Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem dlaczego tak się wyświetla, ale u mnie na różnych komputerach filmik chodzi :razz: jakby ktoś kto tu przypadkiem zabłądził i napisał tylko czy u niego chodzi, byłoby miło ;)

Posted

jonQuilla dziękuję za oświecenie:klacz: to takie logiczne przecież, ale ja oczywiście na to nie wpadłam :shake: eh... już powinno być ok:p

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]

męczenie prosiaka ją pod koniec troszkę chyba wyczerpało :)
[/FONT]

pozornie:diabloti: jako malutkie szczenię była niezmordowana, teraz już czasem się jednak zmęczy i odpocznie ;) a świnia nie przeżyła któregoś starcia z Lexie, ale jest już następczyni :evil_lol:

Posted

Z okazji upałów na spacerki wychodzimy tylko w pobliże strategicznych zbiorników wodnych, a w domu Lexie pokochała kafelki, ewentualnie panele, nawet wyrkiem zaczęła gardzić:diabloti: Dziś na popołudniowym spacerku Lexie musiała najpierw pomoczyć 4 litery w wodzie...

...mokry seter najpiękniejszy jest...

...potem tarzanko z kijem...

przeschnięta:p

Posted

na spacerku też trzeba utrwalać komendy, oczywiście za kiełbaskę:diabloti:

pańcia a dasz mi jeszcze smaczka???

ćwiczymy nogę

pańcia hipnotyzuje psa patyczkiem:evil_lol:

mlask,mlask

Posted

no i pomimo oczywiście ćwiczymy wciąż wystawianie piecha

mniej więcej wiem co tu jest nie tak - oczywiście ogon za wysoko, łapki przednie trochę za bardzo do przodu i głowę brzydko trzymam :razz: a reszta? wszystkie uwagi będą bardzo cenne, przećwiczymy i na sierpień damy czadu :evil_lol:

Posted

Ostatnio zdjęć ze spacerków brak, pańcio się zaniedbuje, ale wybaczam, bo realizuje swoją pasję ;) dziś zdjęcia mojego autorstwa robione według reguły "pstrykam wszystko, jakieś wyjdzie" :eviltong: sesja niedzielne leniuchowanie

pańcia weeeeeź mnie na spaceeeer

- zagroda na świeżą trawkę, żeby Lexia miała gdzie się wylegiwać :) poprzednia poddała się przy budowie szopki i siuśkowych :eviltong:

Posted

http://img195.imageshack.us/img195/7940/p1160667.jpg
ale przystojniak :loveu: widać od razu, że Brando był potężniejszy, ale w końcu to chłopaczysko ;) i miał ładnie układającą się sierść (chyba że to wynik zabiegów właścicielki:p), z Lexie to jeden wielki wicherek jest, jak się wykąpie w jeziorze i potem wytarza w trawie (schnąc podczas tego), to każdy włosek jest w inną stronę :diabloti: a wczoraj to już w ogóle wróciła ze spaceru posklejana, bo wytarzała się w keczupie :crazyeye: