/188479-PUCEK-ma-DOM-i-jest-rozpieszczany!/page81 Quote
bluesky26 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Cyga-Fryga..ten film to jakaś podróbka:DDD ktos zamiast Mafii wkleił Fretki:) Mafia dokąłdnie tak sie zachowuje:)i to nie gdy wyjechali;)...bo jak nas nie ma w domu-a niewiele czasu Mafia spedza sama-rqaczej któreś z nas zawsze jest;)no więc,jak nas nie ma to ona grzecznie sobie śpi..a gdy jesteśmy...zaczyna sie akcja-niszczarka w ciapki:D teraz też lezy sobie niby krzecznie...ale gryzie moją drewniana szczotke..już jej zostawiłam bo nie da sie uratować... przywykłam:))) oprócz zdolności niszczenia-Mafia ma tez dobrze rozbudowana zdolność...biegania po domu bez celu:D nie wiadomo dlaczego..i co..i jak..po prostu wpada na pomysł zeby biegać i biega od balkonu na łożko...i tak na przykład przez 10 minut:))) czasem przyłazimy ze spaceru...połtora godziny biegania...hasania...ciagania badyli...l;edwo lezie do domu..wchodzi..i jakby sie jakiejś amfy nawciagała.... :D Alexandra-pyszczek faktycznie...baaardzo podobny...a tułów moja Mafia ma w mniejsze kropeczki:) Mafia wazy 11kg:) wylizywanie pudełek po jogurtach i budyniach to też jedna z lepszych frajd Mafii:) Quote
Recommended Posts