syla1 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Założenie schroniska w Wałczu czy jest to możliwe???Kto może pomóc? Witam. Jestem osobą kochającą zwierzęta i bardzo wrażliwą na ich krzywdę.Od dziecka zawsze marzyłam o możliwości pomocy potrzebującym. Szukam osób z Wałcza które kochają zwierzęta i pomogą mi w założeniu schroniska.Wiem że gmina Wałcz dysponuje środkami o które trzeba by było powalczyć,a urząd miasta gruntami na którym mogłoby powstać schronisko. Na pewno nie będzie to łatwe ale powinno się udać!!!:multi: Co wy na to?Czy znajdą się osóbki które pomogą??:roll: Pozdrawiam serdecznie Sylwia Quote
xxxx52 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Z jakim schroniskiem ma Walcz podpisana umowe o wylapywanie bezdomnych psowß Czy wladze miasta beda mialy fudusze i zamiar na utworzenie gminnego schroniska? Czy we Walczu dzialaja organizacje prozwierzece? Quote
syla1 Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Wałcz ma podpisaną umowę ze schroniskiem w Gładyszewie-Piła.Myślę że władze miasta mają fundusze tylko trzeba będzie ich przekonać do projektu.Co do organizacji po musiałabym sprawdzić. Quote
martaipieski Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 w samym wałczu raczej nie ma zadnej organizacj, w Trzciance jest najblizej Quote
Recommended Posts