Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wracamy po krótkich wakacjach nad morzem :) Z pogoda jak zwykle niezbyt trafiliśmy (Lexie jak najbardziej podeszła, chociaż mogłoby być bardziej sucho:p ), ale chodziło nam głównie o to, aby nie było jeszcze mnóstwa dzieci na plaży :D jak w zeszłym roku byliśmy pod namiotem w Sarbinowie i znów polecam gorąco to miejsce wczasowiczom z psom!!! plaża niezbyt zaludniona, poza sezonem większość starszych osób (nie jest to raczej miejscowość do zabaw), plaża super ze skarpami więc pies nie ucieknie :diabloti: Lex próbowała podejść, ale bezskutecznie:cool1: słoneczny był tylko jeden dzień, dużo padało,a Lexington zamienił się na czas wyjazdu w psa stróżującego, na każdy dźwięk wstawała, warczała i była w pełnej gotowości, odprężała się nocą ( co mi się nawet podobało:p) poza tym, nie poznawałam mojego psa- grzeczna, wracająca na gwizdek, nawet nie pomyślałam, żeby wyjąć lonżę :multi: na ludzi zupełnie nie zwracała uwagi, wciąż kręciła się przy swoim stadzie, jestem z niej aż dumna, wakacje z nią to przyjemność :D wrzuciłabym jakieś zdjęcia, ale skończył mi się pakiet na fotosiku, muszę wykupić nowy pakiet, do końca weekendu na pewno wrzucę zdjęcia :)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AgataP super, że mini wakacje się udały! my też jeździmy w te okolice (Sarbinowo, Chłopy) i też mogę polecić z czystym sumieniem to miejsce na wakacje z psiakiem :) napisałabyś mi na na priv na jakim polu byliście? Pozdrawiam :)

Posted

własnie wykupiłam abonament, chciałam dodać zdjęcia i zobaczyłam, że już je skasowałam, więc najpierw czeka mnie ponowne wybieranie :(

Posted

mam zdjęcia w końcu, juz prawie nieaktualne :eviltong:
dzień pierwszy - mokro i zimno, ale Lexie jak widać to nie przeszkadzało

nalot na wodę

nalot nr 2 już z frisbee

Posted

ostatnio i u nas było gorąco, zdjęcia są z zeszłotygodniowego wypadku nad jezioro, niestety teraz już nie jest tak fajnie :(

ten pies chyba w poprzednim życiu był rybą ;)