Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesteśmy, już prawie miesiąc nas nie było, nie wiem kiedy to zleciało:siara: chyba nawet nie będę się próbować tłumaczyć dlaczego, bo sama nie wiem, nawet za wielu zdjęć nie mamy. U nas wszystko dobrze, Lexie też bez zmian, tj. ma wariata jak wracamy z pracy ( z babcią za dnia jest aniołkiem), codziennie chodzimy nad wodę - dzień bez pływania to dzień stracony ;) w niedzielę jedziemy na międzynarodówke do Leszna, może kogoś tam spotkamy z dogo :) ktoś się może wybiera? my nie mamy konkurencji w klasie, może to i lepiej, bo futro zwierzyńca wciąż woła o pomstę do nieba :diabloti: tak w ogóle to ruda pannica kończy dziś 19 miesięcy, już nie jest takim podlotkiem :eviltong: postaram się wrzucić jakieś sensowne foty z Leszna, a teraz takie najaktualniejsze z weekendu :)

psi statek podwodny

Posted

to widze,że jesteśmy w podobnej sytuacji :D my też w niedziele, też Bibi ma kiepski włos i jest sama w klasie :diabloti: a Bibi jest miesiac starsza od Lex :)

Posted

ja tez lubię jak pływa i patrzeć, jak już się nie podtapia ;) taka dostojniejsza jest wtedy, bo tak to rzeczywiście jest mały Quasimodo :diabloti: dobre porównanie Fides :D Malwina, a o której będziecie oceniane? Bo może jak nie za późno to uda nam się do Was podskoczyć :) a co do włosa, to po wystawie obciacham Lexingtonowe włosy pod pachami, ma tam kilka kołtunów, których nie mam siły rozczesywać, a Lex cierpliwości:eviltong: i może trochę firankę wyrównam, będzie lepiej rosła

Posted

wróciliśmy z Leszna z dobrym rezultatem - klasa pośrednia ocena doskonała, CWC, res. CACIB :) ogólnie sędzia zachwycał się tyłem Lexie, jej lędźwiami, tylnymi nogami, ruchem, głową, tylko nad przedpiersiem musimy trochę popracować ;) usłyszałyśmy, że będziemy zdobywać ringi ;)
sędzia Janusz Sajnóg

porównanie o CACIB z Sweet Saga All Irish Gold

Posted

AgataP
wróciliśmy z Leszna z dobrym rezultatem - klasa pośrednia ocena doskonała, CWC, res. CACIB :smile: ogólnie sędzia zachwycał się tyłem Lexie, jej lędźwiami, tylnymi nogami, ruchem, głową, tylko nad przedpiersiem musimy trochę popracować ;-) usłyszałyśmy, że będziemy zdobywać ringi ;-)

brawo, po takich słowach to aż chce się jeździć na wystawy ;):multi: