Molowe Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 http://global.images10.fotosik.pl/694/0588b5f9643449d1.jpg http://global.images10.fotosik.pl/693/3061a54ab9ed9e1b.jpg http://global.images10.fotosik.pl/693/c1aed02d03130c4c.jpg ahh te Lexikowe pozy i miny normalnie jakbym moją widziała :loveu: :) Quote
Oscar Patric Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 suuuuuuuuuper foteczki:) pozdrawiamy Quote
Asiaczek Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Zaglądamy w nadziei na nowe fotki...:) pzdr. Quote
Casablanca Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Pięny buziak :) Ślliczne zdjęcia! Będziecie już jutro na dziennej w Bydgoszczy, czy dopiero na nocną? Quote
darii_iia Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Uwielbiam Twoje zdjęcia ! :) Lexi jest piękna ! :loveu: I fajnie skacze. :lol: Quote
Asiaczek Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 To Lexi była w Bydgoszczy na wystawie czy nie...? pzdr. Quote
AgataP Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Jesteśmy w końcu :) Lexington był na wystawie w Bydgoszczy i na nocnej osiągnął wieeelki sukces :multi: Neiven BREATHTAKING BLOSSOM klasa pośrednia - ocena doskonała, lokata I/II, CWC, BOS, BOB, BOG I sędzia Aleksandra Zukal - opis: "proporcjonalna suka, prawidłowa górna i dolna linia, o ładnej głowie z wyraźnym piętnem płci; ciemne oko, db osadzone ucho, db osadzony ogon, dynamiczna w ruchu". mało mi szczęka nie opadła jak Lex zgarnęła BOB-a (spośród 14 rudych) :evil_lol: więc już czekaliśmy na finały, a na finałach znów niespodzianka, co prawda, na finały z grupy VII czekał poza Lexem jeden pies, ale BOG I to BOG I :bigcool: dziś, na walentynkowej, nie poszło nam tak pięknie, w sumie w ogóle nie poszło, przez ruch - dziś Lexie zachowywała sie jak szczeniak - gryzła ringówkę w biegu i robiła patataje :eviltong: nie poznawałam mojego psa, sędzia na koniec jeszcze powiedział, że przegrałyśmy właśnie przez to... więc CWC brak (nadrobi się ;) ), ale opis też jest fajny : sędzia Leszek Salamon - "suka o prawidłowych proporcjach, db wyrazie, piękna głowa, dobra szyja, doskonała górna linia, bardzo dobre kątowanie i ustawione kończyny, ruch prawidłowy" - patataje i gryzienie ringówki robiła po opisie :roll: zdjęcia wrzucę jutro, bo dziś ledwo na oczy widzę :) Quote
Molowe Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 gratulacje dla pięknej Lexie :loveu: :multi: Quote
Culineo Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 gratulacje dla dziewuchy ! pojechała nieźle !!!!! :multi: :) Quote
#Etna# Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 No to wspaniale wielkie gratulacje!!!:D:D:D Quote
AgataP Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 dziękujemy wszystkim bardzo za gratulacje :) zdjęcia już wczoraj wybrałam, ale nie miałam siły ich wstawić :) myslę, że dziś coś wrzucę, chociaz jakość pozostawia wiele do życzenia, ale tak to juz jest na halówkach :) Quote
Asiaczek Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='AgataP']Jesteśmy w końcu :) Lexington był na wystawie w Bydgoszczy i na nocnej osiągnął wieeelki sukces :multi: Neiven BREATHTAKING BLOSSOM klasa pośrednia - ocena doskonała, lokata I/II, CWC, BOS, BOB, BOG I sędzia Aleksandra Zukal - opis: "proporcjonalna suka, prawidłowa górna i dolna linia, o ładnej głowie z wyraźnym piętnem płci; ciemne oko, db osadzone ucho, db osadzony ogon, dynamiczna w ruchu". mało mi szczęka nie opadła jak Lex zgarnęła BOB-a (spośród 14 rudych) :evil_lol: więc już czekaliśmy na finały, a na finałach znów niespodzianka, co prawda, na finały z grupy VII czekał poza Lexem jeden pies, ale BOG I to BOG I :bigcool: dziś, na walentynkowej, nie poszło nam tak pięknie, w sumie w ogóle nie poszło, przez ruch - dziś Lexie zachowywała sie jak szczeniak - gryzła ringówkę w biegu i robiła patataje :eviltong: nie poznawałam mojego psa, sędzia na koniec jeszcze powiedział, że przegrałyśmy właśnie przez to... więc CWC brak (nadrobi się ;) ), ale opis też jest fajny : sędzia Leszek Salamon - "suka o prawidłowych proporcjach, db wyrazie, piękna głowa, dobra szyja, doskonała górna linia, bardzo dobre kątowanie i ustawione kończyny, ruch prawidłowy" - patataje i gryzienie ringówki robiła po opisie :roll: zdjęcia wrzucę jutro, bo dziś ledwo na oczy widzę :) Hohoho!!!!! Gratulacje dla Żabuchny:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 A własnie: będą jakies zdjęcia z tej historycznej chwili:)? pzdr. Quote
Recommended Posts