Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bardzo dziekuję wszystkim za życzenia, oby sie spełniły ;) co do zimy to w sumie nie wiem za bardzo, bo w swoja pierwszą zimę Lex była malutka i bez futra i było jej czasem zimno a sól na ulicach omijałysmy szerokim łukiem, bo raz przeszła po osolonym chodniku i wpadła w panikę:shake: chcemy jej kupić ocieplacz na duże mrozy, na razie dostała na urodziny pelerynkę przeciwdeszczową i kombinezon z rękawami 3/4 :) będzie idealny na brykanie w zaroslach i może po sniegu, przyniesie do domu trochę mniej roslinności w futrze i nie będą się robić kule sniegowe ;) wygląda w tym jak mały kosmita(jest srebrne), jak sie uda, to zrobie fotę, bo na razie jest w szoku że cos jej zkładamy i ona ma w tym chodzić :diabloti: a poza tym, czekam na koniec cieczki, zaczął się 4 tydzień i szczerze to mam jej dość- cieczki oczywiście ;)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękujemy za następne życzenia, za wszystkie ochy i achy zdjęciowe, nasz fotograf bardzo sie cieszy :p jesień w tym roku jest bardzo ładna i postaramy sie w weekend gdzies wyskoczyć w nowe miejsce jeśli będzie ładna pogoda :)
cieczkę możemy uznać za zakonczoną w koncu :multi: po 4 tygodniach, chociaż 2 dni temu jeszcze jeden samiec latał za jej zapachami, ale Lex już jest wykapana i mam nadzieje, że już mniej ma tych zapachów ;)

Posted

[quote name='Misia&Ruby']Spóźnione wszystkiego najlepszego dla Lexie!!! :multi:
:new-bday::BIG:

http://images10.fotosik.pl/197/5f1135987a146067.jpg
Genialne fotka! :D

Wreszcie mogłam nadrobić oglądanie fotek Lexie :) Bo u siebie na komputerze niestety nie mogę :( Piękna z niej dziewuszka :loveu:

super, że w końcu mogłaś ją zobaczyć, a może ja kiedys zmienię serwer, chociaż fotosik mi pasuje ;)

[quote name='Asiaczek']No to czekamy na nowe fotki weekendowe:)

Pzdr.

[quote name='Maalwi']foteczki prosimy! :)

fotkowie są już, nawet obrobione, tylko zamieścić :) chociaż nasz fotograf twierdzi, że mimo słońca zdjęcia są jak w cieniu:question: zamieszczę chyba jutro po spacerze z potworem bo właśnie TeŻet mówi, że wychodzimy... ale jutro to obiecuję foty :)