Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękujemy Malwina za fotki, uratowałaś chociaż trochę naszą galerię:oops: bardzo miło było Cie poznać :D przepraszamy za brak zdjęć, kajamy się publicznie i mam nadzieję, że wybaczycie :siara:teraz nasze foty, słabej jakości ale coś tam widać
sobota nocna wystawa
Lexington-postanowiłam sama ja wystawić :)

brat Lexie z miotu Neo - Neiven Baltic Breeze wystawiany przez hodowczynię Agnieszkę :) także odniósł wielki sukces, został najlepszym psem w rasie :)

wybór najlepszej suki w rasie

Posted

naprawdę dziękuje za tyle komplementów, Lex jest chyba naturalnie piękna, bo nawet przed wystawą nie była kąpana:diabloti: stwierdziłam, że mi się nie chce, nie było za bardzo czasu, została tylko porządnie wyczesana i to wszystko :cool1: ostatnio kąpana była dla zasady w grudniu:razz: a po wystawie Małpa stwierdziła, że chyba jest za boska i w poniedziałek wytarzała się w goowienku :mad:

Posted

Hahaha, nie ma to jak dobre tarzanko w czymś śmierdzącym, dobrze, że nie zrobiła tego tuż przed wystawą, bo chyba gruntowne czesanko nie dałoby takiego samego efektu :evil_lol:

Posted

[quote name='AgataP']naprawdę dziękuje za tyle komplementów, Lex jest chyba naturalnie piękna, bo nawet przed wystawą nie była kąpana:diabloti: stwierdziłam, że mi się nie chce, nie było za bardzo czasu, została tylko porządnie wyczesana i to wszystko :cool1: ostatnio kąpana była dla zasady w grudniu:razz: a po wystawie Małpa stwierdziła, że chyba jest za boska i w poniedziałek wytarzała się w goowienku :mad:
Hahaha, świetne podsumowanie wystawowych osiągów:)

pzdr.

Posted

Gratulacje :)
Lexi widać po zdjęciach pięknie się prezentowała :)
i nie źle zaszalałyście... brawo :)

i po zdjęciach widać, ze Lexie jest taka gładka i lśniąca bardziej niż jej konkurentki :)

Posted

chyba tarzanka znów w modzie, bo 2 dni temu postanowiła wyperfumować się w zgniłej rybce :roll: kolejna wystawa chyba dopiero w Manowie w weekend majowy (myślałam wcześniej o Grudziądzu i Inowrocławiu, ale to wypadnie pewnie w czasie cieczki, szkoda). Szczerze mówiąc, to zrodziła mi się nawet myśl o Crufts, ale jak to ja przegapiłam termin do wysłania zgłoszenia o numer ATC :-( za późno się zdecydowaliśmy :shake: obecnie Lexie strasznie się sypie, wszędzie mamy rudo, wystarczy przejechać po niej ręką, a zostaje garść włosów, masakra:razz: