Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My będziemy w Inowrocławiu tym bardziej szkoda, że znowu się nie poznamy;)
Tarzanko nic fajnego... Moja się nie tarza, ale zeżreć to zeżarła niestety:/ dużo sarenek koło nas w lesie...
Ha! A ja z linieniem nie mam problemu :) hi hi
Jeszcze raz gratulacje pięknego wyniku na nocnej;)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamy zdjęcia z porannego spaceru :) niestety słońca akurat nie było, a jak poszliśmy później w słońcu to okazało się, że karta pamięci została w komputerze :diabloti: więc mamy tylko takie bez koloru, juz nie moge się doczekać wiosny :)

Lexie i Shaggy :)

z kradzioną piłką :diabloti:

Posted

Shaggy na pewno ma w przodkach kilka sznupów, nie wiem jak wygląda obcięty, bo znam go tylko jako takiego kłaka :) gorzej tylko jak zacznie szczekać, raczej to jest w sumie piskoszczek :eviltong:

Posted

[quote name='AgataP']obecnie Lexie strasznie się sypie, wszędzie mamy rudo, wystarczy przejechać po niej ręką, a zostaje garść włosów, masakra:razz:[/QUOTE]
och mamy ten sam problem z naszą spanielką..najgorsze, że nasza ma taką sierść gładziutką i śliską, że niczym nie mogę jej wyczesać tego wszystkiego..powiem szczerze, że takiego linienia to ja jeszcze nie widziałam..sznaucerka nam w ogóle nie linieje więc nie jestem przyzwyczajona :D

Posted

http://images10.fotosik.pl/908/a8411aa47a94eb0d.jpg co się stało temu pieskowi? ;)

Też mieliśmy taką piłkę na sznurku, przywieźliśmy Miśkowi aż z Londynu :D ale Misiek jest ciołek i nie interesują go piłki, tylko przegryzanie sznurków i jak się rzuca piłkę, to i tak nigdy jej nie dotyka, tylko przyciąga za sznurek ;) który oczywiście już nie ma pętelki ;)

A w ogóle nie przesadzaj, bo ładne są te zdjęcia!

A jeszcze w ogóle, to może byście się wybrały do Lublina na wystawę? :)

Posted

Jest słońce więc jesteśmy i my ze zdjęciami :D cały weekend było super słonecznie i nawet ciepło, w powietrzu u nas czuć wiosnę ;)
zdjęcia z rana

zwiń psa

rozwiń ;)

Posted

po południu umówilismy się z naszym trenerem, który przygotuje nas do prób polowych, tj. pokaże co i jak mamy robić, sam ma 10-miesięczna wyżlicę niemiecką więc dziewczyny uczą się razem :cool1: mieliśmy dziś pierwsze spotkanie, na którym Lexie ujawniła swój instynkt w gonitwie za motorem :cool3: Afra pogoniła tylko za zającem, innej zwierzyny na razie nie było, może w sobotę na następnym spotkaniu :) ale i tak usłyszelismy, że Lex pięknie się porusza:loveu:
jak widać na zdjęciach, ze strony Lex było więcej zainteresowania psem niż polem i zwierzyną ;)

Posted

[quote name='Fides79']kurde Leksi ma tak lśniącą sierść, że az sie można przeglądać :loveu:

http://images10.fotosik.pl/963/93854e406bf1656b.jpg wróciła?

wróciła, zając wpadł do lasu, Afra trochę poczekała na skraju lasu i zadowolona wróciła :)

[quote name='WeronikaM']super zdjęcia :D
http://images10.fotosik.pl/963/bc602f1feb730fea.jpg
piękna :loveu:

dzięki:)

[quote name='FredziaFredzia']Lexie już nie wygląda jak podrostek, a już dorosła pannica. :)

na zdjęciach tak, wygląda czasem na sporego psa, a Malwina od Bibi na wystawie w Bydgoszczy nawet zauważyła, że Lex jest malutka ;)

Posted

miałam dziś wstawić nowe zdjecia, ale TŻ zapomniałam karty pamięci do aparatu:diabloti: więc powstawiam trochę zdjęć z dzieciństwa Lex, które zostało pominięte w galerii :)
pierwsze dni rudości w domu