FredziaFredzia Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Tak my też niedziela! :) Ogólnie samoyedów 18. Jak znajdę chwilę to będę spacerować z psem po halach, będę Cię szukać żeby małą pogłaskać (no i żeby się ogrzać, zazwyczaj w Poznaniu nasza hala nie ogrzewana jest, bo psy północy! A co mają powiedzieć nagie peruwiańczyki, także z gr V ;) ? Tylko daj znać przed wystawą jak będziesz ubrana. :) Quote
AgataP Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Żonkila - właśnie na zdjęciach i podczas biegu to najbardziej widać i teraz nie ma zmiłuj - po spacerach czesanie, wybieranie gałązek, bo (tfu tfu) kołtuny się zrobią :shake: trzeba było wziąć coś krótkowłosego:diabloti: Fredzia - dam znać na pewno, też postaram się pozwiedzać, znajdziemy się :) jeszcze mała porcja fot z wczoraj lecę po ciachoooooo!!! Quote
jonQuilla Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [FONT=Georgia]Fakt krótkowłose psiska to o wiele mniej kłopotu ale za to nie jest tak efektowna ich okrywa. Setery irlandzkie i szkockie to chyba moje dwie ulubione rasy pod względem kłaków...zadbane na prawdę cudownie się prezentują :loveu:[/FONT] Quote
Molowe Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Lexie jak zawsze przepiękna i dostojna księzniczka :loveu: widze że trasy spacerowe macie świetne :p Quote
Maalwi Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 cudna! U mnie na osiedlu pojawiła się seterka, Rosa, ma 4 miesiące a jest większa od Bibi ;) Quote
Ewa&Duffel Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Ale świetna ta miejscówka nad wodą, zazdroszczę ;) Kolory jesieni pasują seterom :loveu: Quote
darii_iia Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 No, no, no ale fajnie tam macie. :) Śliczna mała. ;) A ja będę w Poznaniu w oba dni...i też z chęcią pogłaskałabym i spotkała Lexie i Ciebie. :) Quote
AgataP Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Fakt krótkowłose psiska to o wiele mniej kłopotu ale za to nie jest tak efektowna ich okrywa. Setery irlandzkie i szkockie to chyba moje dwie ulubione rasy pod względem kłaków...zadbane na prawdę cudownie się prezentują :loveu:[/FONT] piękne są jeszcze afgany, ale ten włos to już wyższa szkoła ;) [quote name='Maalwi']cudna! U mnie na osiedlu pojawiła się seterka, Rosa, ma 4 miesiące a jest większa od Bibi ;) bo Bibi to drobna bestyjka, ale na pewno nie dałaby się większej ;) [quote name='Molowe']Lexie jak zawsze przepiękna i dostojna księzniczka :loveu: widze że trasy spacerowe macie świetne :p [quote name='Ewa&Duffel']Ale świetna ta miejscówka nad wodą, zazdroszczę ;) Kolory jesieni pasują seterom :loveu: miejscówka to nasza człuchowska plaża, odremontowana w tym roku (nowa plaża, molo), poza tym, w tym miejscu się wychowałam i dorastałam, 22 lata tam mieszkałam,moi rodzice mają ten widok z balkonu :) więc jak idę z psem na spacer, to przy okazji odwiedzam też rodziców;) a Lexie w tych kolorach jesieni to czasem nie widać jak się w liściach zakamufluje :evil_lol: [quote name='darii_iia']No, no, no ale fajnie tam macie. :) Śliczna mała. ;) A ja będę w Poznaniu w oba dni...i też z chęcią pogłaskałabym i spotkała Lexie i Ciebie. :) dzięki, mam nadzieję, że uda mi się odwiedzić grzywkowy ring ;) Quote
jonQuilla Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='AgataP']piękne są jeszcze afgany, ale ten włos to już wyższa szkoła ;) [FONT=Georgia]akurat za urodą chartów nie przepadam chociaż fakt faktem afgany są najciekawsze :)[/FONT] Quote
dagg Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 http://images8.fotosik.pl/2853/43c3c2bccdd1f9c8.jpg absolutnie cudowne i klimatyczne! szkoda tylko, że lexie nie stanęła trochę bliżej ;) Quote
Asiaczek Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Oj, jak nas dawno tutaj nie było, sorki. Czasu mało a rzeczy do zrobienia - duuuuzo;) pzdr. Quote
kalyna Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Lexie fajnie się prezentuje na tle jesiennych liści :) taaa krótkowłose są coool :) Quote
Molowe Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Maalwi']puk puk, prosimy o fotki! :)[/QUOTE] ja też ja też !!!!!!!!! :D Quote
AgataP Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='daguerrotype']http://images8.fotosik.pl/2853/43c3c2bccdd1f9c8.jpg absolutnie cudowne i klimatyczne! szkoda tylko, że lexie nie stanęła trochę bliżej ;) mi też się podoba to zdjęcie :) a Lexie i tak dobrze, że stała bez ruchu :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Oj, jak nas dawno tutaj nie było, sorki. Czasu mało a rzeczy do zrobienia - duuuuzo;) pzdr. nie wspominając już o mnie i moich zaległościach, dziś polatam po galeriach :) [quote name='kalyna']Lexie fajnie się prezentuje na tle jesiennych liści :) taaa krótkowłose są coool :) liście są super, ale czasem w liściach może czaić się jakiś śmierdziel :cool3: [quote name='Maalwi']puk puk, prosimy o fotki! :) [quote name='Molowe']ja też ja też !!!!!!!!! :D już mam wybrane, zaraz wrzucam! Quote
AgataP Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 zdjęcia są sprzed kilku dni, jeszcze słonecznych, dziś rano na spacerze już porządnie zmarzłam :roll: poza tym, TŻ testuje nowy aparat , który może będzie łapał psowatych w ruchu :multi: Quote
Fides79 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='daguerrotype']A co śpiewała? :) pewnie A mnie jest szkoda lata ... :lol::lol: Quote
AgataP Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='daguerrotype']A co śpiewała? :) [quote name='Fides79']pewnie A mnie jest szkoda lata ... :lol::lol: :) cos po seterzemu, brzmiało jak "daaaaaaaaaj ciastko, a nie zdjęcia robisz babo" :diabloti: Quote
AgataP Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Muszę się i tu pochwalić - wygrałam konkurs na stanowisko pracownika biurowego w sądzie rejonowym :multi::multi::multi: właśnie się dowiedziałam, pokonałam 37 osób:sweetCyb: jedyny minus jest taki, że jest to praca na zastępstwo, na czas określony, ale zawsze chciałam pracować w sądzie:D ale się cieszę:bigcool: Quote
FredziaFredzia Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 O proszę, super! :) A zdjęcia piękne kolory mają! Quote
Asiaczek Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='AgataP']Muszę się i tu pochwalić - wygrałam konkurs na stanowisko pracownika biurowego w sądzie rejonowym :multi::multi::multi: właśnie się dowiedziałam, pokonałam 37 osób:sweetCyb: jedyny minus jest taki, że jest to praca na zastępstwo, na czas określony, ale zawsze chciałam pracować w sądzie:D ale się cieszę:bigcool:[/QUOTE] Praca jest praca:) Może to właśnie to stanowisko będzie odskocznia do innej pracy...? Pzdr. Quote
Ewa&Duffel Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Gratuluję w takiej razie uzyskania wymarzonego stanowiska :) U nas niby słonecznie nadal jest, ale zimno okropnie :roll: Quote
Molowe Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='AgataP']Muszę się i tu pochwalić - wygrałam konkurs na stanowisko pracownika biurowego w sądzie rejonowym :multi::multi::multi: właśnie się dowiedziałam, pokonałam 37 osób:sweetCyb: jedyny minus jest taki, że jest to praca na zastępstwo, na czas określony, ale zawsze chciałam pracować w sądzie:D ale się cieszę:bigcool: Super gratuluje:multi::multi::mdrmed: http://global.images10.fotosik.pl/23/274b74e77e8544ff.jpg to zdjęcie jest boskie :loveu: Quote
Recommended Posts