Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mama pytanie jaki jest procent Chaszczakow z niebieskimi oczkami a jaki z brazowymi pewnie nie da sie tego okreslic ale jestem ciekaw wiekszosc psiakow na tym forum ma niebieskie moj ma sliczne brazowiutkie ale nie widzialem tu innego z brazowymi wiekszos osob znajomych mowi ze jak niema niebieskich to nie jest prawdziwy husky ..........idioci !!! co wy na to ???

Posted

ja dokładnie nie wiem jak to jest z tymi oczkami,ale mysle ,ze owe niebieskie oczy sa jakby wizytówką haszczaków,ale to nie jest reguła!!mialam huskiego samca z rodowodem z dobrej hodowli i mial 3 kolorowe oczka,brazowo-niebiesko-czarne!! był piekny!! :lol:

nie martw sie ludzmi,mowia tak ,bo poprostu sie nie znaja,ktos im tak powiedzial i gadaja takie bzdury,u mnie w miescie to samo!jak widza moja Stellke to zaraz oooooooo,huski,no ale nie oryginalny pewnie,bo nie ma niebieskich oczu!!! głuptasy-sobie mysle!! Stellka to malamut po pierwsze!!!!!! :P

Posted

" eksperci" na ta kwestie wypowiadaja sie nastepujaco, ze jest to jakas anomalia i psy takie sa dziwne, podobno maja swira....

oj ludza glupoto ty nie masz granic :D :lol:

Posted
A co mówią na te ktore mają jedno oko błękitne a drugie brązowe

Jak to co?

Slepy jest - na jedno oko (niebieskie, mianowicie) nie widzi :wink:

Posted

Już gdzieś o tym było:

brązowym widzi w dzień, a niebieskim w nocy

to tak na chlopski rozum moj pies widzy tylko w nocy bo ma dwa niebieskie oczeta:P

czyli rano moj pies jest slepy...............o nieeeeeeeeeeee

hehehehe

Posted

Ceik ma jedno oko bardzo jasno niebieskie, prawie białe. Kiedys usłyszałam, że pies ma bielmo na oku :o . O tym, że nie słyszy na jedno ucho pies z niebieskim okiem to też mnie powiedziano :D

Drugie oko ma takie piwne wpadające w zieleń. Jak był szczeniakiem to miał wyraźnie bardziej zielone niż brązowe :wink:

No i zwykle pytają mnie czy pies jest chory, albo czy nie ma przypadkiem założonej soczewki kontaktowej (tak dla szpanu :o ), no i kiedyś ktoś mi powiedział, że taki pies wygląda jakby miał zeza :roll:

Posted

Ale w gupich ludziach i tak najbardziej denerwuja mnie texty....... o jaki ladny jak bedzie miala szceniaki to ja zamawiam ! moja niunia ma dopiero 11 tygodni!!!!!!!!!!! Albo taki text kobiety a skad ma pan takiego pieknego wilka ?? moja odpowiedz byla taka a bylem w lesie i sobie zlapalem a ona na to a w ktorym lesie sa takie ........ no szok

ludzka glupota niema granic !!!!!!!

Posted

haselko z lasem tez tak mowie ze se upolowalem, chodzil se wilczek to se wziolem...

ale po tem pytanie ale przecie on bialy a ja na to bo na syberii bylem to se wziolem bo latal tak bez celu

Posted

A moj gadatliwy jest strasznie szczekac nie szczeka prawie wcale;)) ale nieraz mu sie szczeknie hihihi ogolnie gadatliwa bestie mam :d dziwne dzwieki wydaje :)