lika1771 Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 malagos napisał(a):Udało się ją "zaklepać" w schronie? W jednym takim schronisku, jak zaklepiesz, to po psie.......Zaraz sie go pozbywają.... Zawsze jak zaklepałam to psiak był,mam nadzieje ze tym razem tez tak bedzie. Oni dogo nie czytaja;) Quote
holmina Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 podoba mi si€ ta maluda czy mozna o niej cos wiecej.... Quote
lika1771 Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 holmina napisał(a):podoba mi si€ ta maluda czy mozna o niej cos wiecej.... Holmina trdno jest powiedziec cos o psiaczku jezeli siedzi w schronie gdzie nie ma wolontariuszy i trudno uzyskac info. o psie..... Mysle ze biedulka jest przerazona schronem i cała sytuacja co widac na fotce... Quote
Nadziejka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 [FONT=Century Gothic]Do Taruni z nadzieja zagladam :modla::thumbs::thumbs:musi sie udac ciotenki[/FONT] Quote
lika1771 Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 No wiec tak wysłałam kolezanke na zwiady: -sunia jest po sterylce -zaszczepiona,odrobaczona ma czipa -przesliczna,kochana jezeli ktos Ja wezmie bedzie miał skarb Quote
malagos Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 lika1771 napisał(a):No wiec tak wysłałam kolezanke na zwiady: -sunia jest po sterylce -zaszczepiona,odrobaczona ma czipa -przesliczna,kochana jezeli ktos Ja wezmie bedzie miał skarb Rekomendacjena medal :) A na jaki transport potrzebne są pieniądze, i na weta? Quote
lika1771 Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 malagos napisał(a):Rekomendacjena medal :) A na jaki transport potrzebne są pieniądze, i na weta? Mysle ze w tej sytuacji gdy sunia po sterylce to poprostu isc i zrobic taka wizyte kontrolna czy wszystko ok. Mam dla suni bdt i trzeba Ja tam dowiesc i chodzi o zwrot kosztow za paliwo jezeli sie uda,a jak nie to pociagiem Ja zawioze tylko połoczenie do d..y. Quote
malagos Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 A to super, ze jest bdt na oku :) Lika, a pytałaś skarpetę kudłaczy, moze pomoże w transporcie, tzn. kosztach? Pisz do leni356. Quote
lika1771 Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 malagos napisał(a):A to super, ze jest bdt na oku :) Lika, a pytałaś skarpetę kudłaczy, moze pomoże w transporcie, tzn. kosztach? Pisz do leni356. Wiesz tyle tych bid kudłatych ze moze dam rade sama z kosztami,mysle ze nie beda takie wielkie:roll: A moze ktos jeszcze dorzuci jakis grosik dla suni? Moze ktos ma obroze i smycze mała z checia bym wzieła dla niej...... Jezeli wszystko pojdzie ok to w srode Ja wyciagam i w czwartek zawoze do dt Quote
brazowa1 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Przypadkiem zajrzałam i przepadłam. Podrymowac to-to,podtapirowac i bedzie pinczer małpi,czy inna małpiatka. Liko,wkleje ją na małpowate w potrzebie,ok? Jaki cudak sliczniutki. Jak będe kiedys szukała dla siebie malego pieska,to tez poprosze o takie czupiradełko! Tylko to nie jest Tara,Tara bylaby owczarkiem,duża,spokojna suką,ona jest czyms innym. Quote
lika1771 Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Brazowa nie jestem dobra w imionach,myslałam o imieniu i tylko takie wpadło mi do głowy Pinczer małpi ubawiłas mnie niesamowicie:megagrin: Quote
lika1771 Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Trzymajcie cioteczki kciuki za dzisiaj,zeby sie udało Quote
lika1771 Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 No i doopa,szlak mnie trafi,dzwoniłam pytałam kiedy sunie mozna zabrac powiedzieli 20tego.Sunia jeszcze musi zostac w schronie w piatek po nia jade z Danusia i jedzi do dt. Quote
lika1771 Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 Sunia wyciagnieta:lol:Niestety suni nie zostawiłam w dt,ludzie z sercem do zwierzat ale to nie miejsce dla suni:shake: Jest awaryjnie w dt u Danusi ktorej bardzo dziekuje za wszystko:loveu: Danusia zrobi fotki i bardzo prosze o pomoc w ogłoszeniach. Quote
danka1234 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Puki co jest jedno zdjecie z podróży z domowych tyle,sunia po kapieli zagrzebała sie w kołderke i tylko oczy wystawiła. Quote
lika1771 Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 Sliczna moja kruszynka kochana:loveu: Quote
Onaa Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Ojejku jaka ona śliczna kruszynka, zupełnie inna niż na pierwszym zdjęciu, żaden z niej zgredek :). Quote
Recommended Posts