Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Georgia]faktycznie konkurencja nie łatwa do pobicia ale grunt że opis ładny i Lexie dobrze się spisała :) Niech się dziewuszka przyzwyczaja do ringów, jeszcze tam zamiesza!:cool3::cool3:
wygłaskaj ślicznotkę :)
[/FONT]

Posted

Dziękujemy wszystkim za gratulacje :)

[quote name='Casablanca']Gratulacje ;)
Młoda cwana, doły kopała :evil_lol:
Widać, że konkurencja starsza, ma ten taki "dorosły" już włos :)

ale ważne, aby chociaż doświadczenie zdobyć :)

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]faktycznie konkurencja nie łatwa do pobicia ale grunt że opis ładny i Lexie dobrze się spisała :) Niech się dziewuszka przyzwyczaja do ringów, jeszcze tam zamiesza!:cool3::cool3:
wygłaskaj ślicznotkę :)
[/FONT]

już chyba jest w miarę przyzwyczajona, z każdą wystawą jest coraz bardziej wyluzowana:cool1: a młoda została już wygłaskana do granic wszystkiego :diabloti:

[quote name='Darianna']A pfffffff Lexie i tak najlepiej wyglądała... No ale jak widać sędzia preferował większe psy, bywa...

hehe, wyglądała ładnie bo po kąpieli nie zdążyła jeszcze wytarzać się z czymś brudnym :razz: a zobaczymy jak w Toruniu bo Lex zmierzy się ze swoim pół-bratem starszym o miesiąc ;) poza tym, ruda ma duuużo czasu na zdobywanie ringów :)

Posted

jako że ostatnio ciągle te wystawy i wystawy, będą w końcu zdjęcia ze spacerku :) z suuuper pogodą :)

czajnik

futrzasta :loveu:

chyba ktoś mnie śledzi...

a jak tylko się odwrócę młoda zamiera :p

Posted

Witamy się!! :loveu:
Lex jest prześliczna bardoz lubię wszystkie rude stworzenia :cool3:
i gratuluję wystawek, to na prawde ogromny sukces. Mi się marzy kiedyś puchar,ale wątpie,by to marzenie zostało spełnione :roll:
A spacerkowe też super, A Seterom wypada włos?

Posted

[quote name='klaudusia0219']hahah fajna zabawa z tym śledzeniem ;) a mała coraz lepiej wygląda w pozycji :loveu:
sliczny kompecik el perro

też lubię zabawę w "baba jaga patrzy",a el perro to Lexowa nagroda za wystawę :eviltong:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]zamarła w półkroku :evil_lol:
http://images8.fotosik.pl/2513/03b5c8ebcdf94cbb.jpg
a no ciekawe jak będzie gdy stanie na jednym ringu z braciszkiem :cool3:
[/FONT]

rudy posążek :) z braciszkiem już w Sopocie się poznała :)

[quote name='klaudusia0219']ona wygląda na tym ostatniom jak pomniejszona tak ją wod pomniejszyła :D hihi ślicznotka :loveu:

tak, śliczna szczególnie jak mokra:cool3:

[quote name='kavala']Pięknieje z każdym zdjęciem! A jaka grzeczna :) Dużo sukcesów wam życzę

grzeczna to tylko do zdjęcia:diabloti: chociaż ostatnio nawet w domu jest jakaś taka bardziej zrównoważona, chyba dorasta potworzyca

[quote name='Maalwi']Witamy się!! :loveu:
Lex jest prześliczna bardoz lubię wszystkie rude stworzenia :cool3:
i gratuluję wystawek, to na prawde ogromny sukces. Mi się marzy kiedyś puchar,ale wątpie,by to marzenie zostało spełnione :roll:
A spacerkowe też super, A Seterom wypada włos?

Witamy się również! dziękujemy, rude jest piękne szczególnie w słońcu :loveu: puchar jest zawsze do zdobycia, nasz też przyszedł z zaskoczenia ;) a co do włosa to teraz młoda zaczęła mi linieć:razz: poza tym ma jeszcze sporo szczenięceo podszerstka, którego niestety nie łapie mi trymer hakowy i chyba zaopatrzę się w furminator jednak, mam nadzieję ,że wybierze też dobrze ten marwty włos okrywowy, bo w chałupie jest naprawdę rudo ostatnio.

[quote name='kalyna']gratki :loveu:
a Ruda pęknie wyglądała
http://images8.fotosik.pl/2513/7082fb24006653ac.jpg pełna powaga prawie jak posąg :D

dzięki, a słowo powaga w połączeniu z Lexie to jakoś nie pasuje:diabloti:

[quote name='motyleqq']ale jej się pięknie sierść błyszczy :)

dlatego najlepsze foty sa w słońcu :evil_lol:

[quote name='Fides79']ale zdolna ta Wasza dziewczynka, dzielnie walczyła, gratulacje :p
zabawy z patykami świetne :lol:
http://images8.fotosik.pl/2513/51e4327ad3731768.jpg :-o ale się wyciągnęła

Ruda uwielbia takie zabawy i skakanie z gałązkami, ja też:lol: a długa jest strasznie, zaczyna nam miejsca w wyrku brakować jak się wyciągnie :)

[quote name='Casablanca']Świetne fotki, cudowny spacer ;) Szczęśliwy pies, to zmęczony pies.
Lexi coraz piękniej prezentuje się w pozie wystawowej

a juz najszczęśliwszy jak jeszcze będzie brudny :multi: