Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AgataP napisał(a):
ten sezon zakończony, ogólnie zaliczylismy 5 wystaw, zawsze ocena doskonałą, raz wybitnie obiecująca, więc nie jest źle :) jestem dumna z mojego potwora, bo po pierwszej wystawie w Ustce myślałam, że nic z tego nie wyjdzie ;) najbliższą wystawę planujemy w Bydgoszczy - nocną i walentynkową, mam nadzieję, że uda nam się tam rozpocząć dorosły championat :) poza tym, chciałabym wyskoczyć za granicę, nawet za więcej niż jedną, ale to na razie plany, wszystko jak wiadomo zależy od finansów :roll:

Gratulacje :)
My się raczej też wybieramy do Bydgoszczy, to może się spotkamy ;)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na pewno się spotkamy :) też jedziecie na dwie wystawy?

wczoraj wieczorem spadł u nas pierwszy pseudo=śnieg z deszczem, utrzymał się chwilę, więc zapakowałam Lexingtona w kombinezon i do parku. Takiej radości jaką wczoraj u zaobserowowałam na widok śniegu już dawno nie było :multi: Bestia latała tylko za śniegiem, ja już nie byłam potrzebna, nawet nie miała czasu zrobić siku, dopiero w drodze powrotnej na smyczy przypomniała jej się o tym :diabloti: czekam na więęęęęcej sniegu :p

Posted

Śniegu przybywaj :diabloti: tylko przy takiej pogodzie jak teraz (śnieg z deszczem) Młodej po jednym spacerze w kombinezonie robi się masa kołtunów:-( i mam mały problem z tym, bo nawet jak jest wyczesana przed spacerem, to po nim wszystko jest polepione i zaczynają się kołtunić. może ktoś kto ma długowłosego psa ma jakieś sprawdzone środki zapobiegające kołtunom albo coś dobrego do rozczesywania sierści????

Posted

AgataP napisał(a):
na pewno się spotkamy :) też jedziecie na dwie wystawy?

wczoraj wieczorem spadł u nas pierwszy pseudo=śnieg z deszczem, utrzymał się chwilę, więc zapakowałam Lexingtona w kombinezon i do parku. Takiej radości jaką wczoraj u zaobserowowałam na widok śniegu już dawno nie było :multi: Bestia latała tylko za śniegiem, ja już nie byłam potrzebna, nawet nie miała czasu zrobić siku, dopiero w drodze powrotnej na smyczy przypomniała jej się o tym :diabloti: czekam na więęęęęcej sniegu :p

Jeszcze nie wiemy ;) Ale raczej tak. Chihuahua są chyba w sobotę i może na nocną zostaniemy. Setery są w niedzielę, czy w sobotę?

Posted

Casablanca napisał(a):
Jeszcze nie wiemy ;) Ale raczej tak. Chihuahua są chyba w sobotę i może na nocną zostaniemy. Setery są w niedzielę, czy w sobotę?

zaczynamy od nocnej, potem lans w niedzielę :evil_lol:

unikatowydiament napisał(a):
witamy się cieplutko:)

my również ciepło, bo zimno coś dzisiaj jest :)

Asiaczek napisał(a):
Nas raczej nie bedzie w B.

Pzdr.

a dla nas to chyba jedyna wystawa w pierwszym półroczu :) planuję więcej na drugie półrocze, młoda musi trochę nabrać kształtów dorosłych :)

Posted

dziękujemy za piękne kartki w naszej galerii :loveu: niestety ja na razie takich robić nie potrafię (najłatwiejsze tłumaczenie), a próbowałam zrobić rudej zdjęcie jakieś świąteczno-klimatyczne, ale coś ne chciała pozować, może jeszcze się uda ;) ale WSZYSTKIM DOGOMANIAKOM ŻYCZĘ WESOŁYCH ŚWIĄT, OBY NADCHODZĄCY ROK BYŁ LEPSZY OD POPRZEDNIEGO, A WSZYSTKIE ZWIERZAKI BYŁY POCIECHĄ DLA WŁAŚCICIELI :) a Święta muszą być lepsze od poprzednich, Leksikona nie spuścimy z oczu :)

Posted

Witamy, witamy :) nowy rok u nas ok, ja teraz grzeję się na fotelu przy kaloryferze, Lex z pańciem drzemią w wyrku, na obiad też nic nie muszę robić, bo mama sie zaoferowała:multi: u nas pogoda jest tylko na takie wylegiwanie, pada deszcz, jest zimno, wieje wiatr i aż się chce rolety zasłonić... sylwestra spedzaliśmy kameralnie, w 6 osób u nas w domu, Lexie tez się pobawiła, polowała na żarcie, co jej się czasem udawało:diabloti: a jeśli chodzi o fajerwerki to ogólnie ok, kilka dni przed sylwestrem strzelali już, nie reagowała, ale wczoraj ok 16 jak wracałysmy ze spaceru wystrzelili kilka petard koło nas, to już się zdezorientowała, troche przestraszyła i chciała do domu, więc ogólnie super :) o północy troche była nieswoja, ale i tak jestem z niej dumna, że taka odważna dziewczyna jest :p mam kilka fot w końcu z wczorajszego spaceru, nawet słonko wyszło, do wieczora zdjęcia powinny byc w galerii :)