Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Darianna napisał(a):
gordony? niekoniecznie :) wszystko zależy od linii hodowlanej, wieku, itp :) wręcz bym powiedziała, że z założenia i wzorca gordony powinny być mocniejsze :)

A to ciekawe, w poznaniu widziałam dorosłego gordona, widac,ze dorosły osobnik długi włos i wysoki ale taki lekkiej kości a wręcz baardoz lekkiej porównując do irlandczyków!

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Darianna napisał(a):
gordony? niekoniecznie :) wszystko zależy od linii hodowlanej, wieku, itp :) wręcz bym powiedziała, że z założenia i wzorca gordony powinny być mocniejsze :)

Nie znam wzorca, ale tez mi się wydaje, że gordony (przynajmniej te,które widziałam) są mocniejsze od irlandów...

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nie znam wzorca, ale tez mi się wydaje, że gordony (przynajmniej te,które widziałam) są mocniejsze od irlandów...

pzdr.

to ja jakis wyjatek widziałam hihihi

Posted

wszędzie zdarzają się mniejsze osobniki ;) Lexie też należy do mniejszych suczek, drobnej budowy :) w Poznaniu również spotkałyśmy gordonkę, myślałam, że jest jeszcze młodsza od Lexie ( wzrost podobny, ale futra mniej od młodej), a okazało się, że ma 2 lata:-o

Posted

[quote name='Molowe']mam pytanie bo Wy macie fioletowy komplecik z trixie :) macie do tego smycz ? i jaka długa ona jest :D
NASZ KOMPLECIK TO SZELKI I OBROŻA, ZAMÓWIŁAM TEZ SMYCZ, ALE NIE MIELI JEJ NA STANIE, SZCZERZE TO NIE POLECAM ZE WZGLĘDU NA BLAKNIĘCIE KOLORÓW. PRAŁAM Z 2-3 RAZY OBROZE I KIEDY ZALOZYLAM JA W KOMPLECIE Z SZELAMI, TO SZELKI MAJA NADAL PIEKNY KOLOR(NIEPRANE) A OBROZA JEST WYPLOWIALA I BEZ TEGO LADNEGO FIOLETU.

suki młodzież

Posted

Już raczej nie kupię obróżek Trixie ;) więc nie polecam.

Dziś moje rude maleństwo kończy roczek:new-bday: dokładnie o 21.26 skończy ;) ale ten czas leci :) wieczorem dodam nowe spacerowo-urodzinowe foty :)

Posted

cześć Agata:)) Wszystkiego najlepszego dla Lex. Mój Neo dostał swojego psiego torta i cały dzień spędziliśmy aktywnie nad jeziorem:)) W odróżnieniu od twojej Lex,Neo w poprzednim wcieleniu nie był wydrą:( Z tego co wiem to Lexie urodziła się zaraz po moim Nynusiu, bo Neo urodził się o 21:13 jako trzeci. Ważył 390g :). Muszę częściej was odwiedzać, zamieścić jakieś zdjęcia,tylko u nas totalny brak czasu:(