Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co do kołtunów.
Jak Paszka czysta, bez kołtunów, można przesypac pudrem. Oczywiście, nie w dzięń wystawy, ale tak raz na 3-4 dni. Puder ma właściwości wysuszające i wtedy kołtuny się nie robią.
Ja mam ten patent przećwiczony z moimi kotami perskimi - działa:)

Pzdr.

Posted

Dziękujemy za odwiedziny i przepraszam, że tak długo nie odpisywałam:oops: i obiecuję poprawę :) dzieki Asiaczku za podpowiedź, na pewno wypróbuję, bo kołtuny już rozczesane, oczywiście włoski na tym dość ucierpiały:-(

Posted

Na ostatnich spacerze mamy takie małe psie przedszkola :cool1: zbiera się nawet do 7 psów:multi: starałam sie zrobić jakieś w miarę zdjęcia, ale w wiekszości wyszły kolorowe plamy a nie psy ;) u Lexie wszystko po staremu, od jakiegoś czasu wypatruję oznak cieczki, czasem wydaje mi się, że to już a potem nic:roll: wkońcu to już 10,5 miesięczna panna :evil_lol:

Lexie, Edward i Misza

w błotku jeszcze czyści

Lexie, Misza, Edward, Saba

boski Edward po błotku :diabloti:

Lexie i Max wypatrują reszty psów

Posted

nasz najwierniejszy kompan Clooney, niestety za tydzień wraca do domu, do Stanów, i nie wiem, czy jeszcze kiedys się zobaczymy :-(

Clooney, Misza, Max, na drugim planie- Mocca, Lexie, Bob

Posted

co do tych tłocznych spacerków, to wieczorne/popołudniowe mamy teraz cały czas :multi: kto raz przyszedł, ten wraca :diabloti: oczywiście pies musi się zgadzać z resztą, ale mamy taką zgraną paczkę, niektóre bardziej się ze sobą bawią, inne mniej, ale zawsze każdy pies znajdzie sobie towarzysza ;) zamówiłam tylko obrożę odblaskową, bo ciemno robi się już szybko, a Lexingtona w ogóle nie widać w ciemności, mam nadzieję, że dziś przyjdzie :)

Posted

jako, że pogoda dziś była letnia, nawet mi zachciało się zabrać aparat na spacer (zawsze wyręczam sie mężem:) )porcja świeżych zdjęć ;)

jesień w pełni

mina "na bidę" :diabloti:

wystawianie brzucha do słońca

już nie taka mała Żaba - dziś kończy 11 miesięcy:loveu:

Posted

Będziemy 23, nie udało się na 2 dni, w przyszłym roku może nadrobimy ;) Fredzia też w niedzielę? My mamy 3 konkurentki, w tym pół-siostrę urodzoną tego samego dnia :)